Rambo – Open Letter to White Hats + Kees Ruiters – #Nominatie #WoordVanHetJaar 2022 = #GODOL + Piep Schuim – Gutte Gut (Kut Nummer)

Open Letter to White Hats

Na een aantal maanden stil te zijn geweest en na het lezen van alle informatie van de afgelopen 48 uur, kon ik het gewoon niet helpen. Of het nu wel waar, is, valt nog te bezien, maar voor dat jullie misschien besluiten om “Plandemic 2.0” in onze reet te duwen, moet je me naar me luisteren.

Volgens SGAnon vandaag zouden we ons moeten voor bereiden op meer “geplande uit rol van vaccins“. DOOR JULLIE? Om de mensen echt te “laten zien” of om ons naar de “afgrond” te brengen? Alsof we daar nog niet naar toe zijn gebracht ? Dat niet alleen, op SG’s podcast heeft hij het er over, dat  jullie ons maar 9%laten zien” van wat deze Vipers ons en onze kinderen al die jaren hebben aangedaan!! Hebben de algoritmen van Project Looking Glass aan getoond, dat dit de “beste manier” is? Werkelijk?

Wat dacht je van een echt persoon, die hier elke dag in deze nachtmerrie leeft, kijkend naar alle daklozen, die rond dwalen en verslaafd raken aan drugs. die de OVERHEID BINNEN BRACHT!! Ik zal je vertellen wat zou werken en in welke volgorde.

(1)

Kondig de staat van beleg af en arresteer ze ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. Ik bedoel IEDEREEN, die misdaden heeft begaan, geen amnestie, geen pass to go, geen 100 dollar innen. Dat betekent dat 50% van de mensheid GEDAAN is.

(2)

Laat ons alle bekentenissen zien, PERIOD. Allemaal, niet slechts enkele, maar ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL van hen. Elk vies geheim van de CEO‘s, de politici, Hollywood uitschot, ALLEMAAL.

(3)

Nüremberg 2.0 uit zendingen op ELK MSM kanaal voor IEDEREEN om zelf te bekijken, met elk detail op gemaakt. Adem benemend, dat de MSM NOG IN WERKING IS!!

(4)

Massa OPENBARE executies. Wil je mensen shockeren? Wil je deze idioten wakker maken? DOE DAT!! Als ze “in paniek raken“, WIE GEEFT A SHIT!!

(5)

Zet de schakelaar op GESARA, WERELD WIJD, voor degenen onder ons. die al zijn vertrokken.

(6)

Rod of God (DEW) de levende rotzooi uit alle satanische gebouwen, vooral DC, overspoel het dan met de Potomac, terwijl we allemaal juichen!!

(7)

WE THE PEOPLE” zullen de rest af breken en alles her bouwen met de nieuwe technologie.

Al deze BULL SHIT, waar we over hebben gehoord, al deze volslagen onzin, dat “het zo moest zijn“, is voor de schapen !!! Hoe zit het met de genen onder ons, die al DECENNIA in dit “samenzwerings spel” spelen!!! Persoonlijk krijg ik nu bijna wekelijks me kruisigende migraine van deze rot zooi. Ik ben net klaar met een martel feest van 48 uur en er is maar één ding, dat me stress bezorgt, en dat is het NOOIT EINDIGENDE GEPRAAT!!!

Ja, onze jongens in het leger schoppen ze uit de stront. Daar voor zijn we ze ALLEMAAL zo dankbaar. Ach, we zijn ze ons leven er voor verschuldigd, maar voor de liefde van God, hoe lang duurt JOUW BASIS en die van ons, die ALLEMAAL WAKKER WORDEN, zo wel fysiek als mentaal, die voort durend moeten worstelen vanwege de Dips Hit, die nooit, nooit, nooit wakker zullen worden tot je dat doet WAT IK NET VOOR STELDE!!!

Denk je echt, dat deze Drones van dit spul af weten? Ik praat elke dag met mensen en ze kijken me aan, alsof ik hele maal gek ben!! Ze zijn zih niet bewust van iets anders, dan hun iPhones, hun kapsels en hun stomme onbeduidende gehersenspoelde bestaan!! U wilt “80%“? Doe wat ik net zei.

Het einde zal niet voor iedereen zijn? Ja, je hebt gelijk, want degenen onder ons, die ALLES WETEN worden als grof vuil behandeld!! Jullie lijken allemaal te vergeten, dat degenen, die elke dag HOURS hebben besteed aan het schrijven van berichten, emails, het uit leggen van de machinaties van “HET PLAN” aan honderden mensen per dag, die nu ALLEMAAL VERLOREN zijn van wege een gebrek aan enige openbare bekend makingen en arrestaties.

ALLES moet openbaar!!!

Het is business as usual, Rambo, er is niets veranderd. in al die jaren. dat je het aan ons vertelt.” Misschien kunnen jullie me vertellen, wat daar een goed antwoord op zou zijn. OK,ben een en al oor?

Misschien zitik nog steeds in de post migraine mist, maar het is de waarheid. Ik kan je beloven, ik spreek voor waarschijnlijk 98% van allen hier, die aan het doen zijn, wat ik doe!!!

Alsjeblieft, blijf niet in je ivoren toren zitten. terwijl ons hele leven een grap, een leugen, een illusie en een complete FARCE is geweest, en vertel ons maar, dat we niet weten wat er in de diepste uithoeken gaande is, dat het nu een maal zo in geburgerd is. Alsjeblieft, beledig me niet, je hebt de VOLLEDIGE KRACHT VAN HET MILITAIRE binnen hand bereik, laat ze gewoon al los!! ”

Wij, het volk“, degenen, die de Grondwet KENNEN, die werkelijke RECHTVAARDIGHEID zoeken, VERDIENEN BETER!!!! Waarom geef je niet om ons? Om wat we denken, voelen en door maken? Je bent zo bezorgd over de liberale fascistische strakke broekjes van de vermoeide soja jongens.
ZE HEBBEN ONS ONTSLAGEN!!

Wij zijn de genen, die GEÏSOLEERD zijn!

Het grappige is, dat als dit EINDELIJK voorbij is en we er niet zo enthousiast over zullen zijn, aan gezien wat we mentaal hebben moeten door maken en om dat we VERDER NIETS OVER HEBBEN.
Oh, maar die Drone, die Starbucks uit loopt met zijn Latte van $ 8,00 zou dat wel zijn.
Waar geven jullie meer om, degenen, die op de Grondwet pissen. of degenen die HAAR VERDEDIGEN?

Hoe veel moet mijn zoon nog verdragen door deze dwazen? Meer maskers op school? Meer van zijn vrienden, die vaccins nemen? Houdt “HET PLAN” daar rekening mee? Het is een GRAP, en als God degene is, die dit hele gebeuren regisseert Negatief 48, dan zal ik aan hem de zelfde vragen stellen als mijn tijd voor bij is. Daar heb ik GEEN PROBLEEM mee.

Waarom plaats je dit bericht niet in de ‘Looking Glass‘ en dan kijk je wat er daar van gevonden wordt?

https://operationdisclosureofficial.com/2022/11/26/reader-rambo-open-letter-to-white-hats/

#Nominatie #WoordVanHetJaar 2022 = #GODOL

Ja #Lieve #Mensen de #Wereld draait gewoon  lekker door, #DWDD, net als de meer dan 1 miljoen mensen in #Nederland die, door onze #Regering en natuurlijk niet te vergeten het #RutteIV #Kabinet, gedwongen worden om onder de #Armoede  #Grens’ te moeten #Leven!  De in ons land #Draaien graag om de ‘#HeteBrei’  heen en #UitNaamVan het #LandsBelang, het #Volk, draaien ze hun #Kont of hun #ZwarteSter wel ergens anders in! #WEF

Dan heel even over de  #Dames, #RoyalBloed en #JonkVrouwen in de #Regering en het #Kabinet, die #Guttegut, #Kut Nummer van #PiepSchuim, naast onze #MachtHebbers blijven #Staan. Die ze door #Dik & #Dun blijven #Steunen, ook al moeten ze er‘#AfenToe’ wel even van #Kreunen. Ze #Lullen je hele dag #Vol. Er wordt veel gesproken over #Gelijkheid, dezelfde #Kansen  en #Onderzoeken #NPO. #WerkGelegenheid, meer #InVloed van ‘onze’ #Overheid, #Hoop  en #Geloof houden! Zijn het dan toch allemaal gewoon #Heidenen?

Echter weet ik 1 #Ding zeker en dat is als er  #Nu niet heel snel #SpijkersMetKoppen worden #Geslagen, dat de #Pleuris #CoronaExtra gaat #UitBreken en dat de #NederlandsePatriotten weer gaan #OpStaan. Niet #Rechts #Lullen en tegelijkertijd je #Linker en #Rechter #Zak loopt te #Vullen maar #Poetsen, #Doen wat je #Zegt en #UitSpreken #Waar je voor #Staat!

Fijn hè, dat alles zo #InGewikkeld en #Complex wordt gemaakt? Je kunt nergens meer een #Touw aan vast #Knopen, maar de #Nederlandse #Economie draait #OpVolleToeren en iedereen kan zich #Suf blijven #Kopen!  Alles voor nog meer #Bezit, #EconomischeGroei, #OverConsumptie en #Controle,  #CBCD, want foei foei foei je zou toch is een #Jaar met de #BenenWagen moeten #Lopen!
Ik ben het #SpuugZat en daarvoor nomineer ik hier het woord #GODol ! De meeste #Mannen onder ons weten natuurlijk al wat een #ODOL is? Nou die van van mij is #GIGA #Gigantisch! Dus zo als ze dat zo mooi, #Onder #DeNederlandseRivieren kunnen #Zeggen met een #ZachteG (spreek uit als #HeiligeGeest en het nummer van #PiepSchuim is hier onder te beluisteren #ZonderZachteG,  een #GigantischeOntzettenDikkeOchtenLul.

PS Een fijne #Zondag en een #Knuffel voor #HansTeeuwen  & #TheoMaassen 😁 #GodolKunst #QuinDiamonds

Gutte Gut (Kut Nummer)

Published 2020

Reacties
https://youtu.be/VtPyPdB_kVY

#Music #Humor #Human
#Kunst #Arte #Art
#Filosofie #Filosofia #Philosophy #Philosophie
#Filosoof #Filosof #Philosopher #Philiosoph
#Denken #DoorDenken #DenkenOverDenken
#Pensar  #PensadoSobrePensar
#Thinking #ThinkThrough #ThinkingAboutThinking
#OmDenken #DurchDenken #NachDenkenUberNachDenken

Meer information
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rambo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Ruiters
https://robscholtemuseum.nl/?s=White+Hats
https://robscholtemuseum.nl/?s=Plandemic+2.0
https://robscholtemuseum.nl/?s=Project+Looking+Glass
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nüremberg+2.0
https://robscholtemuseum.nl/?s=MSM
https://robscholtemuseum.nl/?s=MainStream+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rod+of+God
https://robscholtemuseum.nl/?s=DEW
https://robscholtemuseum.nl/?s=Direct+Energy+Weapon
https://robscholtemuseum.nl/?s=WE+THE+PEOPLE
https://robscholtemuseum.nl/?s=GESARA
https://robscholtemuseum.nl/?s=DWDD
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Wereld+Draait+Door
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rutte+IV
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechts+Lullen+Zakken+Vullen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Links+Lullen+Zakken+Vullen
https://robscholtemuseum.nl/?s=ODOL
https://robscholtemuseum.nl/?s=GODOL