Rob Scholte bij Bergarde Galleries te Heerjansdam

Titel: Lucky Rice – 1993

Stocknummer: 19
Materiaal: acrylverf op doek
Afmetingen: 120 x 218 cm
Gesigneerd en gedateerd.

Uit de Questionmark-serie.

Bergarde Galleries biedt u een omvangrijke collectie moderne en hedendaagse kunst in twee gebouwen op landgoed Het Buitenland in Heerjansdam, op een steenworp afstand van Rotterdam. De curatoren van Bergarde Galleries zijn Karin de Wild en Eefje Zalm. Bergarde toont werken van gevestigde kunstenaars uit binnen- en buitenland maar stelt ook geselecteerde kunstenaars aan het begin van hun loopbaan in staat hun werk te tonen. Jaarlijks organiseert Bergarde een aantal solo tentoonstellingen met werk van vooraanstaande binnen- en buitenlandse kunstenaars.

Bergarde selecteert kunst op basis van kwaliteit en diepgang. Kunst die naar de overtuiging van Bergarde elke collectie verrijkt. Kunst die blijft boeien, spraakmakend is, een plaats in de kunstgeschiedenis heeft verworven of zal gaan verwerven.
Op deze website vindt u alle werken die op dit moment bij Bergarde te koop zijn. Alle werken zijn in Heerjansdam te zien, met uitzondering van eventuele bruiklenen.

Bergarde Galleries vindt u aan Het Buitenland in Heerjansdam, ten zuiden van Rotterdam, tussen Barendrecht en Zwijndrecht, in onmiddellijke nabijheid van de A16, A15 en A29. U parkeert voor de deur.

Bergarde Galleries
Landgoed Het Buitenland/
Het Buitenland 1/
2995 TP Heerjansdam
Nederland
31 / 78 – 843 83 53
http://www.bergarde.com/nl/
info@bergarde.com

Openingstijden

Alleen tijdens tentoonstellingen:
Donderdag, vrijdag en zaterdag 11.00 – 17.00 uur
Openingstijden voor de permanente collectie op afspraak.

http://www.bergarde.com/nl/kunstenaars/werk/rob_scholte