Ronald den Boer – Visser wil kar trekken + Redactie DHA – Geurt Visser lijsttrekker Gemeentebelangen gaat voor plek in college + Hedzer Faber – Visser wil weer wethouder worden

Visser wil kar trekken

Helderse Courant, 3 oktober 2017

Helderse Courant, 3 oktober 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo

Geurt Visser lijsttrekker Gemeentebelangen Den Helder gaat voor plek in college

Den Helder – Het zal niemand echt verbazen, maar Geurt Visser is door de leden van zijn partij Gemeentebelangen Den Helder gekozen tot lijsttrekker. De oud wethouder financiën en veiligheid moest nog wel een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen, maar dat bleek geen probleem. De partij gaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart voor ‘meerdere zetels’.

In een reactie bedankte Geurt Visser het bestuur voor de voordracht en de overgrote meerderheid van de leden voor het vertrouwen. Hij gaf aan zich minimaal ten doel te stellen Gemeentebelangen de grootste lokale partij in Den Helder, Julianadorp en Huisduinen te laten worden. Daarnaast gaf hij aan, dat hij, samen met de andere kandidaten van de lijst, er naar zal streven om Gemeentebelangen in het college van burgemeester en wethouders te laten vertegenwoordigen door minimaal één wethouder.

Volgens Visser wordt het hoog tijd, dat de belangen van de inwoners van Den Helder in het college van B&W beter worden behartigd en niet die van de zittende wethouders. “Daarom komen dossiers als betaald parkeren, het stadhuis, bereikbaarheid, et cetera elke vier jaar terug. Dit kost onnodig veel geld, ergernissen en imago schade. Deze dossiers zorgen er daarnaast voor, dat de huidige politieke partijen de loopgraven in gaan en geen slagkracht meer hebben om bijvoorbeeld gezamenlijk de werkloosheid en leegstand te bestrijden en in te spelen op de vergrijzing en verruwing van onze gemeente. Deze dossiers vragen om daadkrachtig optreden!”

Geurt Visser verwacht op 21 maart 2018 hoge ogen te kunnen gooien. Hij rekent op vijf of meer zetels.

Den Helder Actueel, 3 oktober 2017 – 10:03

Loes Vermeer-Lagerveld
3 oktober 2017 at 11:37
Ik wens Geurt Visser alle succes toe en eerherstel voor het hem aangedane onrecht. Hij verdient het een groot aantal stemmen te verkrijgen ook omdat hij inhoudelijk goed op de hoogte is van alle misstanden in het huidige College…..

Monique_K
3 oktober 2017 at 17:23
Hear hear!

Fred
4 oktober 2017 at 09:20
Lijkt mij , dat u met uw betoog een partij/persoon steunt, die uit is op wraak. En het college wel even de les zal gaan lezen. Ik zie een volksvertegenwoordiger toch iets anders.

dinges
3 oktober 2017 at 19:07
Houd de vrouwtjes maar goed in de gaten…. geurt is back in town :p

HZdwg
3 oktober 2017 at 22:14
Heeft Dinges deugdelijk bewijs gezien van de dingen waar die Geurt van beschuldigd is?

dinges
3 oktober 2017 at 22:19
Wat een vraag….. Ja ik stond ernaast nou goed. …. waar rook is is vuur….. Waarom. Gooit iemand anders de handdoek in de ring…. 😉

Kees Jan
3 oktober 2017 at 23:03
@dinges een zeer lage reactie. Als er vanuit het Stadhuis rook komt dan is er meestal geen vuur.
Het is bij gemeente Den Helder zeer gebruikelijk om mensen die iets goed willen doen voor de stad, met grote “schandalen” de stad uit te jagen. Alleen leveren ze als gemeente nooit bewijzen van deze “schandalen”

Sigmund
4 oktober 2017 at 09:05
Geurt Visser is aantoonbaar niet integer (zie b.v. diens eigen ontluisterende “verdediging” in de Helderse Courant van nu bijna precies twee jaar geleden, en herinner u zijn capriolen als raadslid voor Trots op Nederland in Pijnacker-Nootdorp). Een politieke gelukszoeker die niet deugt verdient géén plaats in het openbaar bestuur!!! De enige belangen die zo iemand in de gemeente Den Helder zou gaan dienen zijn namelijk diens eigen belangen.

Fred
4 oktober 2017 at 09:17
Het lijkt er wel erg veel op , dat geurt Visser een partij in het leven heeft geroepen , om wraak te kunnen nemen op wat de gemeente hem (al of niet waar ) heeft aangedaan. Daar kan ik met de beste wil van de wereld, geen volksvertegenwoordiging in zien. Het spijt mij Geurt , maar mijn stem krijg je niet.

Monique_K
4 oktober 2017 at 10:50
Of hij heeft gezien hoe de burger van Den Helder belazerd wordt door de zittende partijen en wil het graag beter doen.

flipfluitketel
4 oktober 2017 at 16:48
Helemaal me eens, woont niet in Den Helder waarom zou hij hier in godsnaam in de politiek willen alleen om zijn eigen ego op een hoger plan te brengen. Zie al voor me dat mijn tante uit venray hier opeens een politieke partij begint om dat het daar niet lukt 🙂 Geurt is een geluk zoeker die niets met Den Helder heeft op zijn voortijdig vertrek (terecht of onterecht)

Fred
4 oktober 2017 at 19:18
Er was eens, een partij die opeens zo groot werd , dat zij personen van buiten aan moesten trekken. Visser is in dat sprookje van die partij getrapt en hier blijven hangen. De man was in zijn eigen woonplaats min of meer aan de kapstok gehangen en dacht hier de gebraden duifjes te kunnen vinden.

Fred
4 oktober 2017 at 10:59
Nog beter belazeren ??? Bedoel je dat ? Zou hij dat beter kunnen dan de zittende partijen?

HZdwg
4 oktober 2017 at 11:03
Geurt Visser zou wel een heel bijzonder mens zijn als rancune bij hem geen enkele rol meer speelde. En dat rancune en andere vormen van eigenbelang voor een politicus niet de beste beweegredenen zijn, dat is wel duidelijk genoeg.
Maar heeft Fred weleens geprobeerd de beweegredenen te doorgronden van de andere spelers in het Helderse politieke treurspel?

Fred
4 oktober 2017 at 16:05
Nee Hans. Eerlijk gezegd niet. Als je daaraan zou gaan beginnen, dan wordt dat een levenswerk.

http://www.denhelderactueel.nl/2017/10/geurt-visser-lijsttrekker-gemeentebelangen-helder-gaat-plek-college/

Geurt Visser wil weer wethouder worden

Helderse Courant, 4 oktober 2017
Helderse Courant, 4 oktober 2017

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo