Remko van de Belt – Gemeente Den Helder Afdeling Communicatie

Doe je ook mee?

Vanavond is om 20.25 uur op NPO2 een uitzending van Brandpunt over Den Helder. We kennen de inhoud niet precies, maar het gaat over de altijd aanwezige bestuurlijke onrust in Den Helder. Zeker is dat het geen positieve uitzending zal worden. En dat vind ik zo jammer van al het moois dat we hier aan het doen zijn.

Om hier toch een lichtvoetige draai aan te geven heb ik met een knipoog een online guerrilla-campagne bedacht: vanaf 20.25 hoop ik dat diverse actieve twitteraars en facebookers (een of meer van de) bijgevoegde afbeeldingen gaan plaatsen, met een persoonlijk berichtje erbij. Ik hoop dat jij dat ook wilt doen! In de hoop uiteraard dat we flink geretweet en gedeeld gaan worden.
Vind je het een goed idee, vergeet dan niet #brandpunt en #denhelder aan je bericht toe te voegen.

In de bijlage vind je alle afbeeldingen. Kies er naar smaak een paar uit. Laten we vanavond samen vanaf 20.25 uur Den Helder ook positief op de kaart zetten!

Ik heb dit bericht gestuurd aan een groepje mensen waarvan ik weet dat ze Den Helder ook graag positief in het nieuws willen brengen. Doorsturen naar gelijkgestemden mag hoor 😉

Groet!

Remko

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image