ReVrouwLutie – Code Rood, Mediapark, Hilversum, 25 september 2021

Code Rood (1) (foto Gfycat)

Cide Rood (2) (foto Pinterest)

Code Rood (3) (foto VSGIF.com))

Code Rood, Mediapark, Hilversum, 25 september 2021

 Gepubliceerd 29 sep. 2021

Code Rood, Mediapark, Hilversum, 25 september 2021

Op 25 september vond Code Rood plaats rondom het Mediapark en in het Centrum van Hilversum.

Diverse Groeperingen sloegen de Handen Ineen. In de Aanloop naar de Datum toe kreeg de een Politie aan de Telefoon, de Ander zelfs Bezoek aan Huis. De dag voor de Demonstratie leek het er zelfs op, dat Groeperingen zich terug trokken. Om vervolgens Berichten te ontvangen, dat men dan op Persoonlijke Titel naar Hilversum zou gaan. Verwarrend, maar een Succesvolle Aanpak.

De Verwachtte Hoeveelheid aan Blauw Blauw viel op het Eerste Gezicht mee. Tot de Eerste Poging werd gedaan om het Mediapark via de Zijkant op te komen. Toen werd duidelijk, dat er op het Mediapark de Nodige Manschappen aanwezig waren.

Er werd Besloten een Rondje door het Centrum te maken. Op dat moment ging de Live Stream van ReVrouwLutie aan op Facebook. Bij het Verlaten van het Centrum kozen wij er weer voor om Enkel en Alleen Off Line Beelden te maken, met een Kleine Uitzondering toen een Nieuwe Poging werd geblokkeerd bij de Hoofdingang van het Mediapark.

De keuze om meer Off Line dan Live Beelden te maken zal in de Toekomst misschien toenemen. Dit omdat wij het Belangrijker vinden om Zorgvuldig met de Gemaakte Beelden naar buiten te komen dan te scoren met Kijkcijfers tijdens een Live Stream. Wij rekenen dan ook op jullie Begrip hiervoor.

Team ReVrouwLutie
Voor een (Kleine) Financiële Bijdrage https://www.paypal.me/irhuiAM

Of stuur me een Bericht voor een Betaalverzoek.

Auteursclaim Eigendomsclaim
Het Delen van mijn Content wordt Zeer Gewaardeerd. Uiteraard vind ik Bronvermelding daarbij vanzelfsprekend. Mijn Artikelen, Video’s, Foto’s en lLve Streams zijn Voor Iedereen Vrij Toegankelijk en het staat je vrij om deze te Delen zonder Winstbejag. Voor het Delen van mijn Eigendommen met een Commercieel Belang, dient ten alle tijden Vooraf Toestemming worden Gevraagd.

Credits Muziek Beeld JBM & RVL

KENNISGEVING AAN YOUTUBE: DEZE POST BETREFT EEN UITING VAN MIJN MENING, AL DAN NIET GEBRUIK MAKEND VAN EERDER GEPLAATSTE POSTS, IN DE BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD, VAN ANDEREN (DELEN, OF ONDERDEEL MAKEN VAN). DOOR DEZE POST TE VERWIJDEREN HANDELT U IN STRIJD MET ARTIKEL 10 EVRM EN ART.3 BILL OF RIGHTS. INDIEN U OVERWEEGT EEN VORM VAN CENSUUR TOE TE PASSEN, DOOR DEZE POST LAGER OP STARTPAGINA’S TE PLAATSEN, DAN HANDELT U IN STRIJD MET ART. 14 EVRM. INDIEN HET UW INTENTIE IS MIJN GEDRAG, OF DAT VAN ANDEREN TE MANIPULEREN, DAN HANDELT U IN STRIJD MET CHAPTER 3, LID 1 VAN DE NUREMBERG CODE. ER WORDT U HIERVOOR UITDRUKKELIJK GEEN TOESTEMMING VERLEEND!

Uw “Factcheckers” en Advocaten zullen zonder meer in staat zijn om de Mogelijke Gevolgen hiervan aan u Uit te Leggen.

Code Rood (4) (foto Code Red Band)