PopUpTv – Onder Ogen: Jacques Tange over de tentoonstelling Niet Netjes + Stadsomroep Schiedam – Reportage: Jacques Tange neemt Stedelijk Museum over + fd. – Vunskunst

Onder Ogen: Jacques Tange over de tentoonstelling Niet Netjes

Gepubliceerd op 17 mei 2017

De Schiedamse kunstenaar Jacques Tange organiseert van 20 mei tot en met 4 juni 2017 het festival Niet netjes met erotische kunst.
Deirdre Carasso, directeur van het Stedelijk Museum Schiedam, is dan twee weken met vakantie en Tange neemt voor haar waar. Samen met zijn vrouw Belinda nodigt hij twaalf kunstenaars uit. Het ondeugende werk met een knipoog wordt speciaal voor de tentoonstelling gemaakt of komt uit geheime laatjes.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Wil je er bij zijn? Dat kan! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum.

Reacties:
https://www.youtube.com/watch?v=5fggZWdMkJE

Reportage: Jacques Tange neemt Stedelijk Museum over

Gepubliceerd op 20 mei 2017

Tijdens de afwezigheid van Stedelijk Museum Directeur Deirdre Carasso neemt kunstenaar Jacques Tange de boel over. Niet Netjes, dat is de titel van zijn soms ietwat obscure tentoonstelling.

Reacties:
https://www.youtube.com/watch?v=n_rXJIY7QPY

Vunskunst

Directeur Deirdre Carasso van Stedelijk Museum Schiedam heeft tijdens haar vakantie de sleutels twee weken lang overgedragen aan kunstenaar Jacques Tange. Die greep zijn kans en heeft twaalf kunstenaars uitgenodigd die, net als hij, ‘ondeugend’ werk maken, voor een festival met erotische kunst. Carasso: ‘Jammer dat ik dan met vakantie ben.’

Niet Netjes, t/m 4 juni, Stedelijk 
Museum Schiedam, http://stedelijkmuseumschiedam.nl

fd., 20 mei 2017

https://fd.nl/Print/Bijlage/Persoonlijk/1202975/vunskunst