Rituals Cosmetics Enterprise | Public Relations CHO – Antwoord aan Hilmano van Velzen, 16 juni 2023

———- Forwarded Message ———

Van Public Relations CHO pr@rituals.com
Date vr 16 jun. 2023 16:32
Subject Re Genaaid
To Hilmano Christiaan van Velzen dedadiamsterdam@gmail.com

Beste Hilmano,

Dank voor je Bericht.

Graag willen we je Verwijzen naar het Feit, dat je in 2021 Akkoord bent Gegaan met ons Aan Bod. Zoals Af Gesproken hebben we Toen der Tijd, Zonder Daar toe Formeel Verplicht te Zijn, een Rituals Gift Set naar je verstuurd plus 500,- Euro aan je Over Gemaakt, op de Bank Gegevens, die je ons Toe Gestuurd hebt.

Graag willen we Nog Maals Benadrukken dat het filmpje van A Wish for Happiness Niet Meer is dan een Editorial en dat het Nooit Commercieel is In Gezet. Het is Puur de Verslag Legging van een Mooi Evenement, dat Alleen Mede Mogelijk is Gemaakt door Rituals. We hopen, dat je Ook Nog Steeds Mooie Herinneringen hebt aan die Avond. Iedereen is met Respect Neer Gezet en het Thema van het Filmpje is Duidelijk “Fight the Lonelyness Together”. Iedereen in de Film heeft Hier Verder Kosteloos aan Mee Gewerkt en Net als jij een Quit Claim Getekend voor het Filmen en het Gebruik van Zijn of Haar Portret et cetera.

We vonden het des Tijds Erg Vervelend, dat jij een Andere Opzet had Verwacht en zijn Jou daar om Twee Jaar Geleden Al Tegemoet Gekomen. Hier heb jij Zelf Ook Mee hebt In Gestemd en Daar Mee was de Kwestie Op Gelost.

We Vertrouwen Er Op je Hier Mee Vol Doende te hebben Geïnformeerd en Wensen je Alle Goeds.

Met Vriendelijke Groet,

Rituals PR

Rituals Cosmetics Enterprise
PO Box 15500
1001 NA Amsterdam
Herengracht 541
1017 BW Amsterdam
The Netherlands

XSAGA | Rituals – A Wish for Happiness

Hilmano van Velzen – Genaaid