Ronald den Boer – Postkantoor met Scholte Museum verkocht, maar niet heus

’Verkocht’ staat er sinds vrijdagavond op het Te Koop affiche aan het Helderse postkantoor, met daarin het Rob Scholte Museum. Vanaf een ladder werd de tekst geplakt op het raamwerk, dat makelaar Redres sinds kort aan de muur heeft hangen.

Humor? Een poging potentiële kopers weg te houden? Of een stil protest van Scholte c.s. tegen de verlenging van de verkoopprocedure door de gemeente, terwijl de kunstenaar stelt, dat zijn advocaat en die van de gemeente eerder overeenstemming hadden over verkoop van het postkantoor aan hem?

Vrijwel zeker het laatste, want onder de mensen die vrijdagavond betrokken waren bij het plakken van het ’verkocht affiche’, bevond zich Marc Nihot, medewerker van het museum en oud gemeenteraadslid. Zeker is, dat tot dusver niemand anders het postkantoor heeft gekocht.

Noordhollands Dagblad, 22 september 2017, 23:45

Reacties:

Loes Vermeer
Een ludieke actie met een kern van waarheid. Rob, alle succes toegewenst…..

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Goed gedaan schut het zooitje maar wakker daar in het stadhuis .

Fred Kwast
Hoe “”zuiver”” is Nihot in de aanloop naar de verkiezingen ?

Nico Bakker
als die scholte een kerel was geweest was ie zelf die ladder op geklommen

Corina van den Blink · Werkt bij Koninklijke Marine
Ach als Nico een heel, heel , heel laag IQ heeft, is het zeer, zeer, zeer knap dat hij, op hoofdletters, komma en punt na, geen spelfouten heeft gemaakt. Anders kan ik alleen maar minachting voor hem hebben.

Nico Bakker
Fred Kwast dit is vernieling van gemeente eigendommen dus daarom had hij zelf die ladder op moeten klimmen en niet een ander de kooltjes uit het vuur laten halen en mevr blink je weet precies wat ik bedoel daar heb je geen komma s en punten voor nodig

Fred Kwast
Nico Bakker Je blijft in je smerige opmerking volharden. Ongelofelijk wat een vieze smeerlap dat jij bent. Je moet je ogen uit je kop schamen !!

Nico Bakker
boeiend

Ruud Van de Kerkhof · Geen
Wat een slappe reactie en van een zeer laag niveau .
Als jij je zelf een grote kerel vind dan had jij dat moeten doen .
Scholte is zonder benen meer kerel als jij met twee benen .

Bart van der Meer · Werkt bij Voorheen Koninklijke Marine
Laat Scholte gewoon de normale vierkante meter prijs betalen net als iedereen in Nederland dan zijn we van dat gezeur af

Dennis Reurslag · Den Helder
waneer vetoond hij normaal gedrag . hijmaakt zich alleen maar belachelijk.

Peter Beers
Wie bedoelt u! De gemeente is goed bezig!! Kat 🐱 en muis 🐭 spel is van alle tijden!! Ja toch??

Schering Johan · Volonteer bij Gepensioneerd
Staat er nog niet genoeg LEEG in Den Helder ?

Lodewijk Lasschuijt · Docent opleiding Wapenelectronica bij Bewapeningswerkplaatsen der Marine
Het museum van Rob Scholte wordt door DenHelder niet op de juiste waarde geschat.

Gerrit Boers · Werkt bij Finco fuel
Nieuw kunst project

Gerty de Rooij · Holy Trinity Catholic Church Johannesburg
goed zo Rob!

Dennis Reurslag · Den Helder
Ook nog zo een belachelijke actie , bij de sloop van de muurtjes op het stationsplein. En protest aanteken en ophef en amoc maken. Maar toen kwam er politie en gingen ze weg als makke lammetjes. Ook rob scholte weer hierbij.

Dennis Reurslag · Den Helder
Is aan alleen maar aandacht zoeken wat hij doet. En het lukt hem ook nog

Janneke Rootlieb · Koningin wilhelmina mavo
Tis gewoon jammer dat het zover moet komen. De gemeente zet het te koop dus er wordt verder niets afgebroken. Ik vind het een foeilelijk gebouw. Maar als het dan toch niet, door de gemeente, wordt afgebroken? Die man heeft daar zijn nering, het is een pand waar je verder ook niets mee kunt. Hij heeft daar een museum, je kunt houden van zijn kunst of niet, maar hij zet Den Helder wel op de kaart, de keren dat ik het museum heb gezien was op tv maar ik hoop dat ik er nog een zeker een keer kan kijken.
Kom op gemeente Den Helder wees even een beetje redelijk, die man wil dit betonnen omhulsel kopen, want meer is het niet, doe dat dan voor een redelijke prijs.
Er moest destijds een “randweg” komen hier in Den Helder.
Je kunt sinds jaren van de Oostslootstraat naar het Koningsplein komen, over de Spoorgracht ligt een houten loopbrug. Er is heel veel afgebroken, maar ik heb nog steeds niet kunnen ontdekken waar die zgn randweg is. In café Klein Kras(napolsky) komt een coffeeshop heb ik laatst gelezen. Ik ben geen negatieve Helderse er is de laatste jaren heel veel moois neer gezet, daar ben ik trots op. Maar laat ook de ruimte aan mensen die het goed bedoelen met deze stad. Verleg je grenzen gemeente Den Helder! Waarom is er hier, naast het Marinemuseum en het Reddingmuseum geen plaats voor een Rob Scholtemuseum, ik vraag het mij af?

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/postkantoor-met-scholtemuseum-verkocht-maar-niet-heus

5 Comments

 1. Waarom heeft den Boer weer niet naar de juridische aspecten van deze zaak gekeken en roept hij meteen “Maar niet heus”? De onophoudelijke aanvallen van den Boers Schuilingbode op het Scholtemuseum zijn inmiddels zwaar onrechtmatig. Den Boer is diep van binnen een angsthaas die altijd geestelijke steun zoekt bij de lokale machthebbers, dat geeft hem een veilig gevoel. Maar in zijn beperktheid ziet hij niet, dat Schuiling cs alleen in de republiek Den Helder de baas zijn. Daarbuiten heb je ook nog zoiets als een rechterlijke macht. Daar is aantoonbaar ook het nodige aan de hand, maar de meeste rechters zijn goudeerlijk. Den Boer brengt met zijn propaganda oorlog zelfs het voortbestaan van zijn krant in gevaar. Want of het Noord-Hollands Dagblad dat in zeer zwaar weer verkeert een miljoenenclaim van Scholte overleeft is zeer de vraag. Ik weet zeker dat den Boer nu nog lacht om mijn opmerking, maar het lachen zou hem wel binnenkort wel eens kunnen vergaan. Overigens heb ik over deze reactie geen enkel overleg gevoerd met Rob Scholte. Hij komt dus geheel voor mijn rekening. Binnenkort kom ik met een uitgebreid artikel over de misdragingen van de Helderse Courant en de mogelijke juridische gevolgen die dat kan hebben.

 2. Lees dit eens Ronald…. De Exota affaire. EEN verkeerd filmpje en de VARA moest 7,7 miljoen betalen…

  Wat zou een onophoudelijke smerige propaganda oorlog kosten tegen een internationaal top museum dat daardoor maar niet van de grond kan komen?? Scholtemuseum luciferhoutjesbrekerij? Hij hang bij leven al in twintig nationale musea in binnen- en buitenland…. Komt nooit voor….

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Exota-affaire

  Binnenkort op deze site mijn artikel: RONALD DEN BOER EN DE EXOTA AFFAIRE.

 3. Goh wat hebben de diverse reaguurders een hoog intellectueel niveau.
  Dick je hebt gelijk, maar in dit palermo mag alles van onze burgervader en zijn lakeien.

 4. Dat is precies de essentie HTD. De lakeien wanen zich gedekt door de lokale bovenbazen en zien daardoor de risico’s niet. Die zijn onmetelijk groot als je de jurisprudentie kent.

 5. Ludiek, creatief, groots, stylish, vreedzaam verzet tegen wreedheden, eenieder die niet ziet dat deze man wordt getreiterd omdat hij de corrupte en pedofiele (gemeentelijke) overheid exposed, is jammerlijk naïef. Den Helder, Denk Helder!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image