R – Micha Telefonisch uit Her Majesty’s Prison over Afwijzing van Verzoek om Vrijlating in Afwachting van Zitting over Uitlevering aan Nederland op 15 oktober

Micha Kat (foto Raad Voor Het RechtHerstel)

Micha Telefonisch uit Her Majesty’s Prison in Lisburn, Noord Ierland, over Afwijzing van Verzoek om Vrijlating in Afwachting van Zitting over Uitlevering aan Nederland op 15 oktober

Het is Oorlog!

 

Verder wil Micha  Iedereen Hartelijk Danken voor Ontvangen Post en Steun!
Hart verwarmend! God Bless!!!

Micha Kat
Her Majesty’s Prison Mahaberry
17 Old Road
Lisburn
BT28 2 PT
Northern Ireland
United Kingdom

Onder vermelding van Micha’s Prison N° D 9554

SoundCloud, 18 september 2021

https://soundcloud.com/user-669463085/micha-telefonisch-uit-her-majestys-prison-in-lisburn

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rudy+Bouma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Gelauff
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ferdinand+Grapperhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Complotdenkers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Westerbork
https://robscholtemuseum.nl/?s=Uitlevering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrijlating+op+Borgtocht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Her+Majesty’s+Prison
https://robscholtemuseum.nl/?s=Belfast
https://robscholtemuseum.nl/?s=Northern+Ireland

9 Comments

 1. Deze vieze klootzak met zijn eewige Auschwitz kaart gaat hard boeten. Waaom geeft Rob Scholte al jaren podium aan deze crimineel?

  • Wouter Reetkever 18 september 2021 op 19:58

   Als Rob Scholte een vent is, geeft hij hier antwoord op. Door podium te bieden aan alles “RPJ” is hij moreel zo niet juridisch medeplichtig aan de criminaliteit van alle 4 de “RPJ” losers, de welke heden ALLE VIER in jail zitten.

   • Jacques van Velzen 19 september 2021 op 13:59

    Als je de moeite neemt om je in deze website te verdiepen, kan je concluderen dat Rob alles plaatst in een breder context. Daarin is zichtbaar geen ruimte voor een persoonlijk waardeoordeel. Juist door alles zonder oordeel van zoveel mogelijk perspectieven te belichten stelt te waarnemer in staat zijn eigen (overbodige) mening te vormen. Micha heeft veel goede dingen aan te kaak gesteld. Maar door zijn tunnelvisie en paranoïde staat van zijn inmiddels hopeloos op drift geraakt. Wellicht zorgt je gevangenneming ergens nog voor het juiste voor jezelf.

    Een zaak met uitsluitend verliezers.

  • Omdat “het” nog steeds niet aan DEGELIJK onderzoek is onderworpen?! Lijkt me dus duidelijk en gerechtvaardigd.

  • Als je maar een klein beetje gevoel voor rechtvaardigheid had, zou je je eigen naam gebruiken en niet die van iemand die het niet eens zou zijn met wat je hier zegt..!

 2. Chris Bouma NAD 19 september 2021 op 10:49

  Free Micha. De man gaat de geschiedenis in als grootse held. Ongekend wat hij allemaal gepresteerd heeft. De huiveringwekkende Demmink zaak die hij op de kaart heeft gezet als dossierexpert, de ontmaskering van de corrupte Westenberg zaak met de miljardenfraude en natuurlijk de Bodegraafse zaak zijn unieke prestaties die Micha de Edyy Merckx /Real Madrid van de Nederlandse journalistiek maakt. WAT EEN DAPPERE STRIJDER

 3. Micha, lang niks van je gehoord! Ik weet niet of je het meekrijgt, maar iedere dag wordt duidelijker wat je al jaren zei en schreef.

  Wetteloze onderdrukking is de norm geworden. Het wordt legitiem om de onderdrukkers met alle middelen te bestrijden – duidelijk te zien in Australie, bijvoorbeeld.

  Bestormingen van overheidsgebouwen hebben al plaatsgevonden. Wat volgt? Gevangenissen? Ik hoop het voor jou. De vraag is hoever de onderdrukkers gaan: zal er worden geschoten op menigtes? Op 5 september, tijdens een vrijheidsmars door Amsterdam met 250.000 mensen, zijn sluipschutters gespot op het dak van P&C. Maar politie en ME hielden zich rustig.

  Onlangs gaf Tom Zwitser van d e Blauwe Tijger toe dat zijn platform het onderwerp satanisme heeft vermeden, in een interview met twee Belgische gasten, die het ter sprake brachten.

  Misschien hoeft niet iedereen alles te weten om de machtsovername door georganiseerde misdaad, zoals Catherine Austin Fitts het noemde, bloot te leggen. Leiders worden publiekelijk uitgekotst en gedwongen op te stappen.

  Het verzet groeit niet zo snel als jij en ik het willen, geprikten zullen voortijdig sterven en dissidenten zullen worden gevangen. Maar houd moed, Micha. Neem het positief op: jij bent een verzetsheld, die velen heeft wakker gemaakt, die nu in verzet zijn – actief en passief.

  Hou je haaks, groet
  Jeroen Mus

  • 2dg voor prinsjesdag heeft huig plug het ook nog gehad over sra misbruik toen die achter grapperhaus aan liep en het over onderaardse gangen had onder Haagse pluche en zei dat hij nog veel meer wist over hun en dat hij op moest komen voor zijn vastgezet collega’s zal mij verwonderen waar hij mee komen gaat dit zal denk ik een hint zijn naar Micha kat

 4. Je schreef “Onlangs gaf Tom Zwitser van de Blauwe Tijger toe dat zijn platform het onderwerp satanisme heeft vermeden, in een interview met twee Belgische gasten, die het ter sprake brachten.” – Welke uitzending was dat? – Heb er begrip voor want Zwitser kan het zich niet veroorloven de bak in te gaan, dan gaat z’n uitgeverij ten onder. Hij is nota bene al als “terrorist” gebrandmerkt. Terrorist! Maar dat ben je volgens de nieuwe definitie al als je het niet eens bent met Grapperhaus c.s.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.