Ralph Posset – Meer kunstenaars in de politiek, te beginnen met mij + In de politiek + Omroep Brabant – Bossche kunstenaar begint politieke partij + Jacht naar dildo’s in Bossche binnenstad

Er moeten meer kunstenaars in de politiek, te beginnen met mij

En dus neem ik dit smerige taakje op mij

De politieke arena is een plaats voor mannen en vrouwen, die zijn los gezongen van de dagelijkse realiteit. Politicus word je als je vrij onbeduidend bent. Lieden zonder werkelijke kwaliteiten, die toch graag een partijtje willen meeblazen in de grote mensenwereld. Die zich gehoord willen voelen en willen bewijzen, dat ze er echt wel toe doen. Kortom, politici zijn net kunstenaars.

Dat in ogenschouw nemende is het uitermate vreemd, dat er relatief weinig kunstenaars in de politiek zitten. En politici, die kunst maken, zijn ook al onvindbaar. Terwijl beide beroepsgroepen dus ontzettend veel met elkaar gemeen hebben. Zo ben je ze als gewone Nederlander liever kwijt dan rijk. En zowel kunstenaars als politici nemen zichzelf en hun beroep veel te serieus. Terwijl er maar weinig beroepen zijn, waarbij het voor de voortgang van ons land geen zak uitmaakt als de helft van de beroepsgroep vandaag zou omvallen.

Omdat er zo weinig verschil zit tussen kunstenaars en politici heb ik besloten een eigen partij te beginnen. In mijn stad Den Bosch is het niveau van de politici zo abominabel, dat zelfs een kunstenaar in het stadhuis een verbetering is. En dus neem ik dit smerige taakje op mij.

Uit liefde voor de medemens.

The Post Online, 04-12-2017, 12:07

http://politiek.tpo.nl/column/ralph-posset-er-moeten-meer-kunstenaars-politiek-beginnen-mij/

In de politiek

Gepubliceerd op 12 dec. 2017

Reacties:
https://youtu.be/ULhmAHpi5m

Bossche kunstenaar begint politieke partij

Den Bosch – Bossche kunstenaar begint politieke partij.Ralph Posset uit Den Bosch is een eigen politieke partij begonnen. Hij wil volgend jaar met Progressief Den Bosch meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Hij noemt zijn partij links en vooruitstrevend en is zelf de lijsttrekker. Posset richtte de partij samen met drie anderen op en heeft een denktank van vijf mensen.

Posset kwam vorig jaar in het nieuws doordat hij tientallen dildo’s neerzette in de binnenstad van Den Bosch. Hij protesteerde daarmee tegen de truttigheid in de stad.

Omroep Brabant, zondag 9 oktober 2005 – 11:35

http://www.omroepbrabant.nl/?news/51307512/Bossche+kunstenaar+begint+politieke+partij.aspx

Jacht naar dildo’s in Bossche binnenstad

Den Bosch – Het uitgaanspubliek in Den Bosch is donderdagnacht massaal op jacht gegaan naar dildo’s. De kunstenaar Ralph Posset beschilderde tweehonderd vibrators en andere seksspeeltjes en plaatste ze in de binnenstad.

Hij wilde daarmee protesteren tegen de vertrutting van de maatschappij. Posset reageerde op de actie van een andere kunstenaar die eerder gipsen kaboutertjes plaatste in Den Bosch.

De dildo’s vonden gretig aftrek bij het publiek. Vrijdagmorgen was er in de hele stad geen dildo meer te vinden.

Omroep Brabant, vrijdag 29 oktober 2004 – 09:24

http://www.omroepbrabant.nl/?news/34985952/Jacht+naar+dildos+in+Bossche+binnenstad.aspx

https://robscholtemuseum.nl/?s=ralph+posset

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image