Redactie AD – Geheim Adam Curry legde bom onder relatie met Micky

Actrice-fotografe Micky Hoogendijk (45) heeft na jaren stilzwijgen verteld waarom haar huwelijk met voormalig Countdown-presentator Adam Curry (51) eind 2014 na twee jaar op de klippen liep. Volgens Micky, zo vertelt ze in de glossy Grazia, kreeg ze in de laatste maanden van 2013 een geheim over Curry te horen: informatie die uiteindelijk een bom onder hun liefdesrelatie legde. Wat ze precies over Adam te weten kwam laat ze ‘uit privayoverwegingen’ in het midden.

“Natuurlijk wil je het liefst bij die ene persoon blijven en samen oud en gelukkig worden. Maar soms gebeuren er dingen waardoor het niet kán. Dan moet je elkaar ook loslaten”

Micky vertelt in het blad: ,,Er is iets gebeurd wat mijn vertrouwen heeft gebroken, écht gebroken. Ik ga niet in details treden, dat vind ik niet netjes.” Ze is niet bedrogen door haar inmiddels ex-man die eerder getrouwd was met Patrica Paay. ,,Ik heb iets te horen gekregen, wat eigenlijk verteld had moeten worden vóórdat ik getrouwd was. Toen dat in één keer boven water kwam, is er bij mij iets geknapt. Ik dacht: dat moet ik toch kunnen herstellen? Daar wilde ik voor vechten.”

,,Een jaar lang heb ik geprobeerd om het te helen, maar dat lukte niet. Op een gegeven moment stelde ik voor om elkaar een tijdje los te laten en ons eigen ding te doen, met het idee van: dan komen we elkaar uiteindelijk wel weer tegen. Maar die vrijheid kon Adam niet aan, terwijl ik dat echt nog wel had durven proberen.”

Ze vervolgt: ,,Natuurlijk wil je het liefst bij die ene persoon blijven en samen oud en gelukkig worden. Maar soms gebeuren er dingen waardoor het niet kán. Dan moet je elkaar ook loslaten.”

Algemeen Dagblad, 24-2-16 – 19:34

http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4251149/2016/02/24/Geheim-Adam-Curry-legde-bom-onder-relatie-met-Micky.dhtml