Redactie DHA – Onderzoek affaire Geurt Visser maand later klaar

Den Helder – Het onderzoek naar de affaire Geurt Visser is vertraagd. De verwachting is dat het pas eind september gereed is en niet, zoals eerder gemeld, eind deze maand. De reden van de vertraging is ziekte van onderzoeker Cees Versteden.

In de vergadering van 29 juni 2015 heeft de gemeenteraad ingestemd met de onderzoeksopdracht inzake het ontslag van ex-wethouder Visser. Het college van burgemeester en wethouder heeft Versteden toen opgedragen het onderzoek te verrichten. De planning van het onderzoek was erop gericht dat het eindrapport eind augustus gereed zou zijn en aan de raad en het college kon worden uitgebracht.

“De huidige stand van zaken is dat er nog enkele gesprekken gevoerd dienen te worden, die in verband met verlof/vakantie niet eerder hebben kunnen plaatsvinden”, laat Versteden aan de raad en het college weten. Bijkomend probleem is een noodzakelijke operatie die de onderzoeker heeft moeten ondergaan. “De verwachting is dat ik voorspoedig zal herstellen en op korte termijn mijn werkzaamheden kan voortzetten. Het onderzoeksrapport zal naar verwachting eind september gereed zijn.”

Den Helder Actueel, 25 aug 15 – 17:14

Reacties:

Dick Berts
25 augustus 2015 at 17:30
Schuiling kan bij zijn vriend Versteden niet alleen de inhoud van het eindrapport bepalen, maar ook wanneer dat gepubliceerd wordt. Kennelijk komt het verschijnen van het rapport Schuiling nu even niet goed uit.

jacques
25 augustus 2015 at 18:23
Koen zal het allemaal zelf wel verzonnen en gedicteerd hebben. En applaus natuurlijk van VVD CDA D66.

flipfluitketel
25 augustus 2015 at 18:46
Insinuaties genoeg maar daar blijft het ook bij of kunnen jullie hard maken wat jullie hier schrijven ?
Maar niets anders verwacht van personen die alles beter weten en van af de zij kant brullen. Voor al doorgaan met deze onzin goed voor Den Helder.

http://denhelderactueel.nl/2015/08/onderzoek-affaire-geurt-visser-maand-later-klaar/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image