Redactie DHA – Ga mee op rondleiding door het Stadshart

Den Helder – Wat gaat er nog gebeuren in het Stadshart? Hoever zijn de plannen uitgevoerd? Wat is het uiteindelijke doel? Zaterdag 14 mei mag een ieder al deze vragen (en nog veel meer) stellen aan de drie partijen achter Samen Bouwen aan Den Helder. Om 11.00 uur start bij de projectwinkel aan de Spoorstraat 35 een rondwandeling door het Stadshart, onder begeleiding van Robbert Waltmann (directeur Woningstichting), wethouder Lolke Kuipers (gemeente) en Ferdinand Vreugdenhil (directeur Zeestad).

De route gaat van het sloopterrein van de oude schouwburg, via de Koningstraat naar Willemsoord om via de Beatrixstraat en het Stadspark weer terug te komen bij de projectwinkel. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Wie aan het eind nog vragen heeft, kan bij de maquette in het projectwinkel nog even napraten.

Deelname is gratis, u wordt verzocht een kwartier voor de start aanwezig te zijn. Bij grote belangstelling wordt de groep opgesplitst in drie kleinere groepen.

Den Helder Actueel, 9 Mei 16 – 13:04

Reacties:

Fred
9 mei 2016 at 16:08
Zo’n zelfde rondleiding als bij het stations/postkantoorgebied in het verleden? met Den Dulk En Pia Bruin ? Met krijtstrepen en al waar alles komt te staan? Zijn ze de huiden alweer aan het verkopen ? Terwijl de jacht nog niet heeft plaats gevonden?

http://denhelderactueel.nl/2016/05/ga-mee-op-rondleiding-door-het-stadshart/