Radar – Collectief proces tegen Staatsloterij + PowNed – Miljonair worden? + De Telegraaf – Luxe + EenVandaag – Gesprek met Ferdy Roet (Loterijverlies) + PowNed – Woest op De Telegraaf

Heerhugowaard, Nederland, 3-6-2013, Jurist Ferdy Roet ivm rechtszaak Staatsloterij. Hij heeft de Stichting Loterijverlies opgericht. Foto Olaf Kraak

Radar – Collectief proces tegen Staatsloterij

De Staatsloterij trekt sinds de uitzending van Radar alleen nog maar gegarandeerde prijzen. Juridisch Rechtsbijstand Bureau Morand ziet echter mogelijkheden voor een collectief proces. Gedupeerden kunnen zich bij Loterijverlies.nl voor 25 euro inschrijven om als collectief te procederen.

Radar, 8 april 2008

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/collectief-proces-staatsloterij/

Even miljonair worden?

Ontmoeting met  Ferdy Roet van Stichting Loterijverlies. Hij kreeg van 200.000 mensen veertig euro de man, omdat ze zijn genaaid door de Staatsloterij.

Facebook, 3 februari 2016

https://www.facebook.com/watch/?v=1231265930217751

Zo luxe leeft baas Loterijverlies

Gepubliceerd 3 feb. 2016

Ferdy Roet haalde miljoenen op om de Staatsloterij aan te pakken. Terwijl de kas slonk kocht hij een villa en peperdure auto’s. Hoe zit dat? Bart Mos en Maarten Steendam bespreken de zaak in TELEGRAAF VANDAAG.

Reacties
https://youtu.be/pRKIgXe74mg

Verslaggever Tom van ’t Einde in telefoongesprek met Ferdy Roet (Stichting Loterijverlies)

Gepubliceerd 17 jun. 2016

De Stichting Loterijverlies won een tot aan de Hoge Raad uitgeprocedeerde zaak tegen de Staatsloterij. De loterij zou deelnemers jarenlang hebben misleid met te hoge winstkansen: in de praktijk deden ook niet verkochte lotnummers mee in de loterij.

De Staatsloterij beschuldigt Ferdy Roet van de Stichting Loterijverlies geld weg te sluizen. Ook een groepje deelnemers van Loterijverlies is het zat en wil hem weg hebben. Ze verwijten Roet, dat hij miljoenen heeft weggesluisd naar een vennootschap op Isle of Man. Opvallend is verder, dat Roet een hypotheek van drie miljoen euro voor een villa in Bergen afsloot bij een bedrijf, dat op exact hetzelfde adres is gevestigd als die vennootschap. De Rechtbank Alkmaar doet eind deze maand uitspraak of het bestuur van Loterijverlies plaats moet maken.

Reacties
https://youtu.be/iAZQ6ime3kk

Loterijverlies woest op Telegraaf

Gepubliceerd 9 feb. 2017

Ferdy Roet, oprichter van claim Stichting Loterijverlies, dagvaardt Telegraaf journalist Bart Mos wegens laster. Volgens Mos zou Roet het geld van gedupeerde loterijspelers in eigen zak steken. Maar wat er dan wel met het geld gebeurt, wil Roet niet kwijt.

Reacties
https://youtu.be/Gdsu8zJEhJw

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ferdy+Roet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Loterijverlies
https://robscholtemuseum.nl/?s=Radar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staatsloterij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+Mos