Redactie DHA – Winkelmanager voor alle Helderse winkelcentra

Den Helder – Alle winkelgebieden in Den Helder gaan zich steviger profileren om sterker de toekomst in te gaan. Ze worden hierbij het komende jaar geholpen door winkelmanager Farzad Ghaus. Dinsdag ondertekende hij een overeenkomst met de Detailhandels Federatie Den Helder en de gemeente.

Namens de Detailhandels Federatie ondertekende voorzitter Jacco Kat. De gemeente werd vertegenwoordigd door Lolke Kuipers, wethouder stadsontwikkeling. Farzad Ghaus is directeur van Stad & Co. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het structureel verbeteren van het functioneren en de leefbaarheid in winkelgebieden, bedrijven terreinen en wijken.

De retailsector verandert in razend tempo. De leegstand neemt toe, ondernemers hebben het lastig, nieuwe concepten ontstaan en branches vervagen. In Den Helder werken alle partijen er hard aan om de winkelgebieden aan te passen aan de nieuwe werkelijkheid en klaar te stomen voor de toekomst.

Aanvullen
Den Helder heeft meerdere winkelgebieden: De binnenstad, de wijkwinkelcentra Marsdiepstraat, Falgacentrum, Schootenplaza, Centrum Julianadorp en Dorperweerth en het Ravelijncenter. Vanuit de eigen positie kunnen de winkelgebieden elkaar prima aanvullen én zich onderscheiden ten opzichte van de regio. Maar wat het profiel en het onderscheidend vermogen van deze gebieden precies is, is niet altijd duidelijk. De gemeente en de winkeliers willen hier daarom extra op inzetten.

Ghaus zal in eerste instantie een jaar beschikbaar zijn voor de Helderse detailhandel. Alle partijen zien de samenwerking als zeer positief en hopen snel mooie resultaten te kunnen boeken.

Den Helder Actueel, 11 juli 2017 – 09:25

Reacties:

RB
11 juli 2017 at 10:37
misschien een overstap mogelijkheid voor de ontslagen bibliotheek directeur 🙂

Jonathan
11 juli 2017 at 12:01
En wie betaalt het salaris van de winkelmanager.. driemaal raden..

Judge X
11 juli 2017 at 12:39
Gezien de uitbundige lach van in ieder geval twee van de heren,is er weer een ‘lucratief’ contract afgesloten ….,betalen betalen !

Peter
11 juli 2017 at 12:57
Inderdaad viel mij ook al op, Rarzad lacht mij veel te hard bij de ondertekening.

Jonathan
11 juli 2017 at 13:06
Den Helder heeft al een dure city marketing functionaris aangesteld met precies dezelfde taakstelling. Nu moet je 2 keer betalen voor een keer werk. Dit lijkt op windowdressing vlak voor de verkiezingen op kosten van de belastingbetaler. Wie stemt er nog op D66…

Gekke Henkie
11 juli 2017 at 13:10
Hij ziet de humor wel in van zo’n hopeloze onderneming als de Helderse detailhandel uit het slop te trekken.

Roel Prins
11 juli 2017 at 13:27
Ondernemer/wethouder Lolke werkt met geld belastingbetaler ??? Voor het goede doel kan er veel.

Jonathan
11 juli 2017 at 13:48
Moet zo´n contract niet door de raad goedgekeurd worden of is het alleen het college wat hierover kan beslissen

Judge X
11 juli 2017 at 20:15
Snel resultaat,waar het de Detailhandels Federatie Den Helder (DFD) sinds de oprichting 14-04-2011 niet gelukt is.
Zie: ….http://dfdenhelder.nl

http://www.denhelderactueel.nl/2017/07/winkelmanager-helderse-winkelcentra/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image