Ronald Boutkan – Ybeltje Beckmoes-Duindam zegt lidmaatschap VVD op + Marten Visser – Voormalig VVD-Kamerlid Berckmoes (Julianadorp) zegt partijlidmaatschap op

Ybeltje Beckmoes-Duindam zegt lidmaatschap VVD op

Julianadorp – Voormalig Tweede Kamerlid Ybeltje Berckmoes-Duindam, woonachtig in Julianadorp, heeft haar lidmaatschap van de VVD opgezegd. “Directe aanleiding hiervoor is de halfslachtige houding waarmee de partij omgaat met het integriteitsschandaal omtrent voorzitter Henry Keizer”, zo laat zij op Facebook weten.

“Als voorzitter van de grootste partij van het land heeft hij een voorbeeldfunctie. Henry Keizer had er goed aan gedaan, direct nadat hij vorige week in opspraak kwam, tijdelijk terug te treden als voorzitter. Hij wordt tenslotte op de hoogte gehouden van de voortgang van de coalitie onderhandelingen.”

Het oud-Kamerlid (in maart nam ze na ruim vijf afscheid van de Tweede Kamer) zegt geen verbetering te zien, “terwijl de afspraken in de partij hierover duidelijk zijn. Hij geeft aan 100 procent integer te hebben gehandeld. Het is aan anderen om die conclusie te trekken. Ik ben diep teleurgesteld in de VVD. Niets wijst erop dat er binnen de partij echt iets gaat veranderen. En dat is toch hard nodig.”

Den Helder Actueel, 29 april 2017 – 07:33

Reacties:

Fred
29 april 2017 at 08:25
Voor een partij , waar je bijna niets meer voor doet , is het makkelijk om het lidmaatschap op te zeggen. BHUNE AKTIE.

Dick Berts
29 april 2017 at 09:25
Het bewijs dat er ook nog goudeerlijke mensen in de VVD zitten (zaten). Top actie Ybeltje!

Jonathan
29 april 2017 at 11:07
Ik neem aan dat Den Helder vol zit met goudeerlijke mensen en dat niemand meer op de VVD gaat stemmen volgend jaar bij de raadsverkiezingen.

Dick Berts
29 april 2017 at 11:13
Los van wat voor partijpolitieke opvattingen dan ook, hoop ik daar ook op Jonathan.

HZdwg
29 april 2017 at 12:28
Ook weleens gezien dat goudeerlijke mensen met de allerbeste bedoelingen er toch een geweldige zooi van wisten te maken..

Bodelo
1 mei 2017 at 11:29
Ik zou dan graag lezen beste Jonathan, wat U deze goudeerlijke kiezer adviseert?

HZdwg
29 april 2017 at 12:20
Een VVD´er die zijn/haar lidmaatschap opzegt is vooral erg dapper wanneer die als VVD´er een mooie kans maakte, en dus die kans vergooit, op een aantrekkelijk baantje uit de VVD-baantjescarrousel.

Judge X
29 april 2017 at 13:55
Precies HZdwg,de ‘carriére’ van Ybeltje Berckmoes-Duindam zat er na vijfenhalf jaar Tweede Kamer op en meer zat er niet in.
Verlies van pluche en lange termijn inkomen,dus tijd voor Ybeltje om eens even wild naar haar partij te gaan trappen om in beeld te blijven,schaden kan het toch niet meer.
Twitter is haar bühne (Fred zei het al) en DHA pikt het op.
Ybeltje doet haar VVD-vlees in de politieke uitverkoop – eens zien op welke lijst ze straks opduikt – en Henry Keizer is weer zo’n VVD-slager die meent zijn eigen vlees wel te kunnen keuren.
Ik hoor zojuist op LOS-radio dat Ybeltje Berckmoes,Ronald Boutkan nog speciaal over haar opzegging heeft ge-appt.
Maart 2018 gaan we weer naar het stemlokaal. 😉

Boaz
29 april 2017 at 17:25
Niets toevoegend in de kamer , heeft ons allen slechts geld gekost. Onzichtbaar en nietszeggend schandaal die idd nu natrapt ! Kansloos geval ….

Jonathan
29 april 2017 at 12:29
Jullie weten allemaal dat de VVD Den Helder niet erg fris is dus ik zou er niet op stemmen.

Corina
30 april 2017 at 10:18
blijkbaar wilde ze haar naam weer eens genoemd hebben in de media.
je kan ook je lidmaatschap op zeggen zonder hier ruchtbaarheid aan te geven.

Bruce
30 april 2017 at 21:56
Uitstekende actie, er moet een signaal afgegeven worden dat de VVD niet ongestraft kan doen wat ze wil en nu echt eens serieus werk moet gaan maken aan integriteit!

Glijn
1 mei 2017 at 13:09
Beste Bruce dit is heel normaal binnen de VVD, een signaal afgeven liggen ze echt niet wakker van.
List en bedrog staan hoog in hun vaandel.
Luister maar naar Koen en Kees : Hij is een eerlijk zakenman en heeft wettelijk niets misdaan.
Keizer is dus integer.
Wedden.

http://www.denhelderactueel.nl/2017/04/beckmoes-duindam-zegt-lidmaatschap-vvd-op/

Voormalig VVD-Kamerlid Berckmoes (Julianadorp) zegt partijlidmaatschap op

Voormalig VVD-kamerlid Ybeltje Berckmoes-Duindam uit Juianadorp heeft haar lidmaatschap van de partij opgezegd.

Reden is de manier waarop de partij omgaat met de kwestie rond voorzitter Henry Keizer. Die is opspraak vanwege een omstreden zakelijke deal, maar mag gewoon op zijn post blijven. Berckmoes hekelt op haar Facebookpagina (https://www.facebook.com/ybeltje.berckmoesduindam) de ’halfslachtige houding waarmee de partij omgaat met het integriteitsschandaal omtrent voorzitter Henry Keizer’.

Volgens haar had hij tijdelijk terug moeten treden als voorzitter van de VVD. Berckmoes: ,,Ik zie geen verbetering terwijl de afspraken in de partij hierover duidelijk zijn. Keizer geeft aan honderd procent integer te hebben gehandeld. Het is aan anderen om die conclusie te trekken. Ik ben diep teleurgesteld in de VVD. Niets wijst erop dat er binnen de partij echt iets gaat veranderen. En dat is toch hard nodig.’’

NHD, 30 april 2017, 11:59

Reacties:

Evert van Bunnik
Het gedoe rond dhr.Keizer zal slechts aanleiding zijn geweest(de spreekwoordelijke druppel dus).
De oorzaak is natuurlijk wat anders en ligt dieper.
Verder zou het me niet verbazen wanneer t.z.t. blijkt dat dit nieuws verzonnen is, gebaseerd op enkele uitgelekte feiten waarop een journalist zijn fantasie heeft losgelaten.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/voormalig-vvd-kamerlid-berckmoes-julianadorp-zegt-partijlidmaatschap-op

Meer informatie:
http://www.denhelderactueel.nl/2017/02/ophef-om-vermeende-uitspraak-dorper-kamerlid-berckmoes/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image