R – Tover is terug!

Hallelujah!

Na vier dagen en nachten onvindbaar te zijn geweest zat Tover zaterdagochtend miauwend voor de deur van het grachtenpand, waar op dit moment Lijsje tijdelijk met de kinderen verblijft.

Ik ben op dit moment elders, eigenlijk al sinds de ontruiming fysiek van hen gescheiden, omdat ik als invalide onmogelijk elke keer de daar aanwezige trap op mijn stompen kan bedwingen.

Maar het belangrijkste: Tover is terug!

God zij dank!

De uitzetting is voor ons allemaal moeilijk te verwerken, maar het verlies van Tover was wel de druppel.

Namens Lijsje en de kinderen wil ik hierbij iedereen bedanken, die heeft meegeleefd, naar Tover heeft gezocht en ons bericht heeft gedeeld op Facebook en Twitter.

Hartverwarmend!

Later meer.

7 Comments

 1. Fijn als een kat zichzelf niet alleen weg kan toveren!

  Super blij Rob!

 2. Ans Bisselink 28 mei 2018 op 08:26

  Fijn dat Tover heelhuids zijn weg naar huis heeft weten te vinden. Ik zou wensen dat de goede Fee binnenkort jullie allen weer terug kunnen toveren naar het oude postkantoor. Sinds jullie weg zijn staat dat er zo troosteloos bij en echt een oud verwaarloosd gebouw te zijn. Oh, wat mis ik jullie, liefs Ans

 3. Loes Vermeer-lagerveld 28 mei 2018 op 10:01

  Steeds doet het me enorm veel pijn wanneer ik langs het museum kom. En met mij vele bewoners rondom het gebouw. Velen hopen dat binnenkort de vlag daar weer komt te hangen. De gemeente heeft heel lang keihard beweerd, zelfs in de rechtszaal in Alkmaar (ik was er persoonlijk bij) dat de heer Koks NOOIT in de watertoren zou komen, dat accepteren we nooit. Letterlijk de woorden van een van de ambtenaren die de gemeente daar vertegenwoordigde. En wat is de realiteit…..De heer Koks heeft 972.000.— euro van de gemeente ontvangen. Men moest wel betalen en de heer Koks is prachtig bezig er iets moois van te maken . Helaas heeft het ons als gemeente met alle proces- en andere kosten 2 miljoen euro gekost. En zo gaat het straks ook met het Rob Scholte Museum….Succes Rob ik mis jullie nog steeds…

 4. Tover gaf het goede voorbeeld en was alweer op weg naar Den Helder. Gelukkig tijdig omgekeerd om de rest van zijn familie op te halen.

 5. Great stuff! Very happy!

 6. Gelukkig weer bij de familie na ontheemd te zijn nu eens zien of het bestuur van Den Helder ook de weg terug vindt.
  Loes en Dick precies zoals het is

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.