Rik Kuiper – Complot Denkers Veroordeeld tot 2 Ton Schade Vergoeding voor Verspreiden Verhalen over Pedo Netwerk

De Complot Denkers geloofden, dat op het Kerkhof in Bodegraven Mensen lagen Begraven, die zouden zijn Vermoord door een Satanistisch Pedofielen Netwerk (foto  Freek van, den Bergh)

Wee Je Gebeente (foto Twitter)

Complot Denkers Veroordeeld tot 2 Ton Schade Vergoeding voor Verspreiden Verhalen over Pedo Netwerk

Drie Complot Denkers moeten van de Rechtbank in Den Haag een Schade Vergoeding van 215 Duizend Euro betalen aan de Gemeente Bodegraven Reeuwijk. Met hun Ongefundeerde Verhalen over een Satanistisch Pedofielen Netwerk joegen de Drie volgens de Rechter de Gemeente op Kosten.

Advocaat Cees van de Sanden, die de Gemeente in deze Zaak vertegenwoordigt, spreekt van een Unicum. ‘De Rechtbank oordeelt, dat als je Online Allerlei Uitspraken doet, die Later Onrechtmatig blijken te zijn, je dan ook Financieel Verantwoordelijk bent voor de Schade, die je aanricht.’

Micha K, Joost K en Wouter R wisten via hun Internet Uitzendingen en een Groep Chat op Berichten Dienst Telegram een Grote Groep Volgers te bereiken met een Bizarre Theorie over een Satanistisch Pedofielen Netwerk in Bodegraven. Voor die Theorie is Nooit een Snipper Bewijs gevonden.

Desalniettemin kwamen de Volgers van de Mannen in Actie. Zo legden ze Bloemen op een Begraafplaats in Bodegraven en vielen ze Inwoners van het Dorp Lastig. Geïnspireerd door de Complot Verhalen ging een Man op Zoek naar Wapens om Premier Rutte en het Parlement Aan te Vallen.

Nood  Verordening voor Begraafplaats

De Gemeente Bodegraven Reeuwijk zag zich in maart 2021 Genoodzaakt een Nood Verordening af te Kondigen voor de Begraafplaats. Ook moesten Posters en Graffiti in het Dorp Verwijderd worden. Ambtenaren maakten Lange Dagen om de Geest Weer in de Fles te krijgen en Slachtoffers van de Laster Campagne te begeleiden.

Om de Kosten van dit Alles op de Mannen te Verhalen, spande de Gemeente vorig jaar een Civiele Zaak aan. Met Succes, zo blijkt Nu. De Drie moeten samen een Bedrag van 215 Duizend Euro aan de Gemeente Betalen. Ze draaien ook op voor de Proces Kosten. De Drie Mannen voerden tijdens de Zitting Geen Verdediging.

Het is Niet de Eerste Juridische Overwinning, die Bodegraven Reeuwijk boekt in de Rechtszaal. Vorig jaar juli oordeelde de Voorzieningen Rechter in Den Haag, dat de Complot Denkers moesten Stoppen met het Verspreiden van hun Theorieën en dat ze Reeds Gepubliceerde Verhalen van het Internet moesten verwijderen.

Strafrechter

Over een Paar Weken moeten Joost K en Wouter R zich ook bij de Strafrechter verantwoorden. De Twee zitten Al Maanden in Voorlopige Hechtenis. In Diezelfde Zaak zal ook Hans de M worden berecht, een Vierde Complot Denker. Tijdens een Pro Forma Zitting zei de Officier van Justitie, dat Vervolging is Ingesteld omdat de MannenOpruien tot Geweld, Dreigen met Geweld en Andere Misdaden plegen’.

Ondertussen wacht Nederland op de Uitlevering van Micha K, de Beruchtste Complot Denker van de Vier, die in Noord Ierland in de Cel zit. Hij werd Meer Maals Veroordeeld, onder andere vanwege Valse Bom Meldingen, Belediging en Opruiing. Ook moet hij in Nederland nog een Cel Straf uitzitten. Hij vecht zijn Uitlevering op Alle Mogelijke Manieren aan.

Advocaat Max Vermeij van Wouter R zegt desgevraagd de Uitspraak van de Haagse Rechtbank over de Schade Vergoeding Niet te kennen. ‘Ik doe Geen Civiele Zaken en Verdedig hem Alleen in de Strafzaak.’ Peter Plasman, die Joost K bijstaat, reageerde dinsdag middag Niet op Vragen van De Volkskrant.