Roddelpraat – RP (45): Wij moeten stoppen + Jan Roos – Rutte kan zijn agenda niet meer doordrukken, het volk is het zat om misbruikt te worden!

Roddelpraat moet stoppen (1) (foto YouTube)

Roddelpraat moet stoppen (2) (foto YouTube)

RP (45): Wij moeten stoppen

Gepubliceerd 21 apr. 2021

RoddelPraat

Lieve kijkers, ondanks deze enorme klap willen wij ontzettend graag door. Laat alsjeblieft zien, dat RoddelPraat niet kapot te maken is. Steun ons en krijg iedere week een extra uitzending https://roddelpraat.backme.org

Mocht dit de laatste keer zijn. Bedankt voor alle steun. We houden van jullie.

#RoddelPraat#JanRoos#DennisSchouten

Reacties
https://youtu.be/LxQpF8OXTRA

Rutte kan zijn agenda niet meer doordrukken, het volk is het zat om misbruikt te worden!

Ik heb sinds vanmorgen de tekst van ‘The times they are a changing’’ van Bob Dylan in mijn hoofd. Nee, ik ben geen hippie geworden. Maar het lied gaat er over,dat er een einde van een tijdperk aankomt. Dat is precies wat er nu gebeurt. De tijd, dat commentaar op de overheid nog door politici en hun  MainStream Media doorgeefluik geframed kon worden als ‘populistisch gezwatel’ of ‘rechtse onderbuik onzin’ zijn voorgoed voorbij. Wat zeg ik? De kloof is een enorme oceaan geworden. Het opgedroogde poeltje van politieke correctheid, de Woke en Cancel cultuur, de macht van de Hilversumse mediabaasjes, de grip van de Overheid op het echte volk. Het is allemaal voorbij. De geest is uit de fles en die zal er nooit meer in komen.

Mark Ruttes toespraakje op de online klimaattop, dat hij samen met alle andere wereldleiders gebruik zal maken van de Corona Virus crisis om hun agenda van klimaat onzin en inclusieve samenleving (lees Massa Immigratie als doel) door te drukken, zou mij niet zo heel lang geleden verschrikkelijk boos hebben gemaakt. Ik lach er nu alleen nog maar om. Want die agenda van Rutte gaat helemaal niet worden doorgevoerd. Het volk is het zat om misbruikt te worden. Het volk is het zat, dat geen hond in Den Haag naar ze luistert. Het volk is gestopt met luisteren. Straks gaan ze er zelf voor zorgen, dat de koers gewijzigd gaat worden. Dat geef ik je op een briefje.

Laat ik heel even een meta voorbeeld geven. Samen met Dennis Schouten maak ik het YouTube programmaatje Roddelpraat. Daarin bespreken we op satirische wijze de onzin van BN’ers in ons landje. Het gaat werkelijk nergens over, maar het is geliefd en gehaat. Vooral gehaat bij de BN’ertjes, die daarover klagen bij hun werkgever Talpa, en John de Mol zou het wel even rechtzetten. Dennis moest op het hoofdbureau komen en werd door oud NTR baasje Paul Römer (tegenwoordig de handpop van John) verteld per direct te stoppen met Roddelpraat. Toen Dennis dat weigerde, werd zijn klusje bij Radio Veronica afgepakt en medegedeeld, dat hij nooit meer aan de slag zou komen in het Media landschap. Dennis gaf De Mol dus de middelvinger. Dat is uniek in dit land revolutionair zelf. Waarom durft hij dat? Omdat we met BackMe een verdienmodel hebben gecreëerd, waardoor je niet meer op je knieën hoeft voor een of ander klote baantje bij dit soort walgelijke bedrijven.

Zo zal het ook gaan met de overheid. Die begint ook zijn grip te verliezen op mensen. Dat ze je met vernedering of repressie nog kunnen stilhouden is voorbij. Zo’n Toeslagen Affaire, de reactie van het Kabinet, de verbijstering in de samenleving. Het piept en het kraakt. Het belachelijke Corona Virus beleid heeft hun incompetentie getoond aan mensen, die eerder ziende blind waren. Kijk ook maar naar de Media. De consument loopt massaal weg. Men gelooft ze niet meer. Dat hield je vijf jaar geleden nog voor onmogelijk. De NOS gilt steeds, dat ze echt geen Fake News brengen, terwijl ze niets anders uitzenden dan Staatspropaganda. Men heeft het steeds meer door.

Ik sta al jaren op zwarte lijsten. Ik mag al jaren niet meer meedoen. Puur om mijn mening, mijn politieke gezindheid. Maar zoals Bob Dylan in zijn nummer zong ‘For the loser now, will be later to win’ weet ik zeker, dat ik er als winnaar uitkom. Een man, die niet is gebogen, niet is gedoken en met een ruggengraat stond voor zijn eigen verhaal. Dat is straks wat over is van dit eindigende tijdperk. De onderdrukten van eerder zullen de helden van straks zijn.

DDS, De Dagelijkse Standaard, 29 januari 2021

https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/column-jan-roos-rutte-kan-zijn-agenda-niet-meer-doordrukken-het-volk-is-het-zat-om-misbruikt-te-worden/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=RoddelPraat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Roos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dennis+Schouten
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+de+Mol

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/