R – Onderzoek journalist Micha Kat in Belfast gearresteerd, op grond van een Internationaal Arrestatiebevel

Onderzoek journalist Micha Kat in Belfast gearresteerd, op grond van een Internationaal Arrestatiebevel

Net een telefoontje van Micha uit Belfast.
Hij is gearresteerd en wordt mogelijk uitgeleverd aan Nederland.
Hij vroeg me dit wereldkundig te maken.

God bless Micha !!!

R

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat

124 Comments

 1. gabriëlle van der linden 4 december 2020 op 17:42

  Dan zijn ze wel erg bang voor hem geworden!

  • peter lemmens 4 december 2020 op 21:13

   Hou je taai! ♣️

  • Lijkt mij ook!

  • Jeetje, ik ben er kapot van, laten we hopen, dat dit voor hem hierna goed zal aflopen. Bless you, lieve Micha!

  • Ja, dat heb je met pedo homo’s, die zijn zo bang, dat ze in hun angst – een hele mensheid, de aarde, zwarte gaten en meerdere universa binnen het multiversum mee kunnen trekken, zo bang zijn deze onwetende staatsratten dus !

  • Lisette Light 5 december 2020 op 05:29

   Het wordt tijd, dat het kaf van het koren wordt gescheiden. Ze pakken nu de verkeerde op!!! Fout vergrijp! Sterkte Micha ❤️ We houden van je.

  • Micha Kat: de katvanger. Als hij is opgepakt, is dit een onderdeel van het spel.

   Wanneer je een strijd voert, loop je niet met de vlag van de vijand, dat deed Micha wel.

   De Satanisten maken gebruik van opzichtige symboliek en dat doet Micha ook, video’s opnemen met prominent het portret van Beatrix op de achtergrond. De ramshoorn aan de muur. De man kan simpelweg niet de vrijmetselaars handgebaren achterwege laten bij zijn praten.

   Wanneer je in gesprek was met hem en ECHT de feiten benoemde, wist hij dat prima te downplayen, want meneer is de expert. Zeker, maar wel vanuit de verkeerde kant.

   Die Trol Jeroen is alleen in het leven geroepen om de tegenstellingen te vergroten en openlijk een vijand te creëren, waardoor mensen verblind worden voor wat echt is en zo hun kostbare energie besteden aan deze persoon.

  • Maar Micha is niet bang. Wij zullen voor je bidden. Hij spreekt de waarheid. Ze zijn als de doods

 2. Fijne kerst, Micha!

  Groetjes,

  de Demmink Squads.

 3. Ik heb al uren geprobeerd om Thijs Stapel te bellen. Maar de slappe zak neemt gewoon zijn telefoon niet op. Die knijpt hem als een ouwe dief, nu hij eindelijk eens moet werken voor zijn geld.

 4. Hij zit niet in Dublin, maar woont in Belfast, dus dit is waarschijnlijk nepnieuws.

  • Johnnie Nerts 4 december 2020 op 23:54

   Rob is door Micha gebeld VANUIT Dublin. Dus het zou best kunnen, dat arrestant Micha daar naar toe is overgebracht. Toch wel een beetje gek, hij woonde immers in Belfast pal naast een cellencomplex.

   Ga er maar vanuit, dat Micha de komende maanden oorverdovend stil gaat blijven, Caroly. Hij mag z’n maandenlange celstraffen gaan uitzitten, z’n honderdduizenden euro’s aan schulden gaan aflossen, z’n DNA gaan afstaan en mogen gaan aanhoren wat de meest recente aangiftes tegen zijn persoon zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de psychiatrische onderzoeken, die ongetwijfeld gaan volgen.

   Micha’s reservetijd in Noord-Ierland zit er op. Zijn waan van onaantastbaarheid en immuniteit is definitief voorbij. Vanaf vandaag zal de rest van Micha’s miserabele leven er heel anders uit gaan zien.

   Deze Kat is vandaag aan zijn negende en laatste leven begonnen.

  • Ze proberen je de mond te snoeren, omdat je licht schijnt in het zwarte gat.
   Het licht zal over je waken.

  • Is hij met al zijn onthullingen, die allemaal niet echt te traceren zijn, geen gecontroleerde oppositie?
   Als hij zo gevaarlijk zou zijn voor deze fascistische regering Rutte & Co, dan was hij al lang opgepakt, gePimFortuineerd of iets dergelijks. Ja toch?
   De truc van de gecontroleerde oppositie is: leg een misstand bloot, vermeng dat met leugens of zaken, die niet kloppen en makkelijk te traceren zijn. Haal vervolgens iedereen aan boord van het schip, die erin gelooft en laat vervolgens het schip vanwege de te traceren leugens(s) afzinken. Klaar.
   Desondanks zeg ik altijd: waar rook is is ook vuur. Zoals bij die pedo Van DISSEL, die anno 1982 – 1983 in Bodegraven een kind vermoord zou hebben.
   Zie Revolutionair Online en weesdeweerstand.nl!!!

   Kotom wie het (echt) weet, mag het zeggen!!!

  • Dit commentaar komt NIET van mij! Weer een Justitie trol! Knap om wel mijn avatar te kopiëren. Lijkt het net, of ik het ben.

 5. #Karma

 6. Ellen Heutinck 4 december 2020 op 21:24

  Patriot Micha: America is coming soon! Dit zijn de laatste wanhoopsdaden van de Deep State. God will bless you!

 7. De waarheid mag niet verspreid worden. GOD BLESS MICHA!

 8. #free micha

 9. Erlinde Stephanus 4 december 2020 op 21:47

  Echt een vreselijk bericht. Op basis waarvan is Micha in Dublin opgepakt?

 10. Waar blijft de vrij meningsuiting en vrije nieuwsgaring???

 11. Lees dit net.

 12. De opstand gaat beginnen. Liefde en licht naar Micha.

 13. Weer iemand, die te dicht bij de waarheid komt, weg gehaald.

 14. Schandalig ! Een omgekeerde wereld!!! De engelen van deze wereld worden gevangen gezet door de pedo satanische monsters! Maar dit gaat binnenkort veranderen. Hoe kunnen we Micha steunen ????

 15. Vreselijk! Ik heb er vooralsnog geen oordeel over, want Micha heeft hele goeie dingen gedaan, maar sloeg ook op een krankzinnige manier door. Waarom toch dat vreselijk? Allereerst voor de mens Micha. Ik zie hem vooral als tweede generatie oorlogsslachtoffer. Maar wat ik vooral vreselijk vind, is het gebrek aan aandacht voor deze zaak. Gezien de uiterst gevoelige onderwerpen, die Micha aansneed, is publieke controle op het lot van Micha Kat absoluut noodzakelijk. “Micha is gek” is hooguit de halve waarheid en het gevolg van een levensgevaarlijk digitaal denken. Heel veel sterkte, Micha!

 16. Irene Nijboer 4 december 2020 op 22:31

  Onvoorwaardelijke Liefde is onze allergrootste Kracht! Recht zal zegevieren en het positieve overwint! Micha, blijf positief en heb vertrouwen!

 17. Judith Aarden 4 december 2020 op 22:45

  Lieve Micha, ik steun je vanuit hier. XXX

 18. De NSB denkt met u mee ‼️

  Kwestie van Tijd ‼️
  Want ze zijn in terminale PANIEK ‼️‼️

 19. Wolf van Heeswijk 4 december 2020 op 22:51

  Dit is verschrikkelijk. Ik heb er geen woorden voor. Ik zou niet graag in zijn schoenen staan. Demmink staat te popelen om hem af te maken.

 20. Dat werd godverdomme tijd!

  • Ook jij, net als Jeroen, zullen je eigen straf niet ontkomen. En Micha zal erbij zijn.
   Wie het laatst lacht, …

 21. Fantastisch nieuws!

 22. EEN GEBEDSLEGER STAAT ACHTER JE MICHA! WWG1WGA
  Psalm 34
  Talrijk zijn de rampen van de rechtvaardige, maar uit die alle redt hem de HERE. Kwaad zal de goddeloze doden en wie de rechtvaardige haat wordt schuldig verklaard. Hashem verlost de ziel van Zijn dienaren en Hij verklaart allen, die bij Hem schuilen, niet schuldig.

  • Liesbeth van der Hoop 5 december 2020 op 19:32

   Ik heb juist voor het hele team van Wees de Weerstand gebeden! En nu dit!
   Wat een enorme opluchting, dat Micha nu voorlopig weer vrij is!

 23. Gearresteerd, omdat hij de waarheid spreekt. Micha jongen super veel sterkte. Nederland heeft heel veel Micha’s en Jensens nodig. God bless You. Komt wel goed, schatje. Ze zijn bang voor je. De elite is in paniek!!!!
  Voor mij ben je een echte vredes strijder. Kop op! ❤️☮️

 24. Micha is niet kapot te krijgen, ook nu niet!
  RIP trollen. Jullie zijn zielig en kansloos!

  Liefde en licht voor Micha!

 25. Ik ben blij, dat er zoveel reacties komen.

  Voor de veiligheid van Micha is dat van groot belang!

 26. Laten we eerst maar zeker weten wat er aan de hand is en uitzoeken, waar hij nu uithangt. Heeft iemand een (contact) adres?

 27. Laten we met z’n allen geld storten voor een goede advocaat voor MICHA Kat.

 28. Met een beetje mazzel krijgt hij ook een pan kokend water in zijn debiele smoel gesmeten door iemand, die zijn gezeik niet meer kan aanhoren.
  Onze dag kan niet meer stuk.
  Mazzel en broche, Micha, namens de dienst.

 29. NOOIT meer vrijlaten die gestoorde randdebiel. NOOIT.

 30. Deep behind metal bars. Eindelijk.

 31. “Mensen” als Karel Herman, Julien, Wietse en Jeroen: niks beters te doen?
  Graag snel een nauw zittend mondkapje kopen en verder jullie schamele hersencellen bestand formatteren en met een schone lei (of brei in jullie geval) beginnen.

 32. Is er iets wat ik kan doen om te helpen? Micha verdient een medaille en niet een cel.

 33. Die gast was ECHT compleet, COMPLEET, gestoord.

 34. Karelherman, waarom kokend water in Micha zijn debiele bek?? Jouw reactie is meer dan debiel. Of liegt Micha soms over alles???? Het zal je kind maar zijn, he, waar Micha het voor opneemt??? Nee Karelherman, jouw medewerking aan de New World Order zal jou duur komen te staan. Zet lekker je muilkorf op en neem een spuit met chip. Jij en jouw clan met alle geld van de wereld zijn uitgespeeld. Het Bewustzijn, de rechtvaardigheid en alle woorden, die dat vertegenwoordigen, worden sterker en sterker. Daar kunnen jij en jouw gelijkgestemde duivels niet tegen. Maar het is nu klaar. De leugen heeft veelste lang geduurd. Dus ik zou zeggen: neem lekker een bad in kokend heet water, samen met jouw gelijkgestemde.

  • Tony, zelfs het IJsselmeer is niet groot genoeg voor mij en mijn gelijkgestemden, in tegenstelling tot het groepje zwakzinnigen, waaronder jij dus, dat achter Katje aanloopt.
   Maar ik zou zeggen: kom op man, laat je eens zien hier voor de deur. Mijn bloedhonden zijn goed afgericht op het herkennen van zwakzinnigen en laten niets van je heel.
   Sukkel.
   Het is toch een teken aan de wand, dat zelfs een Dankbaar en een Lange Frans niets van Katje moeten hebben, terwijl dat toch aantoonbaar ook zwakzinnigen zijn.

 35. Eindelijk. Het werd zo langzamerhand ook wel tijd. Nu straf uitzitten en daarna kan hij weer op dezelfde voet doorgaan.

 36. Ik vond Mischa wel wat te fel, zo nu en dan, maar hij kwam wel met DINGETJES, en als die dingetjes makkelijk weerlegbaar waren, was deze “inbeslagname” niet nodig geweest. Het lijkt er sterk op, dat sommige mensen bang geworden zijn. En even ter herinneringL sommige activisten tegen het Corona Virus gedoe in NL zijn ook al van hun bed gelicht of laat op de avond huiselijk bezocht door mensen van justitieel NL personeel. Zou zo maar waar kunnen zijn dus.

 37. Ron V.d. Velde 5 december 2020 op 01:27

  Micha kwam te dicht bij de waarheid aangaande hry Corona Virus en haar spelers.
  Heel veel sterkte en wij staan achter je.

 38. Juist Tonny! Julien, Wietse, Karel: jullie weten niet wat jullie zeggen. Micha Kat is waanzinnig belangrijk voor de Nederlandse bewustwording. Het is onwijs treurig, dat jullie niet door hebben hoeveel goeds deze man bijdraagt en hoe moedig hij is en hoe volhoudend. Kunnen jullie dat van jezelf zeggen? Wij proberen hem te helpen! Alba

  • Ah joh, dat zijn van die gasten die vooral incognito willen zijn, dat is wat ze nodig hebben, erg bang ook, dan heb je bloedhonden nodig, net als die losers met pitbulls op straat, de angst straalt er vanaf, tja dan ben je jaloers op Micha ,die dus wel met open vizier zegt wat er aan de hand is .

 39. Joost Weetveel 5 december 2020 op 02:20

  Dat gaat weer janken worden bij de rechter straks.
  Mooi als t waar is.
  De boekjes over zijn verleden gaan open.

 40. Dit kan maar 1 ding betekenen. Hij komt te dicht bij de waarheid. Jammer dat deze mensen de nek uitsteken en de rest van NL alles kapot blijft discussiëren (of het nu allemaal wel of niet waar is), terwijl het net zich steeds verder om ons heen sluit.

 41. Tony Offermans 5 december 2020 op 02:50

  Het kon gewoon niet anders. Hij zat maar te zuipen in zijn zolderkamertje, en radicaliseerde volledig. Als je doodstraffen gaat uitspreken over zo wat iedereen, zonder enige reden, dan kan je verwachten dat ze je komen halen. Micha Kat is een verschrikkelijk persoon, met een onpeilbaar diepe psychose. Al zijn lasterlijke aantijgingen zijn werkelijk helemaal NERGENS op gebaseerd. Het is alleen jammer dat ze nog niet een paar dagen hebben gewacht. Hij was al wanhopig want geen donaties meer en hij werd volledig gefileerd op twitter. Het was wachten op een overlijdensbericht vanwege alcoholmisbruik of 113-verschijnselen. Een gemiste kans. Nu moeten we hem zelf kapot gaan schieten. Nu nog die weesdeweerstand galbakken stuk maken en de imbecielen worden vanzelf weer brave burgers. Aan alle complotwappies hier: laat je nakijken! Al dit soort gasten proberen alleen maar geld te verdienen met andermans ellende. Jazeker, ALLEEN maar financiële motieven. Maak geen geld over naar de haatzaaiers.

  • Hoop dat al jouw geldstromen snel opdrogen, dat de lucht die je inademt vol chemtrails zit, dat je pijnappelklier snel dooft en dat je snel, heel snel verget, wat je net hebt uitgekraamd.

   Wie een vriend van jou is, zal zich schamen nu.

   • Je holmaten cq volksverlakkers Rutte en de Jonge waar jij achter aan rent doen niet anders, geld verdienen over de rug van andermans ellende. De pot verwijt de ketel. Kom je mij ook kapot schieten? Ik wacht met open armen op je.

   • Volgens mij ben je zelf zo’n vieze pedofiel, laat je lekker vaccineren straks, dan is de maatschappij van jou verlost, weinig aan verloren!

  • Met uw oproep om Micha Kat kapot te gaan schieten pleegt u een strafbaar feit. Vervolgens schrijft u als haatzaaier: “Maak geen geld over naar de haatzaaiers”. U leeft alleen van haat?

  • Wat een zieke reacties hij is een held hij strijd teminste weg met de PEDOFIELEN EN SATANISTEN ik stop niet dan mogen jullie mij ook komen halen er is genoeg bewijs tegen die PEDOFIELEN en dat weten ze ook wel maar dat komt wel uit let maat op wegkijken en niks doen zal worden gestraft beetje kort door de bocht met bewijs en getuigen van moord

 42. [ STUUR HEM, ONZE LIEVE M. KAT, LICHT & LIEFDE !!!! ] ONZE ALLEN GELIEFDE MICHA is een LICHT-strijder als zodanig 1 van de aankomende Tree Tender Kalki-Maitreya’s van een/het aankomende GOUDEN tijdperk va. as. 21 Dec. t/m het jaar 2025 & DAN NA 2025(=9 staat dit voor de goede -geest & -intenties) wel DEFINITIEF de GOUDEN TOEKOMST ! Deze voor IEDEREEN & voor SF-Science Facts in schittering, extase & liefde voor IEDEREEN!; https://www.facebook.com/Belevingswereld.net

  DUS WAS ONZE MOEDIGE, RECHTVAARDIGE ONDERZOEKSJOURNALIST & “ALERTE MICHA KAT[ STUUR HEM LICHT & LIEFDE !!!! ]” NET BEZIG HET VOLGENDE O.A. TE GAAN OPENBAREN !!!!:
  …. O.A. VS-STEMFRAUDE DOOR PEDO-DEEP STATE….. OOK O.A. VOORAL IN NEDERLAND, MAAR OOK WERELDWIJD; PEDO-PORNO-VERKRACHTINGEN-MOORDEN-NETWERKEN !….. VERDER: BEVEEL POSITIEVE UITKOMST VAN DE “RETRACTION-PAPER-(VALS)PCR-TESTEN” VIA STOCKHOLM-ZWEDEN & WERELDVREDE IN ‘T MIDDEN-OOSTEN[ VERSUS ARMAGEDDON ], BRONNEN VAN KWAAD; BETHLEHEM, JERUZALEM, TEL AVIV, JERUZALEM & GEHEEL IS-RAEL DEZEN ALLEN TE TELEPORTEREN NAAR DE BRON VAN DE TREE TENDERS, DE GODIN/GOD VOOR EEUWIGE VREDE DUS VOOR KAT als anti-KATER: [ STUUR HEM, ONZE LIEVE M. KAT, NU VOORAL ONEINDIG LICHT & EEUWIGE LIEFDE ] !!!!

 43. Micha heeft in de loop van de tijd wat mij betreft veel aan integriteit verloren maar opgepakt worden door beroepsmisdadigers wens ik natuurlijk niemand toe. Ik hoop gauw te horen hoe dit verder afloopt en wens Micha sterkte.

 44. Komt goed mischa ze gaan je redden hou je sterk ik duim voor je enlaat een kaarsje branden

 45. Micha, wees sterk. In ons hart zijn we bij je, we staan 100% achter je. Je bent een verzetsheld en jouw stem moet gehoord worden. Je verdient een medaille, geen boeien! We zijn echt in oorlog. Schokkend.

 46. Micha, waar je ook bent, jouw werk wodt voortgezet door duizenden patriotten en lichtwerkers. We staan 1000% achter alles wat je hebt gedeeld.
  De Pedosexuelen, satanisten, en NWO aanhangers zullen weldra bengelen.

  In gedachten zijn wij met jou

 47. Julian Assange, Manning, Seth Ridge, Udo Ulfkotte, ga zo maar door. Iedereen die dicht bij de waarheid komt moet Kalt gesteld worden.

 48. Laatste nieuws: IEDEREEN DIE OOIT AAN MICHA M. GEDONEERD HEEFT VIA PAYPAL wordt binnen kort opgepakt wegens medeplichtigheid aan deze draaideurcrimineel. AIVD heeft nu al jullie namen, bankrekeningnummers en IP nummers. Kwestie van tijd voordat jullie een knock on the door horen. Alles ist vorbei, stelletje gristelijke mafketels. Nu nog die Wouter Reetkever of hoe heet die.

  • Waarom maak je je zo druk als je het allemaal maar onzin vind? Alleen de reacties van de “tegenstemmers” zeggen al genoeg!
   Als je je mond open doet, word je verketterd, wat een triestheid. Micha blijft strijden en ik doe met hem mee!

 49. Offer-mans: Zoenoffer, uiteindelijk zal zijn arrestatie een zegen blijken te zijn, alle Sado-Pedo handlangers komen als vanzelf bovendrijven. Arrestatie zal begin zijn van een overweldigende bewijslast tegen de meest perverse sadisten die de mensheid ooit heeft gekend, en zal uit eindelijk tot arrestatie van hen en hun medeplichtige handlangers leiden. Rest mij als oom van Milly https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_Milly_Boele wees de weerstand mijn diepe dankbaarheid te betuigen

 50. John Berrevoets 5 december 2020 op 09:43

  @ Tony Offermans

  U bent knettergek.

 51. Lieve Micha
  Wij staan achter je ,Je hebt ons `zoveel goeds gebracht daar kunnen ze in het torentje nog van leren..
  Houd moet we zullen je helpen juist jij verdient alle vrijheid.

 52. Rob, neem aub contact op met ons ivm actie..mvg, Hans

 53. Tony Offermans schreef : en de imbecielen worden vanzelf weer brave burgers.

  Hahaha, dat had je gedroomd Tony Offermans. De geest is uit de fles en die krijg jij er zeker niet meer in. Steeds meer mensen krijgen door welke vieze spelletjes er gespeeld worden. De woede van het volk zal allesvernietigend toeslaan naar die vuile satanische sekte waar jij klaarblijkelijk ook zo graag deel van uitmaakt.
  De waarheid wint uiteindelijk toch altijd, the shit will hit the fan soon.

 54. Lieve Micha,
  Heel veel licht, liefde en Kraft.
  In mijn hart ben ik bij je.
  Liefs Ute

 55. WIE hebben hem opgepakt? Op grond waarvan?

  • van belediging van de Nos directeur, die het Nederlandse volk al jaren leugens verteld.

 56. Hoi. Bedankt voor je “wijze” antwoord. Ik ben geen man maar een vrouw van 61 jaar. Als het ijselmeer niet groot genoegcis voor jouw en jouw mededuivels dan verzuip je voor mijn part met hen in de Noordzee. Ik hou van dieren. Honden zijn trouw en lief en zullen nooit uit zichzelf mensen aanvallen. Tenzij ze een geweldadig baasje hebben en hen vals maakt maar dat ligt aan hun baasje die zelf te laf is. Ik ben niet bang voor jouw honden. Maar neem het risico niet omdat ze dan afgemaakt worden als ze mensen aanvallen. Triest mens ben jij. Arme honden.

 57. WINNING WINNING WINNING! zalige kerst allemaal.

 58. Opgeruimd staat netjes!

 59. Je holmaten cq volksverlakkers Rutte en de Jonge waar jij achter aan rent doen niet anders, geld verdienen over de rug van andermans ellende. De pot verwijt de ketel. Kom je mij ook kapot schieten? Ik wacht met open armen op je.

 60. Breaking News: drs Micha Kat de ‘Vader van de Complotdenkers’ aangehouden in Ierland op verzoek van Grapperhaus(Video).
  zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/12/05/drs-micha-kat-de-vader-van-de-complotdenkers-aangehouden-in-ierland-op-verzoekvan-grapperhausvideo/

  • J. Urisprudence 5 december 2020 op 17:15

   Die noir-schizofreen van een Steve Brown moet al helemaal worden opgepakt, alleen al vanwege decaden lang in bed liggen met die Katidioot.

 61. Stelletje laffe schijtbakken

 62. Veel sterkte Micha, en hou vol!

 63. de waarheid is verboden! Nu komt de zaak tegen de corrupte deep stater Gelauff, waar Micha alsnog voor is opgepakt, juist in de spotlight! Micha’s arrestatie klinkt als verlies, maar zal alleen maar tegen de corrupte pedostaat werken. Micha’s werd te gevaarlijk ivm Van Dissel pedozaak en Smartmatic. PANIEK IN DE HAAG. Licht oor Micha!
  https://revolutionaironline.com/10-maanden-onvoorwaardelijk-geeist-wegens-belediging-van-marcel-gelauff/

  • Die pedozaak rond Van Dissel en Smartmatic zijn weer eens totaal verzonnen door Kat en dat rare christenclubje Weesdeweerstand. Een aangifte van een malloot op basis van ‘verdrongen herinneringen’. Laat me niet lachen.

 64. Heel veel sterkte Micha. We denken aan je, hou vol.

 65. Je kan hier bij de reacties
  Alle pedofielen en sympathisanten van pedofielen eruit halen
  Die geven niets om misbruik
  Hier schrik ik echt van!!!!

 66. Stand by you Micha.

 67. Haha al die schuimbekkende pedotrollen hier.
  Pedohunters massaal op de been en niet lang meer en de IP’s van pedotrollen worden achterhaalt eens kijken of deze mensen nog zo stoer zijn in plaats van stoer kleine kindjes kapot maken.

  elke dag een stap dichterbij!

 68. Micha ik blijf je geloven,ik sta achter jou. sterkte!!!!!!

 69. Wow, zo bang voor de waarheid…
  Sterkte Micha! Hoop dat de wakkere mensen Micha blijven tseunen, en vooral zo veel mogelijk exposen wat er gebeurd en hoe!!!

 70. Beste Micha, met al je gebreken, hebben we tenslotte allemaal, ben je een held hoor, en een enorme doorzetter, dat heeft niemand jou nagedaan,je bent een topper, Lange Frans en Jensen gaan niet verder, jij wel, SUPER hoor. Het volk zal je straks dankbaar zijn. Hou je taai !

 71. Liesbeth van der Hoop 5 december 2020 op 21:53

  Wisten jullie niet dat Micha al weer thuis is?
  Dat is toch fantastisch nieuws! Ik volg hem al een aantal jaren. De laatste tijd minder, maar sinds corona ben ik weer in contact met hem.
  Wie het laatst lacht……..

 72. De zaak Bodegraven van Dissel Demmink Micha ik steun je

 73. Ik steun jou micha

 74. Micha is een goed mens en ik vind het erg, dat hij zo wordt afgekraakt. Degenen die dat doen, moeten dat maar zien te presteren, alles wat hij doet voor de medemens. Gerechtigheid zal zegevieren. Micha word beschermd door God. Velen laten hem niet zitten in deze tijd. Als je iets tegen hem hebt, houd dan je mond.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.