RTV NH – Ex-wethouder Geurt Visser kan geen nieuwe baan vinden (Audio)

DEN HELDER – Geurt Visser, de wethouder uit Den Helder die begin juni opstapte nadat hij in opspraak geraakt was, kan maar geen nieuwe baan vinden. “Ik heb de afgelopen weken al tien tot twintig standaard afwijzingen gehad.”
Sinds zijn vertrek uit de gemeenteraad zit Visser thuis en dat had hij liever anders gezien. “Het is frustrerend, want ik werk liever voor m’n geld”, zegt hij in een interview met RTV NH.

Visser gaat echter met volle moed vooruit en staat best open voor een ander soort rol binnen de politiek. “Als de huidige situatie ervoor zou zorgen dat ik bijvoorbeeld meer achter de schermen van de politiek werkzaam moet gaan worden, bijvoorbeeld als fractiemedewerker of lobbyist, dan zou ik dat ook met alle plezier doen. Ik hoef niet zo nodig op de voorgrond te staan.”

Visser zou seksueel getinte berichten naar collega’s en mensen uit zijn werkomgeving hebben gestuurd. Hij gaf toe dat hij flirterige gesprekken had met vrouwen met wie hij een werkrelatie had, maar dit zou nooit bedoeld geweest zijn als seksuele intimidatie.

http://www.rtvnh.nl/nieuws/167855/Ex-wethouder%20Geurt%20Visser%20kan%20geen%20nieuwe%20baan%20vinden