Redactie DHA – Wat betekent ‘met steun van Woningstichting’?

Den Helder – Michiel Wouters van Behoorlijk Bestuur heeft het college vragen gesteld naar aanleiding van het vrijgeven van het biedingsformulier van Tuin aannemingsbedrijf BV en de notariële ‘proces verbaal openbare inschrijving ‘ met betrekking tot de gunning van het voormalige postkantoor. In het biedingsformulier onder functieomschrijving wordt aangegeven, dat het initiatief wordt ondersteund door de Woningstichting Den Helder.

1. Kunt u in uitputtende zin aangeven wat het betekent, dat de Woningstichting Den Helder het initiatief van Tuin aannemingsbedrijf bv ondersteunt.
2. Is deze ondersteuning van belang geweest voor het gunnen aan Tuin aannemingsbedrijf BV.

Den Helder Actueel, 11 december 2017 – 05:49

Reacties:

’t Kraaiennest
11 december 2017 at 07:39
Het is natuurlijk een vreemde zaak, temeer omdat Woningstichting eerder zelf heeft aangegeven geen interesse te hebben voor het pand.

Dick Berts
11 december 2017 at 09:54
De directie van de Woningstichting heeft altijd net gedaan of ze Scholte aan het helpen waren, terwijl het omgekeerde het geval was. In Den Helder plakt alles aan alles. Doodeng.

Judge X
11 december 2017 at 13:47
Waarschijnlijk financiële garantstelling.

Roel Prins
11 december 2017 at 17:42
Ik zou gaarne zien dat Wouters, in plaats van naar de bekende weg te vragen, hier de politiek/ bestuurlijke dwarsverbanden uit de doeken deed, Daarmee zou hij duidelijk maken welke onderlnge afhankelijkheden er in Den Helder bestaan. Daarmee zou ook duidelijk worden hoezeer het Helders openbaar bestuur drijft op de vlotten van lokale lobbygroepen. Daarmee zou ook duidelijk worden dat de belofte van politieke partijen dat zij naar de burger luisteren een loos signaal is.

Fred
11 december 2017 at 19:33
Heimwee Meneer Prins? Daar u uw opvolger steeds maar weer aanwijzingen geeft wat hij volgens u moet doen. Dat de Heer wouters , nu steeds vragen moet stellen over het reilen en zeilen van dit bestuur , geeft te denken over de tijd dat u zelf in deze stads “”regering”””zetelde. Schijnbaar , is het u ook niet gelukt te doen wat u nu aan de Heer wouters vraagt.

Roel Prins
11 december 2017 at 21:14
Fred, nooit mijn weblog gelezen !?

Fred
11 december 2017 at 22:59
Zo belangrijk bent u niet meer, althans in politiek opzicht. Ik respecteer u om uw meningen , hoewel ik ze niet altijd deel, maar U hebt uw politieke tijd gehad, Laat dus uw opvolger de tijd om zich waar te maken. Met een weblog verbeterd u onze stad niet . Daar, is toch echt wel wat meer voor nodig, dan hoe goed ook bedoeld ,advies te geven aan de zijlijn. Zoals ik al zei, als u heimwee hebt , neem dan zelf de strijdbijl weer op.

https://denhelderactueel.nl/2017/12/betekent-steun-woningstichting/

https://robscholtemuseum.nl/?s=woningstichting+den+helder

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image