RoddelPraat – Jan Roos Spreekt: “Recht Staat is Stuk

Jan Roos Spreekt:Recht Staat is Stuk

Tijdens een Interviewtje met De Telegraaf voor af Gaande Aan het Af Gelopen Hoger Beroep zei ik Nog Voor de Camera, Dat Als we Nu Nog Geen Gelijk zouden Krijgen, ze dat Gebouw Beter konden Om Turnen naar een Hotel Aan Gezien de Recht Staat dan was Af Geschaft. Het was Grappig Bedoeld Natuurlijk, maar In de Kern is het Diepe Ernst.

Want Hoe konden we In Vredes Naam dit Verliezen? Famke Louise staat het Nummer Nota Bene op een Filmpje te Zingen bij een Op Treden. Dan vervalt haar Verhaal over een Privé Nummer Zou je Zeggen. Dus wij Tonen Daar Mee Aan, dat ze in haar Kort Geding de Boel bij elkaar heeft Gelogen. De Reactie van de Rechter “Ze heeft Inderdaad Niet de Waarheid Verteld, maar Dat doet er Niet toe” Maar Waar draait dat Hoger Beroep Dan Om? Toch Om Aan te Tonen, dat in de Eerdere Zaak Geen Waarheid is Verteld. Als je dat Aan Toont, doet Dat er Op Eens Niet toe. Wat heeft het Dan Nog voor Zin om in Hoger Beroep te Gaan?

De Recht Bank zegt ook, dat de Privacy van Famke Louise Zwaarder Weegt dan onze Vrijheid van Menings Uiting en Pers Vrijheid. Dat betekent, dat over Geen BN’er Ooit Meer Iets Gezegd of Geschreven mag worden als die BN’er vindt, dat daar mee zijn Privacy wordt Aan Getast. Dat is Dus Einde Journalistiek in het Algemeen. Want Zo kan een Politicus bij Voorbeeld Ook Eisen, dat men Niet over zijn Werk publiceert.

Het Verbieden van het Laten Horen van een Reeds Uit Gebracht Nummer zet Ook een Streep door Alle Radios Stations van het Land. Elke Artiest kan Immers een Aanklacht In Dienen voor het Schenden van zijn Privacy. Aan de Andere Kant is Het Maar Goed Ook, dat Muziek Niet Meer Gedraaid kan worden, Want Straks gaan Mensen Thuis Nog Bedenken Wat de Tekst van het Nummer betekent. Ook dat is Verboden als je de Uit Leg van de Recht Bank leest. Misschien moet Ook Maar Eens Na Gedacht Worden over een Verbod op Moderne Kunst. Want Straks gaan Mensen in Musea hun Eigen Idee Krijgen Wat de Kunstenaar Toch met Al die Klodders Verf zou Bedoelen. Dat mag Helemaal Niet.

Nu weet ik Ook Wel, dat Dit Helemaal Niet het Geval is. Want deze Bizarre Uitspraak zal Namelijk Geen Gevolgen hebben voor Andere Mensen. Het is Voor de Zo Veelste Keer het Bewijs, dat wij Minder Rechten hebben Dan Anderen, omdat we het Op Nemen tegen het Establishment. De Recht Bank geeft Hier Mee een Vrij Brief voor Alles en Iedereen om ons Aan te Klagen. Je wint Namelijk Altijd van Ons in dit Zimbabwe aan de Noordzee.

Jan Roos

Johannes Hendrikus (Jan) Roos. Alkmaar, 27 januari 1977. is een Nederlands Media Persoonlijkheid, YouTuber, Columnist en Voor Malig Politicus en Journalist. Hij presenteert sinds 2020 Samen met Dennis Schouten het YouTube Programma RoddelPraat en is Op Richter van de Roddelpraat Nieuws Web Site.

RoddelPraat, 18 december 2022

https://www.roddelpraat.nl/jan-roos-spreekt-rechtsstaat-is-stuk/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=RoddelPraat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Roos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dennis+Schouten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Minder+Rechten+Dan+Anderen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nu+Nog+Geen+Gelijk+Krijgen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Famke+Louise
https://robscholtemuseum.nl/?s=Privacy+Schending
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aanklacht+Privacy+Schending
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eerdere+Zaak+Geen+Waarheid+Verteld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechts+Hof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Staat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Af+Geschaft
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Staat+Kapot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Staat+Stuk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zimbabwe+aan+de+Noordzee
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verbod+op+Moderne+Kunst

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image