R – Micha Kat op borgtocht vrijgelaten

Marcel Gelauff in Hilversum omringd door tegen de NOS protesterende Gele Hesjes (foto Twitter)

Micha Kat op borgtocht vrijgelaten

Net opnieuw gebeld door Micha, die op borgtocht is vrijgelaten. Hij zat in de trein naar huis. Zijn vriendin heeft 1.000 pond borg betaald.
Hij klonk strijdvaardig en is blij.
Zijn uitlevering aan Nederland kan alleen doorgang hebben als Nederland de rechtszaak wint, die daarover de komende tijd in Belfast plaats zal vinden.
Micha ziet die procedure positief tegemoet, te meer daar de gronden voor uitzetting naar Nederland van tien jaar terug dateren, namelijk de veroordelingen inzake Marcel Gelauff en Bart Mos, ofwel de NOS en De Telegraaf.
Hij hoopt snel zelf weer online te zijn en verslag te kunnen doen.

Hij is dus niet in Dublin, maar in Belfast gearresteerd.

God bless!

R

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Gelauff
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+Mos

35 Comments

 1. Let justice reign!

 2. Dank je wel Rob,
  voor het in de bres springen voor Micha! Dit bewijst zijn gelijk: de Nederlandse regering is met onder andere vazal Gelauff met een vies spel bezig en Micha is de laatste tijd heel dichtbij onthullingen gekomen, die enkele boven ons gestelden de kop kunnen kosten. Die zaak van 10 jaar geleden is natuurlijk een smoes. Als ik weer in NL ben, ga ik naar de Zuidas om een kijkje te nemen bij Smartmatic.
  Groet!

 3. Jammer. Laten we hopen dat wel zijn DNA is afgenomen.

  • Onder een schuilnaam bepleiten, om middels een grove inbreuk op de persoonlijke levenssfeer en lichamelijke integriteit van iemand anders, diens identiteit vast te stellen. Dit is een van de lafste en meest hypocriete reacties, die ik ooit heb gelezen.

  • Gelukkig is de enige journalist, die de waarheid durft te vertellen, weer vrij.

   • Snap er geen bal van, Misha uitleveren aan Nederland. Bij wet bestaat ons rechtssysteem al vanaf 1939 niet meer. Alles is fake, we zijn uitgeleverd door Wilhelmina in die tijd. De hele corrupte zooi wordt binnenkort opgepakt. In Engeland zit de hele regering al onder arrest. Mensen kennen de achtergrond van ons land niet. We zijn in 1939 overgedragen aan nazi Duitsland.

  • Hey Troll, gebruik mijn achternaam niet. Het is wel een compliment, omdat ik blijkbaar een goeie patriot ben, dat je mijn naam moet gebruiken. ;)

 4. Ik ben toen ik nog journalist was, maar één onderwerp tegengekomen, waarover ik absoluut niet kon en kan schrijven: Micha Kat. Als ik iets positiefs over Micha schrijf, dan heb ik daar drie minuten later al spijt van. Onder het bewind van Kat zouden immers een kleine 17 miljoen Nederlanders zonder enige vorm van bewijs als pedo tegen de muur worden gezet. Maar schrijf ik iets negatiefs over Kat, dan heb ik daar al na twee minuten spijt van. Regelmatig brengt hij de meest ONVOORSTELBARE dingen boven tafel. Dat Kat gek is mag deels waar zijn (mijn spijt treedt nu om 14.52 uur in) maar dat is voor veel journalisten een rot smoes, waarachter ze hun lafheid en gemakzucht verbergen. Veel zaken, die Micha boven water brengt, dienen tot de bodem te worden uitgezocht, maar dat gebeurt nooit. Het is afdekmechanisme op afdekmechanisme. Nederland is een maffiose bananenrepubliek geworden. Kat heeft als enige de moed om dat onder ogen te zien. Dat hij daarbij compleet doordraait is, tot op zekere hoogte nog wel te begrijpen ook.

  Over één zin uit deze reactie krijg ik geen spijt: ik ben enorm blij, dat Micha weer vrij is!

  • Dat is duidelijk de dualiteit, waar veel mensen nog in zitten, maar er word veel uitgezuiverd, gelukkig en het duurt niet lang meer. Ook Misha’s naam wordt gezuiverd, omdat mensen dan door krijgen, waar hij al die tijd mee bezig was.

 5. De gronden zijn niet tien jaar oud. Er liggen recente veroordelingen en enkele aangiftes. Aanhouding heeft ook niets te maken met wat Kat ‘ontdekt’. Kat pompt online wat leugens rond en heeft nog nooit zelf wat ontdekt.

 6. Geweldig Micha! Hopelijk kun je je goeie werk nu voortzetten en hoeven we je niet meer te missen.

 7. R.M. Stockmann 5 december 2020 op 15:54

  Op borgtocht weer vrij ? Daar is iets gigantisch misgegaan voor de eurocraten. Had Timmermans het verzoek verkeerd ingevuld? De beste pedo hunter van Europa gaat met het papier werk van deze aanhouding en rechtszaak de complete criminele bende neerhalen.

 8. Let’s pray for Micha, de topper!!

 9. Die gast had minimaal 20 jaar vast moeten komen te zitten in de donkerste kerker. Welk achterlijk systeem laat zo’n geflipt misbaksel weer lopen??

  • Wat doe jij altijd hier dan?!?!? Ben jij ook zo’n trol, die zelf voor de Deep State hier over onze vriend Micha moet kotsen.

  • Van inkel jij hoort hier niet thuis. Mensen zoals jij zijn de kanker van dit land. Je bent net zo erg als chris klomp de betaalde staatstrollemol.
   En wat jij zegt, dat zegt alles over jou en niets over Kat.

  • Jij, Van Inkel, bent een veel pratend nietszeggend trolletje.

 10. Wouter Raatgever 5 december 2020 op 18:21

  Die smeerlap zet dit in scene, zodat hij zielig is en die 1000 euro “borgtocht” kan aftroggelen aan “Steun de revolutie” PayPal donaties van hele zielige stumpers, die deze bullshit geloven.

  • Alweer een stuk onverstand bah!

   Rob wil je AUB dit soort figuren van je pagina afhalen??
   Ik heb dit gescheld op onze vriend Micha door onder andere Chris Klomp al jaren lang moeten aanzien en het verziekt de boel alleen maar.
   Van Chris Klomp weet ik, dat hij betaald wordt door de staat om te trollen en te mollen. Deze NSBer is een rotte appel.

 11. Super Micha is vrij! :)
  Zo zie je, er is toch een GOD. Deze zorgt voor Micha!

 12. Manon Nijssen 5 december 2020 op 18:30

  Halleluja!!!! Zo zo blij voor Micha!!!! Dank jullie wel voor dit prachtige fijne nieuws! Ik ga een glaasje wijn op Micha’s gezondheid drinken en de kamer ronddansen. ;-)

 13. Heerlijk Micha, dat je weer vrij bent, geniet ervan en die rechtszaak ga je ook winnen. Als die Gelauff er tussenuit blijft, want jij bent niet voor éeen gat te vangen. Nogmaals welkom thuis!

 14. Jan van der Meij 5 december 2020 op 19:48

  Het gevecht gaat door. Dit bewijst, dat Micha gelijk heeft. Duisternis en leugens zullen altijd openbaar worden in het licht. Where we go one we go all.

 15. Nou, nou, Van Inkel, of je hoort bij die vieze club of je hebt geen verstand, een leeghoofd dus. Soms gaat Micha wat te ver, wat te maken heeft met de vreselijke onderwerpen, die hij beschrijft. Ik heb hem daar vele malen voor gewaarschuwd,
  Ik ben bang, dat ze hem op een gegeven moment de kogel geven of zo iets, dat hem doodt. Hij zit de schurken te dicht op hun hielen. Voor Van Inkel zou een TBS kliniek een juiste plaats zijn.

 16. Godzijdank.
  Jammer, dat vele Nederlanders het niet begrijpen, dat Micha de strijder pur sang is om de waarheid iedere keer weer aan het licht te brengen! Ze begrijpen niet hoe de wereld zich om hen heen op een contraire wijze heeft vervormd.

 17. Tree Tender Kalki-Maitreya 5 december 2020 op 21:01

  NU in verband met 5 december heb ik voor iedereen een verrassing, voor, die intuïtie ontwikkelen en lichtstrijders zijn. Ik sta als ‘Kalki (Tree Tender Maitreya)’ in de esoterische spirituele wetenschappen namelijk nog altijd bekend als ‘Sinterklaas de goedheiligman’! Mijn ‘zwarte pieten’ zijn altijd nog de ‘alle zwarte gaten’, die van de alle multiversa vormen het noodzakelijk kwaad zijn om alle multiversa in stand te houden! Zodat wij allen, omdat we allemaal Kalki Maitreya’s zijn, dus Sinterklazen met passie voor compassie! NU in een snel aankomende GOUDEN TIJD (na wel nog wel eerst een HOOP ellende), dus uiteindelijk een betere tijd, dankzij ONZE LICHT WERKEN en STRIJD voor de WAARHEID! Dus wij leunen NU niet langer achterover, maar WIJ allen NU Sinterklazen zijnde, gaan NU beginnen MET HET EXPOSEN VAN DE PEDO’S. Eerst in Nederland en daarna wereldwijd! Door de “kinderen te bevrijden”, de pedo netwerken TE BERECHTEN, zo ook met support vanuit de positieve ET PEDO BERECHTINGEN door onder andere de Galactische Licht Federatie! Is dit alles vanuit de opdracht van GOD (Godin God), die ik NU al tijden doorkrijg vanuit de 12 dimensies en 14 hemelse sferen via NICKY VERSTAPPEN! NICKY (Nikkel, Zilver) VERSTAPPEN (“HET MOET VAN GOD, STAP VOOR STAP de pedo’s EXPOSEN en zich niet verstappen!”), die dus dicht bij GOD is, tussen de vele dimensies doorreist en teleporteert, zich NU bij GOD’s lichtstrijders heeft aangesloten, zoals https://zilverenlegioen.blogspot.com/2016/04/waar-is-het-allemaal-verkeerd-gegaan.html?fbclid=IwAR3GPXXu6YYh-wATHo2uH7AxPFJwnT7Eiokh19BqLlvz04fu-pPPPNjAc-k En NU verklaart, dat hij inderdaad slachtoffer is geweest van pedo moord en van GOD opdracht heeft gekregen, samen met alle ‘Licht kracht strijders (De Nieuwe Sinterklazen) NU op Aarde (5e dimensie) alle pedo netwerken te ontmantelen om het KARMA op Aarde te zuiveren! EN VOORAL NU ‘VERSTAPPEN’ ‘ALS TOEGEWIJDE VAN ‘GOD’ samen op Aarde met Micha KAT samenwerkt daar MICHA als geen ander OOK DE PEDO DEEP STATE BESTRIJDT! Daarnaast WILDE ‘MICHA’ OOK WERELDVREDE VANUIT ‘T MIDDEN-OOSTEN VOOR GOED KARMA, VOOR DE MENSHEID EN AARDE. WERKT ‘KAT’ OOK NU SAMEN MET SANANDA (OOK EERDER BEKEND ALS DE OPNIEUW GEREÏNCARNEERDE (EX) JEZUS! DIE VANUIT ZIJN SUPER MEGA UFO, “NIEUW JERUZALEM” GENAAMD, SAMEN NU, ALLEN DAN WEL ABSOLUUT, BEMIDDELEN VOOR VREDE – DIT ALLES VERSUS het door DEEP STATE.In het jaar 2027 dan wel de al geplande ARMAGEDDON! OF OOK DAT WEL BEKEND IS in ons ALLEN, COLLECTIEF (ONBEWUSTE) BEWUSTZIJN, ALS ZIJNDE HET DOOR VELEN VOORSPELDE: “DE ALLES VERNIETIGENDE ATOOM Wereld OorlogIII (3)”!! Dus NU wij allen de Tree Tenders Kalki Maitreya’s Sinterklazen zijn voor een tijdperk met geen zieke pedo’s maar gezonde Tantra sex liefde VOOR IEDEREEN. Jong en oud, en ook “geen gezeik, IEDEREEN RIJK!, dit wel: zo boven, ook zo beneden! Is het NU “God’s command”? Kom NU wel in positieve acties, NU allen, help https://www.weesdeweerstand.nl/bedankt/ “financieel” om de “kinderen te redden”! Help God en de positieve lichtkrachten mee om de pedo netwerken zoals VOORAL IN NEDERLAND, MAAR ZO OOK IN DE WERELDWIJDTE. WILDE ‘MICHA’ DAARIN LICHT BRENGEN IN DE “HORROR” PEDO PORNO VERKRACHTINGEN MOORDEN NETWERKEN, de kwetsbare onschuldige slachtoffers als baby’s en kinderen daaruit bevrijden? ZO OOK VIA ET BERECHTINGEN. Nog een tijdje en dan wel vanuit God zullen zij zich massaal via hun UFO lichtschepen ‘High’ ET tech op Aarde verschijnen! Dus help mee! Laat je NIET ET BERECHTEN, maar help mee het ‘duistere demiurge satan demonen kwaad’ zelf te BERECHTEN en wel NU al via https://www.youtube.com/watch?v=W8EeCFF2xmw&list=PL-ujIE4tLGbEdrbvzXmgsHfnG7TIepPRD&index=2 EN https://www.welovemassmeditation.com/2020/07/daily-meditation-at-630-pm-utc-to-keep-Ghislaine-Maxwell-alive-until-she-can-testify.html! Als wij dan de LEER in het Hier en Nu van SANANDA (EX JEZUS) MAITREYA voor het NU snel aankomende Waterman Tijdperk bestuderen. Dit als adviezen dankbaar tot ons nemen als zijnde dienstbaarheid, geluk en vriendschap voor de mensheid! Dan scheppen WIJ niet alleen vrede, maar ook zijn we dan VANAF NU, 5 december 2020, allen de NIEUW MENS, als allen Sananda(Jezus)’s-Kalki’s-Maitrey’s, Boeddha’s-Christussen zijnde, Godinnen & Goden onder GOD; Dus wel v.a. NU allen Sinterklazen van de snel aankomend nieuwe tijd(aub. leun NU niet achter over, kom NU eerst tot meditaties, daarna wel snel tot acties en minstens door wel NU eerst onze “kinderen te redden”. Jullie kunnen het namelijk. “Diep binnenin zijn jullie allen ‘onverwoestbaar en; onsterfelijk’, zoals NU: https://www.facebook.com/Belevingswereld.net .

  • Dit houdt me al een poos bezig. Misschien kunnen en mogen jullie hierop een antwoord geven: is de enige en of echte dader van de moord op Nicky J.B.? Of zit er een heel netwerk achter? Welke rol speelt Peter R. de Vries? Krijg bij hem namelijk enorme onderbuikgevoelens.

   • Tree Tender Kalki-Maitreya 6 december 2020 op 17:32

    Hartelijke dank, Rob Scholte voor je belangrijke medewerking en Ellen voor je ‘feedback’ en in verband met met het grote COMPLOT TEGEN DE MENSHEID, gezien de apathie om hier iets tegen te doen en vanuit de onderdrukte mensen zelf. ZIJN DIT ÉÉN GROTE AANTAL DIVERSE RAMPEN NU EN MITS WIJ, Lichtkrachten NU niet gaan ingrijpen! WIJ zullen ons allen, positieve ET’s en de “nieuw mens” samen, gezamenlijk DAARVOOR IN MOETEN IZETTEN, omdat de RAMPEN NOG GROTER KUNNEN WORDEN IN DEZE STEEDS MEER ESCALERENDE CHAOS ‘Endgame War’, kunnen er NU nog niet direct namen worden genoemd en wie er werkelijk achter de moord op Nicky Verstappen zaten. Echter vanaf 21 december 2020 zullen er wel meer namen systematisch naar buiten komen over onder andere pedo misdadigers en moordenaars vanaf dan tot het jaar 2025 SCHOON (RUIMTE) SCHIP (AARDE) is gemaakt.

    Zouden wij NU al via de corrupte media (MSM) namen noemen, dan zien de CABAL dat als “dat wij met positieve ET’s, Sananda (ex Jezus), Kalki Maitreya, Tree Tenders et cetera samenwerken”! Dan zullen de CABAL New World Order iLLUMiNATi et cetera (DEEP STATE) – net zoals deze ‘zwarte magiërs’ dit ongeveer 11.000 jaar geleden ook al deden in Atlantis (zie teksten en boeken et cetera van PLATO), waardoor dit continent mega eiland Atlantis in de oceaan ten onder ging – door extra pedo netwerken te gaan opzetten, die er toe leiden, omdat dit tegen de GALACTISCHE CODEX is en de seksuele oerkracht ondermijnen van de Godin God om als scheppingsdaad tot nieuwe universa te komen (alles is één holistische kosmische eenheid, zo boven, zo beneden). Dit zou opnieuw leiden tot MEGA RAMPEN als onder andere opnieuw een GALACTISCHE SUPERGOLF RAMKOERS AARDE en WERELD ATOOM OORLOG III (zoals die door de CABAL gepland staat vanaf het jaar 2027)!

    Dus hadden wij de pedo netwerken NU wel eerder gestopt, pedo- etwerken zoals die de oorzaak vormde voor iets als, dat dan een MOORD OP NICKY VERSTAPPEN kon plaats vinden, verder ook rondom ook andere pedo verkrachting moorden et cetera! Dan HAD NU NIET OOK HET “VOLGENDE ONVERMIJDELIJKE,” wat nu snel staat te gebeuren, dit ZOU DAN NIET AAN PLAATSVINDEN namelijk: EEN NU SNEL AANKOMENDE KOSMISCHE SUPER KWANTUM GOLF en deze resulteert in een POOL OMWENTELING EN MEGA TSUNAMI OVERSTROMINGEN VOOR VOORAL “DE KUSTGEBIEDEN” OP DE AARDE!!!! Zoals voorspelt onder andere door Cobra Resistance Movement de ‘Event'(https://eventnl.wordpress.com/2020/11/28/de-meditatie-21-12-2020-finale-age-of-aquarius-activatie-event-2020-cobra-en-michael-love-in-nederland-om-19-22-uur), Google hen allen!, [Godin] Tanaath en haar (NICKY VERSTAPPENS) Zilveren Legioen (ook in video: https://www.youtube.com/watch?v=48wVJEptzCo&fbclid=IwAR2SFzUFd88Mc6FN1B2KtJeZFBvkimS8d5bG4jBRsLJCLui1wcPhFrTaiEk) en door Paul A LaViolette via veel websites als https://forum.cosmoquest.org/archive/index.php/t-18113.html!!!!

    Uiteindelijk zijn er geen schuldigen aan te wijzen, ook niet onder de “horror”pedo’s en dystopische oorlog genocide veroorzakers et cetera niet. IS HET ALLEMAAL GEBREK AAN KENNIS EN BEWUSTZIJN, dus meer voortkomend uit ONWETENDHEID. Slechts één alternate groep zal wel de ware schuldige zijn: de negatieve ET’s als de demiurge satan kalidemonen, die onder andere de MENSHEID in hun bovennatuurlijke greep en TANG hebben, “wel heeft de mensheid hun ore naar hun laten hangen”! Als dit niet veranderd, dan zal het hen en ONS opnieuw als ATLANTIS vergaan en kunnen we hier op Aarde niet aan NIEUW ATLANTIS gaan bouwen! Dus ligt hier wel de oorzaak van alle ellende ALS WIJ DIT NIET BESTUDEREN, dan is er geen TOEKOMST MEER VOOR DE MENSHEID, zoals NU nog onze baby’s en kinderen pedo misbruikt worden en. te veel van hen worden vermoord via pedo netwerken et cetera, terwijl zij juist WEL ONZE TOEKOMST BEHOREN TE ZIJN, dus als waarschuwing NU: https://www.ellaster.nl/2016/05/05/tanaath-fractaal-virus-grote-gevolgen-leven-op-aarde/!!!!

    Verder is het dus wel zo, dat ook Peter R. de Vries gevangen zit in de MATRIX (vandaar je enorme onderbuikgevoelens, Ellen!)! Peter beschermt veel te veel de “perverse pedo’s” en is bovendien degene, die “Peter weet het Beter (terwijl ‘niemand’ het weet)” wel wil straffen, dit is ‘puur sang’ ONWETENSCHAPPELIJK! Alleen ET BERECHTEN IS WETENSCHAPPELIJK, omdat dit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde gebeurt (vanuit GOD Godin God] ), dus vanuit de ZIEL, waarbij de entiteit KANSEN KRIJGT om zich uit de ZWARTE GATEN TE ONTTREKKEN VAN DE EEUWIGE DOOD, HET TOTALE ZWARTE NIETS, daarmee VIA INKEER OPRECHT BEROUW tot ‘Verlichting en Bevrijding’ kan komen! Als er nog wat ‘positieven’ zijn, ‘positieve feedback en goede intenties’, dat deze dan als reacties hier op de site van deze liefdevolle Rob Scholte zullen komen en dan zal ik via “vervolg postings” nog wat dieper op AL deze gevoelige DNA zaken ingaan, zo ook ULTIEME OPLOSSINGEN VOOR ONS ALLEN VOORSTELLEN, ADVISEREN et cetera en ook nog veel extra’s gaan verduidelijken! Op naar de Overwinning van het Licht!!!!

 18. Het is steeds duidelijker: Micha is the topper en zit er het dichtst bij.

  Niet voor de shills en de staatspropaganda schaapjes, zoals hierboven enkele voorbeelden te lezen zijn

  Rob, dank je for keeping us posted!
  Ik ben jouw verhaal nog niet vergeten, ook al bestaan de magazines, waar ik het in las, al niet meer. Ook geen toeval.

  En ga zo door Micha!

 19. https://twitter.com/Ferry_Muts/status/1335905270464196610
  Die gast is, uiteraard, een vieze oplichter, die veel te dom is om zijn scams goed aan te pakken.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.