RTV Oost -💈Marco Borsato, Corona Virus, en storm is gesprek bij kapper in Hengelo + Evert Santegoeds -💈Marco terug naar… CASA DI MAMA! + Saved by the Bell – VREEMD GEGAAN?!

Barbierpaal (foto Els Sells)

💈 Marco Borsato, Corona Virus, en de storm is het gesprek bij de kapper in Hengelo

Marco Borsato - Lieve allemaal (foto Facebook)

💈Marco Borsato – Lieve allemaal (foto Facebook)

Leontine Ruiters - Na een huwelijk (foto Instagram)

Leontine Ruiters – Na een huwelijk (foto Instagram)

Welk nieuws van de afgelopen week heeft de klanten bij de kapper in Hengelo bezig gehouden? Duidelijk is dat het Corona Virus zeker een onderwerp van gesprek is, maar bang is niemand.

En we zouden niet bij de kapper zijn als het grote showbizz nieuws niet opgevallen was. Zanger💈Marco Borsato gaat scheiden van zijn vrouw Leontien. Bij de kapper liggen de roddelbladen om iedereen hiervan op de hoogte te houden. “Maar ze moeten het zelf weten, dat is hun zaak en daar hoeven wij ons niet mee te bemoeien“, zegt een klant.

Behalve het Virus (Corona) heeft ook de naderende storm (Ciara) een naam gekregen. “Het weer levert altijd een gesprek op bij de kapper“, aldus een klant.

zaterdag 8 februari 2020, 08:00

https://www.rtvoost.nl/nieuws/325543/💈Marco-Borsato-Coronavirus-en-de-storm-is-het-gesprek-bij-de-kapper-in-Hengelo

Hit miljonair💈 Marco terug naar… CASA DI MAMA!

Eerste foto na ’scheiding van het jaar’ (foto Leo Vogelzang)

Eerste foto van💈Marco Borsato na ’scheiding van het jaar(foto Leo Vogelzang)

DIT IS DE EERSTE FOTO VAN💈MARCO BORSATO sinds zijn management bekendmaakte, dat hij ging scheiden. Sterker nog, het zijn ook de eerste beelden sinds werd meegedeeld, dat hij zou lijden aan een burn out. Als echte Italiaanse man logeert hij in tijden van troubles bij zijn moeder, MARY, maar op de EXCLUSIEVE PRIVÉ beelden maakt hij niet direct een zwaar getekende indruk…

Marco Borsato woont inmiddels bij zijn moeder Mary Borsato (foto Leo Vogelzang)

💈Marco Borsato woont inmiddels bij zijn moeder Mary Borsato (foto Leo Vogelzang)

Normaal gesproken zit MARY BORSATO (73) tussen de trouwjurken, maar nu juist tussen de tassen en koffers die haar zoon💈MARCO (53) meenam, toen hij zich met zijn Porsche bij haar woning onder de rook van Alkmaar meldde. PRIVÉ kan onthullen, dat de hit zanger daar al een paar dagen bivakkeert, sinds hij en zijn vrouw LEONTINE (52) bijna een week geleden in een gezamenlijke verklaring bekendmaakten te gaan scheiden.

Over💈Marco, die volgens een mededeling van zijn management gebukt zou gaan onder een burn out, ging het verhaal dat hij, letterlijk, ondergedoken zou zijn op de Malediven. De eilandengroep in de Indische oceaan is een van zijn lievelingsplekken op aarde en met zijn kleurrijke onderwaterwereld een walhalla voor geoefende sportduikers zoals hij. Maar deze keer blijkt💈Marco, als een echte Italiaanse man, toch gekozen te hebben voor een andere plek, waar hij zich geborgen voelt en dat is bij zijn moeder Mary, die haar oogappel natuurlijk met open armen ontving!

En daarmee is de hit miljonair weer even terug bij af, en in elk geval op hem bekend terrein terechtgekomen. In de deels houten woning, waar zij al een jaar of twintig resideert, woonde💈Marco daarvoor namelijk zelf met zijn ex DENISE, die volgens enkele ingewijden ook weer voorzichtig in beeld is. Na zijn grote doorbraak wilde hij centraler wonen en dichter bij zijn team zitten. In die tijd lonkte Het Gooi, wat hij zich ineens ook kon permitteren.

Sterren oases

Nadat aan de relatie met Denise een einde was gekomen en hij met Leontine de luxe van sterren oases als Blaricum en Laren opzocht, bleef het huis in de familie. Hij verkocht het aan zijn moeder, die het op een mooi afstandje rijden van haar bruidswinkel bij de Alkmaarse kaasmarkt vond liggen.

Dit weekend werden💈Marco en Mary beiden door een PRIVÉ fotograaf gespot op de oprit van het chalet achtige huis, nadat💈Marco ook al met wat oude vrienden in Alkmaar was gezien. Het vermoeden, dat hij in deze voor hem zware tijd de warmte van zijn eigen familie opzocht in het nabijgelegen kerkdorp bleek dan ook te kloppen.

In of rond zijn Gooise villa is hij daarentegen niet meer gespot, dat lijkt inmiddels het domein te zijn geworden van Leontine. Hoewel de twee in weerwil van eerdere berichten NIET in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, staat dat omvangrijke huis met bijgebouwen voor de helft op haar naam.

Over de relatie tussen Leontine en haar schoonmoeder doen overigens verschillende verhalen de ronde. Volgens enkele intimi ’duldden’ zij elkaar. Zij wijzen erop, dat er in de loop der jaren maar weinig foto’s zijn gemaakt die getuigen van een liefdevolle, hechte band.

Overigens verschijnt DINSDAG al, een dag eerder dan normaal, de nieuwste editie van WEEKBLAD PRIVÉ met daarin op 25 PAGINA’S ALLES OVER DE SHOWBIZZ SCHEIDING VAN HET JAAR met exclusieve reportages en spraakmakende onthullingen!

De Telegraaf, 9 februari 2020, 18:53

https://www.telegraaf.nl/entertainment/931597607/hitmiljonair💈marco-terug-naar-casa-di-mamma

Saved by the Bell –💈Marco Borsato VREEMD GEGAAN?!

Gepubliceerd op 15 jan. 2019

Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige maar zeker ook serieuze vragen.

Meer info: https://www.SBS6.nl/Saved by the Bell

Reacties
https://youtu.be/_OTXCEw-Rt4

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mary+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Borsato