Ronald den Boer – Weer poster ’verkocht’ op oude postkantoor met daarin Rob Scholte Museum

Opnieuw hangt dit weekend het affiche ’verkocht’ op het verkoopdoek van vastgoed makelaar Redres aan de gevel van het voormalige postkantoor langs de Middenweg.

Net als vorig weekend, toen vrijwilligers en liefhebbers van het Rob Scholte Museum op een avond de poster van Redres van de aanduiding ’verkocht’ voorzagen.

In de visie van kunstenaar Rob Scholte is het museum namelijk al verkocht, omdat zijn advocaat en die van de gemeente tot overeenstemming zijn gekomen. De gemeente ontkent dat en liet dat eerste affiche ’ verkocht’ dan ook afgelopen week van de gevel halen. Dat zal maandag wederom gebeuren met het tweede exemplaar, zo laat ze desgevraagd weten. Maandag is ook de dag, dat in Alkmaar een rechtszaak dient, waarin de gemeente van Scholte eist, dat hij het oude postkantoor ontruimt.

Noordhollands Dagblad, 30 september 2017

Reacties:

Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar
Waarom geeft de gemeente geen openheid? Wie gaf opdracht aan hun advocaat om een schikking te regelen? Waarom vragen de Raad en de pers dat niet? Grappige kop ook van het NHD: het is niet: “Poster op Rob Scholte Museum”, maar “Poster op postkantoor met daarin Rob Scholte Museum”.

Fred Kwast
Het zal wel zo zijn, dat zij hun keutel ingetrokken houden hangende de rechtzaak.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/weer-poster-verkocht-op-oude-postkantoor-met-daarin-rob-scholtemuseum