Redactie DHA: Wethouder KOS in DWOZ over motie van wantrouwen

Datum: 6 mrt 15 – 13:29

Den Helder – Wethouder Pieter Kos reageert zaterdag in het LOS-radioprogramma “De Week op Zaterdag” op de rumoerige vergadering van de gemeenteraad, waarin een motie van wantrouwen tegen hem werd ingediend. Verder aandacht voor het ambitiedocument Stadshart, de provinciale verkiezingen, Bellevue en meer.

In de vaste rubriek “De politieke week van…” is dit keer Frans Klut (D66) te gast. Hoe heeft hij de raadsvergadering ervaren? Meer politiek met aandacht voor de verkiezingen voor Provinciale Staten. Dit keer zijn Leonie Sazias en Rob van Putten van Hart voor Holland te gast.

MEE Noordwest-Holland kreeg een mooi rapportcijfer van haar klanten, een 8,4. Maar wat hield het onderzoek precies in, wat zijn de voornaamste conclusies en…wat doet MEE nu eigenlijk? Otto Magel geeft antwoord op alle vragen.

Kos
Tijdens de raadsvergadering stemde de voltallige oppositie voor een motie van wantrouwen tegen wethouder Pieter Kos. De wethouder vertelt hoe hij de avond heeft ervaren, of hij van plan is binnenkort alsnog zelf op te stappen en hoe hij nu tegen de kwestie Rob Scholte aankijkt. In een tweede gesprek gaat de aandacht naar de bijeenkomst met ondernemers, waarin het creëren van een sfeervolle binnenstad centraal stond. Kos belooft binnen zes weken met concrete en snel uitvoerbare plannen te komen.

Wethouder Jacqueline van Dongen komt langs om te praten over het ambitiedocument Stadshart, waarin de aangepaste plannen voor de toekomst van de binnenstad staan. Het gaat onder meer over het Prinsenplein, de compactere stad, betere aanlooproutes en nog veel meer. En ook Ron Ippen komt naar de studio om toe te lichten wat de problemen zijn met het plan Bellevue.

Verhuizing
Deze DWOZ is de laatste die wordt uitgezonden van 09.00 tot 12.00 uur, vanaf 14 maart is het programma te beluisteren tussen 13.00 en 16.00 uur. De herhaling blijft op maandag, 15.00 tot 18.00 uur. Luister mee via 105.6Mhz (ether), 89.0FM(kabel), Ziggo tv-kanaal 41 of via http://www.losdenhelder.nl

http://denhelderactueel.nl/2015/03/wethouder-kos-in-dwoz-over-motie-van-wantrouwen/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image