Ronald Boutkan – Ook VVD promoot zichzelf via YouTube + Kees Visser – VVD Den Helder

Ook VVD promoot zichzelf via YouTube

Den Helder – Na Pieter Kos van de Stadspartij heeft nu ook de VVD een filmpje op YouTube gezet. Daarin vertelt lijsttrekker Kees Visser, waarom inwoners van Den Helder in maart op de VVD moeten stemmen.

“We hebben veel bereikt en ondanks veel weerstand zijn we met Den Helder op de goede weg”, zo opent Visser. Om daarna aan te geven, dat er nu weer ruimte is om te investeren, de binnenstad zienderogen opknapt, Willemsoord steeds aantrekkelijker wordt, et cetera. De VVD zet stevig in op goede zorg en behoud van het ziekenhuis van de regio. “Samen met die regio willen we verder vooruit.”

De VVD is volgens Visser altijd optimistisch en altijd voor Den Helder. “We willen Den Helder, Huisduinen en Julianadorp de komende jaren nog mooier maken.”

Den Helder Actueel, 26 oktober 2017 – 14:17

Reacties:

Henk van Kuijk
26 oktober 2017 at 16:28
Weer ruimte voor investeren? De VVD kreeg ook als bestuurder niet eens 25.000 voor een camerasysteem voor Station Zuid. Een nieuw theater? De VVD gaf zomaar 1.7 miljoen aan de schouwburg, zonder de oorzaak van de tekorten eerst te onderzoeken en openbaar te maken, maar blokkeerde die openheid. En pleegde natuurlijk een coup, in strijd met de verkiezingsuitslag. Vervoer verbeterd? Geen dubbel spoor, geen renovatie station, geen fietsen in kelder onder station, maar ernaast.

sukkels
26 oktober 2017 at 17:59
kies kees was eerst van de schoenmaker partij lees praatjes maker daarna heeft hij zich naar binnen gelikt bij de vereniging van dwazen als wethouder

Dick Berts
26 oktober 2017 at 17:31
De VVD is altijd optimistisch. Wat een dom concept. Alsof optimistisch zijn over een stad die door vriendjespolitiek naar de verdommenis gaat iets positiefs is.

Judge X
27 oktober 2017 at 13:30
“De gemeente Den Helder nog mooier maken” is de nieuwe verkiezingsslogan van de VVD.
———————————————————————————————————
Om te beginnen een positieve noot: De Beatrixstraat ziet er fantastisch uit, maar mag dat ook een keer na 10 keer de zaak op de schop en een tiental miljoenen verder ! (werkverschaffing voor aannemers ?).

De VVD heeft – via de corrupte Ton Hooijmaijers z’n Zeestad CV/BV – nutteloze en miljoenen verslindende projecten op z’n naam staan, waarvan er enkelen na afronding ook nog eens zwaar verliesgevend blijken te zijn bij de exploitatie.
Er wordt waarschijnlijk flink in de boeken geknoeid, met geld geschoven en men praat de burger aan dat het allemaal zo mooi wordt.
De 14 raadsvragen van Beter voor Den Helder m.b.t. de schimmige bouwprojecten, hun financiering en exploitatie waar Zeestad bij betrokken is en was, worden dan ook blijkbaar angstvallig niet beantwoordt.

Kijk nou toch eens objectief naar de situatie rondom het station en het ‘Stadspark’, daar is voor de zoveelste keer in 70 jaar miljoenen in gepompt om de situatie te ‘verbeteren’ en een ander aanzien te geven, maar het uiteindelijke resultaat ziet er niet veel anders uit dan de keren daarvoor.
Het Stadspark van Den Helder kunnen we gerust tot het onmogelijkste stadspark van Nederland uitroepen.
Nergens in Nederland vindt je waarschijnlijk een smallere groenstrook die ze de naam ‘Stadspark’ toebedelen en dat die smalle strook zich als één groene loper uitrolt van het station tot aan de dijk van het Marsdiep, is een hersenspinsel aan u verkocht door de huidige coalitie als ‘de nieuwe kleren van de keizer’.

‘De groene loper’ wordt vier- of vijfkeer onderbroken door wegen en bottlenecks voor u aan de voet van de dijk staat; een kind kan het zien, ‘de Keizer staat in z’n blote kont !’.
Kort gezegd is het stadspark dus 5x niks, maar dat zult u de komende jaren wel ervaren als het nieuwtje er van af is en de zaak weer begint te verpauperen.

Met de bouwmanie van de VVD – waar D66, CDA, PvdA en de Stadspartij zich met het in het leven roepen van Zeestad CV/BV bij hebben aangesloten – vindt telkens voortschrijdende aantasting van ons historisch erfgoed plaats .
Afbraak en verminking van Historische panden en wijken heeft op grote schaal plaatsgevonden en u kreeg er Historiserende-nep-gebouwen voor terug.

Ik stem tegen de Helderse nep-democratie, tegen ‘De nieuwe kleren van de Keizer ‘ en stem dus op de huidige oppositie om verdere afbraak te voorkomen.

http://2.bp.blogspot.com/-ovO-lXIOUKw/UuO8fgR1A0I/AAAAAAAAAMs/N6YvXLmvdKg/s1600/the_emperors_new_clothes.jpg

Sigmund
29 oktober 2017 at 08:09
Judge X (“werkverschaffing voor aannemers?”) lijkt zich wel eens niet te realiseren aan hoeveel inwoners van Den Helder aannemers werk verschaffen….

Fred
29 oktober 2017 at 08:28
Maar wel met name èèn aannemer , die hoofdzakelijk van en aan Gemeente opdrachten zijn bestaan te danken heeft. Een blinde kan nog zien welke aannemer dat is, het hele centrum wordt door deze stenenstapelaar verbouwd.

Loes Vermeer-Lagerveld.
28 oktober 2017 at 09:51
Als men denkt aan een stadspark, denk ik aan het Timorpark, De Donkere Duinen en wellicht Quelderduin en buiten Den Helder aan De Hout in Alkmaar en het Vondelpark in Amsterdam. Ik heb al diverse malen in het openbaar en tegen Zeestad BV/CV genoemd dat hier geen sprake is van een park maar hoogstens van een enigszins aangekleed pleintje. Een echt park heeft borders met kleur in alle seizoenen maar niet alleen een rij bomen. Men heeft ooit nog geprobeerd de Bethelkerk (zeer verzorgd en speciale architectuur) weer af te breken maar gelukkig heeft men als bestuur van deze kerk hier niet mee ingestemd. Dus een Stadspark wordt het nooit, mede door de doorgaande weg die nog niet zo lang geleden daar is aangelegd. Overigens een zeer gevaarlijk ontwerp daar slechts aan een zijde een fietspad is en de kruising met de Polderweg/Krugerstraat een wangedrocht en zeer gevaarlijk is voor fietsers. Oh, Oh wat is er toch veel te juichen……….. .

sukkels
28 oktober 2017 at 16:51
u bedoelt de prinshendriklaan die verkeerstechnies verkracht is door de toenmalig wethoudster den dulk spreekt uit hulk van wege haar grote … die iedereen afblafte een levens gevaarlijke weg

Judge X
28 oktober 2017 at 13:48
Stand van de Stemming-peiler DHA op dit moment: 800 deelnemers, waarvan 402 burgers (50% +) op een lokale partij gaan stemmen.
400 op lokaal gister en 800 deelnemers vandaag, dient gevierd te worden en redactie DHA kan binnenkort dus gebak van mij verwachten ! 🙂
Ik moet alleen nog even creatief bedenken hoe ik dit anoniem ga regelen. 😀

Klaas Otten
28 oktober 2017 at 17:35
D66 Den Helder is naast een bouwpartij ook een lease Porsche partij! (faillissement bureau 53)

Kees Jan
28 oktober 2017 at 19:47
Kunt u een betere uitleg geven wat het Faillissement Bureau 53 uit Amsterdam te maken heeft met D66 Den Helder? Graag namen en rugnummers!

Klaas Otten
28 oktober 2017 at 20:39
Kees Jan; ik heb een aantal faillissement verslagen van bureau 53 in bezit, helaas hoeven faillissement verslagen sinds 1 jan jl niet meer gepubliceerd te worden… , jammer anders had u daarin de namen en rugnummers gelezen ..

Kees Jan
29 oktober 2017 at 01:29
Bureau 53 was door het telefoonnummer van dit bedrijf, vermoedelijk van de oud Wethouder D66 en haar echtgenoot. Wat bedoeld u dan met “lease Porsch partij”?
.
Een oud wethouder mag een Porsche rijden, daar is op zich niks mis mee. Het zou anders zijn als die auto is betaald zou zijn door de gemeente, van geld buiten het wethouderssalaris om. Dus dat de oud wethouder (of echtgenoot) ten tijde van deelname aan het college inkomsten zou krijgen via het privébedrijf. Bedoeld u zoiets? of was uw reactie een losse flodder.
.
Uw reactie is volledig onduidelijk. Uitleg van uw eerste opmerking is dan ook echt noodzakelijk.

Hijneken
29 oktober 2017 at 08:52
VVD promoot zichzelf via Youtube en blaakt niet alleen landelijk van arrogantie. Hun opperhoofd lacht alles weg, liegt de boel aan elkaar en is een demofoob bij uitstek, gevolgd door Sybrand Buma die nu alvast verkondigd dat het referendum over de sleepwet genegeerd zal worden. Ik zie ernaar uit dat deze ‘oude’ politiek dood zal gaan, net als een oude olifant die een plaats zoekt om te sterven.

Het is ruimschoots tijd geworden om 2017 van harte te omarmen en ons te verlossen van de politieke mastodonten die maar wat graag willen vasthouden aan het antieke politieke systeem dat er jarenlang voor zorgde dat zij hun goddelijke gang konden gaan en waardoor Nederland is verpatst aan Burssel.

Het is hoogtijd voor echte democratie, democratie berekent immers: het volk regeert (demos=vol | cratie= heerst)

Judge X
29 oktober 2017 at 11:18
U ziet het scherp Hijneken.

Hijneken
29 oktober 2017 at 21:08
Dankjewel Judge!

Dick Berts
30 oktober 2017 at 09:08
U ziet het zeer scherp Hijneken.

strandloper
30 oktober 2017 at 17:39
U ziet het te scherp Hijneken.

Peter
30 oktober 2017 at 08:29
Ben bang dat we nooit verlost gaan geraken van deze groep mensen die erop uit is om macht, geld en roem te vergaren en niet schuwt om dit te bereiken door (kiezers) bedrog. VVD blijft ook steeds in zadel, lees regering, met steun van partijen die zo graag in het pluche willen zitten en daardoor overgaan tot kiezersbedrog. PVDA is daar voorbeeld van en is keihard hiervoor afgestraft in de laatste verkiezingsronde. Dit is landelijk zo, maar zeker ook op lokaal gebied als Den Helder. Wieringer Kees Visser staat synoniem voor mijn uitleg in deze. Komt nog bij dat het nog maar de vraag is of verkiezingen in Nederland zo eerlijk verlopen. We sturen waarnemers naar de verkiezingen in bananen republieken en hebben onze mond vol over hoe corrupt het allemaal daar niet is. Maar als ik lees dat er bundels vol ingevulde stem biljetten in vuilcontainers worden gevonden hier te lande heb ik sterk mijn twijfels. Het plots handmatig gaan tellen van de stembiljetten, met als drog reden dat de Russen onze computer telling zouden kunnen hacken, had als gevolg dat de prognoses ook plots in het voordeel van de VVD uit gingen vallen

Hanneje Kaamer van Hoegee
30 oktober 2017 at 09:17
U kunt zelf als waarnemer fungeren. De tellingen op de stembureaus zijn openbaar. Dus kom een keer kijken hoe het er aan toe gaat.

Dick Berts
30 oktober 2017 at 09:12
Het maakt niet uit hoe verwerpelijk de VVD is. Erbij horen levert zakelijk succes op en vrienden die je tegen beter weten in altijd zullen verdedigen. Dat is de basis van deze succesformule voor enkelen ten koste van de gemeenschap.

http://www.denhelderactueel.nl/2017/10/ook-vvd-promoot-youtube/

VVD Den Helder

Gepubliceerd op 26 okt. 2017

Reacties:
https://youtu.be/hJRhbVExxgc