Quote | Nikki Sterkenburg – ‘Robert Moszkowicz gebruikt Naam Bram bij Op Lichting’

Robert Moszkowicz gebruikt Naam Bram bij Op Lichting

Of ik Even Geld Over wilde Maken naar Bram, die zou Mijn Zaak Over Nemen.’ Nadat Robert, ‘Het Zwarte Schaap van de Familie‘, Moszkowicz in 2005 Uit het Ambt van Advocaat werd Gezet, schreef hij zijn Cliënten Brieven uit Naam van zijn Broer om Hen Nog Wat Extra Geld Af Handig te Maken.

Schreven we Onlangs Nog over de Dubieuze Praktijken van ‘Juridisch Adviseur‘ Robert Moszkowicz, die Na een Roerig Leven Inclusief Heroïne en Cocaïne Verslaving uit het Ambt werd Gezet, In Middels blijkt, dat de Sluwe Juridisch Adviseur Wel Heel Ver gaat, Wanneer hij Geld van Cliënten Af Handig probeert te Maken.

Bij Voor Beeld bij Alfred Amstelveen, die Robert Vlak voor zijn Schrapping van het Tableau in de Arm nam. Hoe Wel hij naar Eigen Zeggen Positief in het Leven staat, is zijn Verhaal een Op Een Stapeling van Persoonlijk Leed. Toen de Eigen Fout van de Chirurg een Dwars Laesie. Omdat hij Aan Houdende Pijn in zijn Linker Been bleef Houden, Amputeerden de Artsen een Gezond Been. Later bleek, dat de Pijn werd Veroorzaakt door een Tumor op zijn Nier. Hij werd Op Gegeven door de Artsen, Maar Genas. Van de Gemeente Den Helder kreeg hij een Aan Gepast Huis, maar Zonder Lig Bad, Ook Al had hij Dit Wel Nodig. Hij kreeg een Bad Stoeltje in zijn Douche Geïnstalleerd, maar Toen zijn Vrouw hem in 2002 wilde Douchen, Brak dit Stoeltje Af. Er Moest Nog een Extra Stuk van zijn Been Af Gezet worden en hij werd Tien Dagen in Coma Gehouden.

Amstelveen gaat met de Gemeente Om de Tafel Zitten voor Mediation, maar hij wil een Stevige Advocaat Naast Zich en Benadert Robert Moszkowicz. Na een Aan Betaling van € 4.000 Contant, Waar hij Geen Af Schrift van krijgt, neemt hij de Zaak op Zich. ‘Dat Kantoor was Zó Mooi, de Wielen van m’n Rol Stoel zakten Gewoon Diep Weg in het Tapijt‘, herinnert Amstelveen zich. ‘Het was een Moszkowicz, Dus ik Dacht, dat er Eindelijk Wat voor Me Gedaan ging Worden.’ Maar Al Gauw na dat Robert de Zaak heeft Aan Genomen, wordt hij Na een Reeks Klachten over Slecht Functioneren en Veel te Hoge Rekeningen Definitief als Advocaat van het Tableau Geschrapt. De Gemeente, die Bij zou Dragen aan de Advocaat Kosten, ontvangt na Roberts Schrapping in november 2005 een Brief uit Naam van Bram Moszkowic, dat hij de Kantoor Waar Nemer is en de Zaak Over Neemt. Het Verzoek is Om het Resterende Bedrag van € 7.000 te Storten. Het Brief Papier is van Robert Moszkowicz.

Daarna horen de Gemeente en Amstelveen Niets Meer. Amstelveens Vrouw en Dochter gaan Verschillende Malen naar Bram Moszkowicz’ Kantoor aan de Herengracht, maar worden Niet Binnen Gelaten. ‘Als Bram Nu Gewoon had Gezegd: “Kom Even Binnen. Mijn Broer Licht Mensen Op Namens de familie Moszkowicz en ‘Dat vind ik Heel Erg voor U.’ Maar Dat Deed hij Niet. Hij heeft Nooit Gereageerd op Telefoontjes en Emails, Waar Door Wij in het Onzekere bleven.

Amstelveen wil, dat de Betrokkenheid van Bram wordt Uit Gezocht, schreef hij Nu Wel of Niet die Brief? In 2009 dient hij een Klacht in bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Als Antwoord schrijft Bram de Deken op 14 november dat Jaar in een Brief. ‘In der Daad ben ik Enige Tijd Kantoor Waar Nemer Geweest voor Mr R Moszkowicz. Ik ben Daar Mee Gestopt, om dat mij, Later, bleek dat Mr R Moszkowicz Onder Alle brieven, Al Thans Heel Veel Brieven, Zonder mijn Mede Weten mijn Naam Vermeldde, Daar Mee Suggererende, dat ik Tevens Betrokken was bij de Des Betreffende Zaken. Eén en Ander Moge Ook Blijken uit het Feit dat het Gebruikte Brief Papier in Zake Amstelveen Niet mijn Kantoor Naam Vermeldt.

2011 is de in Totaal Over Gemaakte € 11.000 Verdwenen en is Amstelveen Er Nog Altijd Niet Uit met de Gemeente. Na het Lezen van het Vorige Artikel over Robert Moszkowicz op Quotenet, heeft Amstelveen Willem Jan Tielemans van Advocaten Kantoor Blenheim In Geschakeld. Hij is Niet de Enige. ‘Naar Aan Leiding van het Artikel op QuoteNet en het Artikel op de Voor Pagina van het Algemeen Dagblad, hebben Meer dan Tien Gedupeerden Telefonisch Contact Op Genomen met Blenheim. Telkens vertoonden de Verhalen Sterke Over Een Komsten met Elkaar en We hebben deze Mensen, Waar Nodig, Bij Gestaan. Wat Op Valt is, dat het Vaak Mensen Betreft, die Niet Vermogend zijn en de Heer R Moszkowicz beschouwden als hun Laatste Redder in Nood. Sommigen van hen hebben reeds aangifte bij de politie gedaan terzake oplichting. De vraag is of het Openbaar Ministerie besluit om Iets met die Aan Giftes te Gaan Doen. Ik vrees Voor Als Nog, dat dat Niet het Geval zal Zijn, Aan Gezien hun Prioriteit Niet bij Dergelijke Zaken Ligt.’

Quote, 16 december. 2011, 13:44

https://www.quotenet.nl/zakelijk/a29407/robert-moszkowicz-gebruikt-naam-bram-bij-oplichting-29407/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nikki+Sterkenburg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Quote
https://robscholtemuseum.nl/?s=QuoteNet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+Moszkowicz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zwarte+Schaap+van+Familie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Redder+in+Nood
https://robscholtemuseum.nl/?s=Juridisch+Adviseur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schrapping+van+Tableau
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+Tableau+Geschrapt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heroïne+Verslaving
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cocaïne+Verslaving
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bram+Moszkowicz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herengracht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tjitske+Biersteker
https://robscholtemuseum.nl/?s=CU
https://robscholtemuseum.nl/?s=ChristenUnie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christen+Unie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christen+Unie+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Orde+van+Advocaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Deken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Blenheim
https://robscholtemuseum.nl/?s=Advocaten+Kantoor+Blenheim
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fred+Amstelveen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fout+van+Chirurg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rol+Stoel

1 Comment

  1. Helaas kan je door het spreken van de waarheid (die mensen vaak niet willen horen) voor gek of ongewenst worden verklaard.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.