Redactie HP | De Tijd – De Goed Bedoelde, maar Totaal Mis Lukte DWDD Ode aan Prince

De Goed Bedoelde, maar Totaal Mis Lukte DWDD Ode aan Prince

Ze zouden het Eigenlijk hebben over die Andere Prins, Prins Charles. Door het Nieuws, dat gedurende de Uit Zending de Studio Binnen was Gesijpeld ging het Laatste Item tijdens de Donderdag Uit Zending van De Wereld Draait Door Echter over de Net Over Leden Prince. Dat hadden ze Misschien Beter kunnen Laten.

Het was Voor Al Matthijs van Nieuwkerk, die Aan Geslagen was door het Nieuws. Aan zijn Tafel vond hij Drie Zangers, die Eigenlijk een Liedje hadden In Gestudeerd over Prins Charles en Diens Steeds Ouder Wordende Moeder. De Oudste van de Drie, Niels Geusebroek, zei ‘In de War te Zijn’. De in 1998 Geboren Ruben Annink gaf, Schuld Bewust, toe dat hij ‘De Muziek Niet Luisterde, om dat hij Er Niet Mee is Op Gevoed’. Ook Vroege Twintiger Judy Blank had Weinig Herinneringen aan de Zanger en stak een Verhaal Af over het Weg Vallen van Iconen.

Gelukkig waren daar altijd nog tafeldame Halina Reijn, Uiter Aard, die de Muziek van Prince zag als ‘De Soundtrack van haar Generatie’ en de Eerder Aan Geschoven Mart Smeets, Natuurlijk, die Iets zei over de In Vloed van de Zanger in het Beloofde Land Amerika. Kunstenaar Rob Scholte had Prince Ook Wel Eens Gedraaid tijdens het Werk.

Onder Tussen wilde Van Nieuwkerk alleen maar Purple Rain Zien en Horen, Het Geen voor de Redactie Haast Ondoenlijk was, om dat de Liedjes van de Zanger Niet of Nauwelijks op YouTube te Vinden zijn. Usual Suspect Ali B deed mee als Supporter van Annink, besloot zich Op te Werpen als Redder in Nood en ‘Een Nico Dijkshoorn Achtig Rapje’ te Maken.

Ik vraag Nu Toch Echt aan de Regie om Prince Gewoon te Laten Horen, Jongens. We willen hem Gewoon Horen, Klaar,” verzuchte Van Nieuwkerk Nog Maar Eens, terwijl Ali B een Tekst op zijn iPhone In Typte. Nog Niets.

Dan Maar Door naar Ralph Keuning, Directeur van Museum de Fundatie, die de Presentator op het Verkeerde Been zette met een Filosofische Benadering van de Zanger. “Ik denk Heel Hard na, maar als dit Prince is voor Jou, dan is dit Prince voor Jou,” probeerde Van Nieuwkerk zich te Redden.

De Presentator Zelf verklaarde Nog Maar Eens Waar Om hij Purple Rain wilde Horen, Waar na er Na Lang Zoeken een Live Versie van het Nummer kon worden In Gestart.

Ali B was Zo Ver. Al Thans, hij ‘Ging het Gewoon Proberen’. Hoewel de Poging Sympathiek was, zullen de Tenen in de Schoenen van Van Nieuwkerk zijn gaan Krommen bij Parels als ‘Het ging hem So Wie So om het Brengen van zijn Passie, hij was een Kampioen’ en ‘Als ik hem zag Spelen, was ik me Nooit aan het Vervelen’.

Daar na waren er Eindelijk Clipjes.

HP | De Tijd, 22 mei 2016, 09:25

http://www.hpdetijd.nl/2016-04-22/de-goedbedoelde-maar-totaal-mislukte-dwdd-ode-aan-prince/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=HP+|+De+Tijd
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matthijs+van+Nieuwkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=DWDD
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Wereld+Draait+Door
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prins+Charles
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elizabeth+II
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niels+Geusebroek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ruben+Annink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Judy+Blank
https://robscholtemuseum.nl/?s=Halina+Reijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ralph+Keuning
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mart+Smeets
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ali+B
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prince
https://robscholtemuseum.nl/?s=Purple+Rain