Ronald Boutkan – Geurt Visser heeft niets te maken met Beter voor Den Helder

Den Helder – Heeft Geurt Visser, de oud-wethouder, nu wel of niet iets te maken met de nieuwe fractie in de gemeenteraad, Beter voor Den Helder? De schijn wordt in elk geval gewekt, maar volgens raadslid Carlo Assorgia is hier geen sprake van.

Nadat de nieuwe naam van de voormalige Stadspartij 2.0 bekend werd, viel het een enkele oplettende lezer al snel op dat de bijbehorende domeinnaam (voor een website) op naam staat van niemand minder dan Geurt Visser. Hij is het die betervoordenhelder.nl heeft geregistreerd, en wel op 20 oktober. Dus is de vraag of Visser betrokken is bij de nieuwe partij een logische.

“Geurt? Helemaal niks heeft die met ons te maken. Hij hoort bij Gemeente Belangen”, reageert Assorgia. Maar jullie domeinnaam is toch zijn eigendom? “Klopt, maar dat komt omdat het van de week allemaal snel geregeld moest worden. Ik heb Geurt gevraagd of hij die naam even wilde vastleggen. Dat is alles, meer heeft hij niet met onze partij te maken.” De nieuwe website is overigens nog niet actief.

Den Helder Actueel, 24 oktober 2015 – 18:11

Reacties:

Kees
24 oktober 2015 at 19:10
Op 20 oktober werd de domeinnaam geregistreed door Geurt. En 23ste komt de partij Betervoordenhelder naar buiten. Soms is toeval groot en is een lot uit de loterij voor mij nu zeker in sicht. Hoelang duurt deze soap nog met behulp vaan de eeenmansfracties?

flipfluitketel
24 oktober 2015 at 22:23
Wat een raar verhaal, de Hr assorgia zegt “we moesten het snel regelen”, Nu de registratie van een domeinnaam kost 5 minuten. Maar de Hr Visser bellen met de mededeling om de domeinnaam te registreren dat gaat natuurlijk sneller denk ik
(Van een webhosting site : “De registratie van een domeinnaam duurt ongeveer 5 minuten, de domeinnaam is dan geregistreerd op uw naam. Het in gebruik nemen van de domeinnaam duurt ongeveer 24 uur dit omdat de DNS gegevens moeten worden doorgeven aan de internet providers”. )

sukkels
25 oktober 2015 at 02:05
don carlo assorgia de krotten baas heeft gesproken

Els
25 oktober 2015 at 00:19
De vijf wisten de naam vorige week al, maar wilden die pas openbaar maken zodra al het papierwerk, waaronder inschrijving bij de Kamer van Koophandel, was geregeld. “Anders loop je het risico dat anderen er snel met je naam vandoor gaan.” dit staat elders op DHA te lezen!
Het is dus inderdaad een raar verhaal dat je zoiets belangrijk als een domeinnaam dan laat verzorgen door iemand die wel politiek aan en met je was verbonden maar het veld moest ruimen.
Even voor de heer Assorgia, maar als de heer Visser deze naam NIET beschikbaar wil stellen dan wel wil overdragen kan er GEEN site en mail adressen worden gemaakt en hebben deze vijf het nakijken! Het administratief veranderen van de houder duurt welgeteld 2 minuten en is bij vrijwel iedere provider gratis, dus als het waar is wat de heer Assorgia beweerd dan kan iedereen morgen al zien dat Betervoordenhelder ook de houder is van de domeinnaam.

http://denhelderactueel.nl/2015/10/geurt-visser-heeft-niets-te-maken-met-beter-voor-den-helder/