RTL Boulevard – 💈Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug: ‘Het is aan’ + Charlotte Wijnen – Het is officieel: 💈Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug

💈Marco & Leontine (1) (foto BSR Agency)
💈Marco & Leontine (2) (foto RTLBoulevard)
💈Marco & Leontine ((3) foto RTLBoulevard)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

💈Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug: ‘Het is aan’

De Borsato’s houden de gemoederen flink bezig. Sinds 💈Marco (54) en Leontine (53) weer aan het daten zijn na hun scheiding vorig jaar, houden ze ons van alle liefdesperikelen op de hoogte. Na een periode van ‘rustig daten‘ lijkt de kogel nu echt door de kerk: het is ‘aan‘. Dat zegt 💈Marco op de Belgische radio.

Dat betekent, dat 💈Marco’s pogingen om zijn Tien te heroveren goed hebben uitgepakt. Ook in België zorgen de twee voor een hoop geruchten en speculaties, zo stellen de Radio DJ’s van de Belgische zender Joe.

Het gonst van de geruchten“, aldus presentatoren Sven en Anke. “Kan jij die bevestigen?” Tot ieders verbazing deed de zanger dat. “We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan“, aldus 💈Marco, die zich ongetwijfeld in de Zevende Hemel bevindt.

Wel zegt hij dat de breuk, die een jaar duurde, destijds definitief was. “Daarom zijn we ook nog heel voorzichtig.”

Een verrassing is het niet dat 💈Marco zijn ex maar al te graag terug wilde. Op social media plaatst hij met regelmaat berichten, waarmee hij Leontine in het Zonnetje zet en vertelt hoe gek hij op haar is. Ook is hij open over het feit, dat ze de laatste maanden weer innig aan het daten waren.

De zanger benadrukte wel altijd, dat ze het ‘geen vorm‘ wilden geven, maar daar lijkt hij nu de brui aan te geven.

Vorige maand waren 💈Marco en Leontine nog op Ibiza om nóg dichter tot elkaar te komen. Bekijk er hieronder meer over.

Lees ook
💈Marco en Leontine hinten op definitieve liefdesverzoening
💈Marco Borsato: ‘Spannend om weer te daten met Leontine’
Zien: intieme 💈Marco en Leontine stap dichter bij hereniging

RTL Boulevard, 18 juni 2021 14:46

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/5237108/marco-leontine-borsato-relatie

Het is officieel: 💈Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug

💈Marco verafschuwde zichzelf na breuk met Leontine (foto DenD)

Heeft Leontine 💈Marco bedrogen (foto DenD)

Auto Leontine gespot in parkeergarage Marco (foto DenD)

Goede Vriend: ‘💈Marco en Leontine komen weer bij elkaar’ (foto DenD)

Leontine reageert na verzoeningsgeruchten (foto DenD)

Pril Geluk? We zijn weer aan het daten (foto DenD)
Hun liefde overwint (foto DenD)

De kogel is eindelijk door de kerk: 💈Marco Borsato en Leontine zijn weer officieel bij elkaar. ,,We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan.”

Het is aan

De twee houden al een lange tijd de gemoederen flink bezig. Na een periode ‘rustig daten’ is het weer officieel ‘aan’ tussen 💈Marco Borsato en Leontine. ,,Het gonst van de geruchten”, aldus presentatoren van de Belgische radiozender Joe. ,,Kan jij die bevestigen?

Hoewel we keer op keer géén bevestiging kregen, doet 💈Marco dat deze keer wel. ,,We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan”, vertelt 💈Marco. Hij zegt wel, dat ze nog ‘voorzichtig’ zijn met de relatie.

Hint

Op social media plaatste de zanger eerder al een hint. Een opvallende post in zijn Instagram Stories met een hoop bewegende vlinders, waar hij bijschreef: ,,Ze zijn overal”. Vervolgens kregen we nog een hele boel bewegende hartjes te zien. Dat het om Leontine gaat werd gelijk bevestigd: zij deelde de berichten van 💈Marco.

De posts wezen er al op ,dat het stel weer bij elkaar is. Maar het management van de zanger liet weten aan Shownieuws, dat ze het ‘leuk, gezellig en romantisch hebben’, maar dat er nog geen sprake was van een officiële relatie. Maar nu besloot 💈Marco het toch officieel van de daken te schreeuwen dat hij zijn grote liefde weer terug heeft.

Nederland heeft het afgelopen jaar volop kunnen meeleven met het huwelijksdrama van de Borsato’s. Want de populaire zanger, die ook nog eens in een burn out terecht was gekomen, bleek een aantal affaires met andere vrouwen verborgen te hebben gehouden voor Leontine.

Andere vrouwen

De scheiding van de twee kon iedereen op de voet volgen. het werd een media event van je welste, inclusief de speculaties over de afloop. 💈Borsato heeft veel later zijn spijt betuigd in een veelbekeken interview met Linda en zei toen al, dat er geen andere vrouw in zijn leven kon komen behalve Leontine.

Deze real life soap, die vrijwel onvergelijkbaar is met andere affaires in de showbusiness, krijgt op het goede moment een happy end. Want 💈Borsato heeft onlangs een nieuwe single gepresenteerd met Rolf Sanchez en John Ewbank en hij staat weer te trappelen om weer een concert reeks af te werken.

Het is niet de eerste keer, dat 💈Borsato zich in de nesten heeft gewerkt en uiteindelijk toch weer zich uit de misere weet te werken. Zakelijk ging het 12 jaar geleden helemaal mis toen de productiemaatschappij The Entertainment Group op de fles ging. De geld problemen waren toren hoog. Toen concludeerde 💈Borsato dat er nog maar een uitweg was: geld verdienen met zingen.

ditjesendatjes.nl, 18 juni 2021

https://www.ditjesendatjes.nl/het-is-officieel-💈marco-borsato-heeft-grote-liefde-leontine-terug/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Ruiters