Redactie DHA – De Kampanje zoekt de grootste Herman Brood-fans

Den Helder – In 2016 zou Herman Brood zeventig jaar zijn geworden. Met een theatervoorstelling, twee boeken en een documentaire wordt het een echt Brood-jaar! Een jaar waarin ongetwijfeld veel verhalen over Herman boven komen drijven, want overal waar hij kwam heeft liet hij een blijvende indruk achter. De Kampanje is op zoek naar deze verhalen.

Op zaterdag 30 januari 2016 is “Chez Brood”, de theatervoorstelling over ‘s lands enige rock ’n roll legende, te zien in de Kampanje. De makers van de voorstelling zijn samen met het theater op zoek naar de mooiste, gekste en ontroerendste verhalen achter de meest iconische Nederlandse kunstenaar en muzikant van de afgelopen vijftig jaar. Heeft hij eens bij u geslapen, een tekening gemaakt om de drankrekening te betalen of een wilde avond met u gedeeld? Laat het weten.

De ingezonden verhalen worden verzameld en voorgelegd aan de cast. Inzenders van de beste verhalen worden uitgenodigd om een besloten repetitie van de voorstelling bij te wonen, uiteraard met een exclusieve meet & greet met de acteurs.

Brood-fans kunnen hun verhaal voor 1 januari 2016 sturen naar chezbrood@bostheaterproducties.nl.

De Helder Actueel, 3 december 2015 – 12:33

http://denhelderactueel.nl/2015/12/de-kampanje-zoekt-de-grootste-herman-brood-fans/