WeAreChangeRotterdam – Bart van Well + RTL Z | LATE NIGHT – Beerput Moet Open + VAN LIEMPT LIVE – Zaak Demmink Mistig + AD | Tobias den Hartog – Rechter geeft AD Gelijk

Koen Voskuil (foto YouTube)
ris Demmink Vermeend Pedofiel (foto YouTube)

Bart van Well versus De Staat der Nederlanden

Gepubliceerd op 5 jun. 2016

WeAreChange.NL sprak de Man, die de Zo Genaamde Pedo Verhoren heeft Aangevraagd. Wat is zijn Motivatie om deze Rechtszaak De Staat der Nederlanden Aan te Spannen? Hoe was het voor hem om Na Al die JarenFace to Facete Komen met Joris Demmink? Een Persoonlijk Interview met Bart van Well.

Wil je ons Helpen om Onafhankelijke Media te blijven Maken?
Deel Mee, Like, wordt Abonnee!
https://wearechange.nl

Reacties
https://youtu.be/lYB8KxJVsw4

De Beerput Moet Maar Eens Open

Gepubliceerd 6 mrt. 2014

Al jaren gaan er Geruchten, dat Joris Demmink, de Voormalige Secretaris Generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Betrokken zou zijn bij Misbruik van Minderjarige Jongens. Vandaag legden Twee Oud Rechercheurs Verklaringen af in deze Zaak, die volgens De Telegraaf Verslaggeefster Saskia Belleman Wel Eens Grote Politieke Gevolgen zouden kunnen hebben. “Dit duurt al veel te lang.”

Wil je de hele aflevering zien? Ga dan naar http://www.rtlxl.nl!

Reacties
https://youtu.be/5rov2lSXPgU

Zaak rond Top Ambtenaar Demmink blijft Mistig

Gepubliceerd 22 apr. 2016

RTL Z

Deze Week werden in Totaal 9 Getuigen Gehoord door de Rechtbank Amsterdam in Verband met een Vermeend Pedofielen Netwerk, waarin ook Reeds de Naam van Voormalig Top Ambtenaar Joris Demmink op duikt. Onderzoek Journalist Koen Voskuil en Rechtbank Verslaggever Chris Klomp over deze Slepende Zaak.

Abonneer je GRATIS voor Meer Video’s:http://bit.ly/1muG0of

Volg Nu lLve het Nieuws op http://www.rtlz.nl.

Website http://www.rtlz.nl
Facebook 
https://www.facebook.com/rtlz
Twitte
https://twitter.com/rtlz

Reacties
https://youtu.be/LbTavdf5hLg

Rechter geeft AD Gelijk in Zaak Top Ambtenaar Demmink

Voormalig Top Ambtenaar van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Joris Demmink heeft de Rechtszaak, die hij had Aangespannen tegen het AD Geheel Verloren. De Krant is vanochtend door de Rechtbank  Rotterdam in het Gelijk Gesteld. Het Vonnis spreekt van ‘Zorgvuldige’ verslaggeving.

Zorgvuldig

Demmink noemde dat verhaal uit de lucht gegrepen. De Rotterdamse rechtbank vindt dat het AD zorgvuldig is geweest in haar publicaties. Auteur Koen Voskuil heeft de betrouwbaarheid van bronnen getoetst, geen onjuiste feiten gepubliceerd en Demmink voldoende kans gegeven om te reageren. Wat deze overigens niet deed. ,,Het AD heeft geen grenzen overschreden,” zegt de rechtbank. En: ,,Dat het AD, dat is aan te merken als een serieus dagblad met een aanzienlijk maatschappelijk gezag, het tot zijn taak rekent om over Demmink in deze zin te berichten past bij zijn rol als waakhond in het publieke debat.”

Diepgravend

De hoofdredactie van AD is verheugd dat de rechter haar in het gelijk heeft gesteld. ,,Het AD heeft altijd pal achter deze publicatie gestaan,” zegt Bart Verkade namens de hoofdredactie. ,,Onze onderzoeksjournalist Koen Voskuil heeft ruim een jaar diepgravend onderzoek gedaan naar alle beschuldigingen en geruchten over de heer Demmink. Daar zijn deze feiten uit naar voren gekomen. Zes getuigen hebben onafhankelijk van elkaar verklaard dat Demmink in de jaren ’80 omgang had met een beruchte jongenspooier in Den Haag. Twee getuigen hebben hun verklaring onder ede herhaald bij een notaris. Ons verhaal deugde van A tot Z en was fit to print. Het is goed dat de rechtbank dit nu bevestigt. Deze rechtzaak, waarin Demmink op kosten van de Nederlandse staat tegen het AD kon procederen, heeft ons ruim twee jaar onder druk gezet. Wij zijn altijd overtuigd gebleven van de juistheid van onze publicatie.”

Strafrechtelijk

Er loopt overigens nog een strafrechtelijk onderzoek tegen Demmink. Nadat hij in 2003 voor het eerst in de media werd beschuldigd van seks met minderjarige jongens, heeft de overheid meerdere keren onderzoek laten doen. De aangiftes van twee vermeende Turkse slachtoffers van verkrachting door Demmink wordt momenteel onderzocht.

Laatste Update: 06-02-16, 21:46

https://www.ad.nl/binnenland/rechter-geeft-ad-gelijk-in-zaak-topambtenaar-demmink~a562dda1/