Pieter Zandvliet – Japie Holtzapffel voor verzonnen leugens + Delano Weltevreden – Elke maand groeit de schuld van Rob Scholte aan gemeente Den Helder met 10.000 euro

Japie Holtzapffel voor verzonnen leugens

Als kunstenaar kom ik graag bij de mensen thuis, in het geval van Jaap Holtzapffel om hem na een kopstoot en wat gezellige loopkicks vriendelijk te vragen mijn foto te verwijderen van Facebook (https://www.facebook.com/koffietafelboekklashorst/photos/a.279080486291446/461665788032914/?type=3&theater, https://www.facebook.com/koffietafelboekklashorst/photos/p.461672994698860/461672994698860/?type=3&theater). Normaal mag men zoveel foto’s plaatsen van mij als men wil, geen probleem, beetje een zinloze bezigheid, maar dat even daar gelaten. Echter als je een foto van mij plaatst met daarbij ‘oplichter‘ en ‘Herman Brinkert‘, die past niet eens op een foto, ja, dan zit je je dubbel fout. Dan vraag ik, of je de foto vriendelijk, edoch zeer dringend, te verwijderen, en dan kom je aan met, dat ik een griezelige engerd ben, om er nog een foto van mij bij te plaatsen. Op de foto’s van jou te zien, als je niet de verkeerde foto’s van jezelf hebt geplaatst, vroeg ik mij af, of ze van voor je dood zijn. Echt hoor, ik zal er niet minder om slapen, maar ik ken je alleen van opdringerige mailtjes, of ik de door jouw geschreven biografie over Nederlands spannendste kunstenaar Peter Klashorst vooruit wil bestellen, ook mijn vrouw en al mijn Facebook vrienden kregen dit debiele en wel zeer onpersoonlijke mailtje van jou, Jaap Rotteappel, niet netjes. Ik vernam, dat je ook een biografie over kunstenaar Rob Scholte schreef, en veel boeken nooit naar de mensen, die een boek vooruit bestelden, verstuurde? Dat is op zijn zachts gezegd niet zo lief. Ik weet natuurlijk niet hoe de gewoontes zijn in jouw geboortestad Wenen, en ik respecteer ieders cultuur hoor, maar veel geloof in jouw schrijverschap krijg ik er niet van. En natuurlijk heb je de waarheid voor een goed boek niet nodig, er zijn genoeg geschiedenisboeken, waar je op zijn minst over de inhoud zou kunnen twijfelen. Ik ben een liefhebber van biografische boeken, vooral over mensen, die ik bewonder, tegendraads zijn (dus niet saai), waaronder zeker Rob Scholte, waarvan ik al twee boeken in mijn bibliotheek heb staan, en Peter Klashorst. Die van jou sla ik even over, want ik verwacht foto’s van Salvador Dali met daaronder een korte tekst in de trant van ‘hier is Peter Klashorst in het huwelijk getreden met zijn muze Gala,’ en meer van die niet kloppende feiten. Volgens mij ben je een hebberig naar ventje, die heel graag mensen lastig valt door je chronische gebrek aan aandacht. Het recept voor een leuke autobiografie, je kan liegen en bedriegen wat je wil, niemand koopt je boek en zo heb je wat te lezen in het gesticht, waar je thuis hoort, en wat beter is dan het ziekenhuis of erger… Waar veel mensen je maar wat graag in zouden trappen.
Succes met je leven, Jaap, en haal nu mijn foto er maar af. Cocksucker!

Japie Holtzapffel voor verzonnen leugens (foto Facebook)

Japie Holtzapffel voor verzonnen leugens (foto Facebook)

Facebook, 6 november 2019, 14:40

Reacties

Pieter Zandvliet

What an idiot (foto Facebook)

Pieter Zandvliet
Rolf Dunnink

Herman Brinkert
En Pieter Zandvliet ik pas wel degelijk op een foto, alleen zijn de camera’s van tegenwoordig veel te klein.

Pieter Zandvliet
Hahaha

Fedde Visser
Groothoeklens……😁

Herman Brinkert
Fedde Visser Maar dan wel één met Jaapie er ook op, want zonder Jaapie geen Aapie.

Herman Brinkert
HTD
10 oktober 2019 at 13:53
Perfect verwoord Lijsje, deze charlatan, Jaap Holtzapffel, is een speciaal soort oplichter, die voorziet in zijn behoeften door systematisch mensen te bedriegen over zijn afkomst, vaardigheden, intenties of prestaties.
En dan vind ik dit nog een milde bewoording.
We gaan door.

Fedde Visser
Holtzapffel he? Nou ja, er zit altijd een rotte appel tussen de van gezondheid blakende appels, what’s new ?! Lekker laten rotten, maar dan op de composthoop is mijn advies, heeft ie tenminste nog een béétje nut ! 😅

Christoph Hofmann
What an idiot.

Pieter Zandvliet
So true.

Fedde Visser
Is het nou waar, of zit je de boel te dissen Pieter???!!! Als het namelijk níet waar is plaats ik ook een foto van je! 😅 En als het wél waar is vind ik hem om met jouw woorden te spreken een COCKSUCKER !!!! 👊😁

Pieter Zandvliet
https://www.facebook.com/pieter.zandvliet.96/posts/2410352285896208?hc_location=ufi

https://www.facebook.com/pieter.zandvliet.96

Elke maand groeit de schuld van Rob Scholte aan gemeente Den Helder met 10.000 euro

Den Helder – De schuld van kunstenaar Rob Scholte aan de gemeente Den Helder groeit met een kleine 10.000 euro per maand.

Imming Logistics Fine Art, het bedrijf, dat de kunst sinds 17 april 2018 in opdracht van de gemeente opslaat, rekent daar 9.929 euro per maand voor. De gemeente Den Helder telt dat bedrag vervolgens op bij de ruim vier ton die Scholte de gemeente al schuldig is. Bij de ontruiming van het Rob Scholte Museum in april vorig jaar heeft de gemeente beslag gelegd op alle kunstwerken, die in het pand aanwezig waren. De kunst zou kunnen worden verkocht als Scholte zijn schuld aan de gemeente, op dat moment zo’n 20.000 euro, niet zou voldoen.

Terecht

Inmiddels heeft de kantonrechter bepaald, dat Scholte terecht uit het gebouw is gezet en dat hij de gemeente zo’n vier ton moet betalen. Daarin zijn onder meer een bedrag aan niet betaalde energierekeningen, de ontruimingskosten, opslagkosten en dwangsommen opgenomen. Hoewel de gemeente de in beslag genomen kunstwerken zou kunnen verkopen, gebeurt dat niet.

Verantwoordelijk wethouder Michiel Wouters zegt, dat verkoop van de kunst het uiterste middel is. “We willen voorzichtig omgaan met deze kwestie. Als wij de kunstwerken verkopen zullen Rob Scholte en de kunstwereld daar niet blij mee zijn. De deurwaarder brengt nu in kaart, of we op een andere manier aan dat geld kunnen komen. Zoals bij de uitgever van het boek over Scholte. De deurwaarder kan ook informatie opvragen bij banken, dat kunnen wij als gemeente niet.” Het wachten is nu op de bevindingen van de deurwaarder. Hoeveel succes de deurwaarder boekt in de zoektocht naar Scholtes verborgen schatten is onduidelijk. Het Alkmaarse deurwaarderskantoor Van der Meer & Philipsen heeft onder meer aangeklopt bij uitgever Jaap Holtzapffel, die eind vorig jaar een boek over Rob Scholte uitgaf. Scholte zegt, dat Holtzapffel hem 60.000 euro schuldig is. De deurwaarder heeft Holtzapffel meegedeeld, dat hij beslag legt op dat geld. De uitgever zegt, dat hij geen overeenkomst heeft met Scholte, dat hij hem niets verschuldigd is en dat er bij hem dus niets te halen valt. Ook omdat hij flink rood staat bij de bank.

Imming Logistics Fine Art zit in De Goorn, dichtbij Hoorn. Directeur Hans Imming: “Inhoudelijk kunnen wij niets over deze zaak zeggen. Daarvoor moet u bij de opdrachtgever zijn.”

Museale omstandigheden

Hij wil wel kwijt, dat de kunst van Scholte onder optimale museale omstandigheden in zijn bedrijf wordt opgeslagen.Net als in een museum kunnen wij de luchtvochtigheid en de temperatuur exact instellen. Voor schilderijen zijn weer andere klimatologische omstandigheden nodig als voor bijvoorbeeld fotografie.”

Helderse Courant, 6 november 2019, 19:21

Reacties

Jaap Holtzapffel
Wanneer komt de veiling?

Louisa Lagerveld
Heer Holtzapffel, het lijkt me zinnig en verstandig – vooral voor uzelf – dat u ophoudt met het demonstreren en tentoonstellen van uw domheid en frustratie

Louisa Lagerveld
Uit ervaring kan ik opmerken dat de hoge executie – en opslagkosten helemaal niet gemaakt hadden moeten worden. In mijn actieve loopbaan als gerechtsdeurwaarder heb ik zodanige grote opdrachten ook moeten uitvoeren. Maar nooit op de wijze, zoals dit in de zaak van Rob Scholte is gedaan. De gerechtsdeurwaarder heeft in zulke opdrachten een zeer belangrijke en ook maatschappelijke functie om de opdrachtgevers te weerstaan en de druk, die op hen wordt uitgeoefend, te trotseren. Zijn onafhankelijke positie vereist dit, zelfs als de opdrachtgever bepaalde eisen en voorwaarden stelt om zo’n omvangrijke ontruiming te doen, zoals hier is gebeurd. In casu had de deurwaarder kunnen (en moeten) volstaan met het verwijderen van de prive inboedel en de betrokkenen. De omvangrijke hoeveelheid kunst en dergelijke had hij in het onderhavige perceel moeten laten en opdracht moeten geven voor het aanbrengen van deugdelijke nieuwe sloten etc., wellicht met enige regelmatige controle. De kosten waren dan een fractie geweest van de tot nu toe gemaakte kosten. Maar niet op de wijze, zoals deze ontruiming is gedaan, waarbij ik de overtuiging heb, dat de gerechtsdeurwaarder behoorlijk onder druk is gezet en daar onvoldoende weerstand aan heeft geboden. De gerechtsdeurwaarder moet altijd meedenken om de kosten van zodanige opdrachten te beperken, in het belang van de opdrachtgever, maar zeker in het belang van degenen, die wellicht aansprakelijk kunnen worden gesteld voor deze kosten. Bovendien is bij de gemeente en bij de Fam. Tuin geen enkel respect getoond voor de rechterlijke macht, er lopen nog een aantal procedures. Zowel de gemeente als Rob Scholte hebben twee maal verloren, maar beide partijen zijn in hoger beroep gegaan. Dit alles kan nog een heel andere uitslag geven dan de gemeente nu denkt. Uit respect voor alles wat beschaafd en democratisch is, had deze ontruiming pas kunnen worden uitgevoerd, wanneer er totaal was uitgeprocedeerd. Te meer daar de gemeente procedeert met overheidsgelden, gelden van de burgers. De onverschilligheid van het gemeentebestuur hierover – ach, ik voel het niet direct in mijn portemonnee – is gewoon beneden niveau. De in de pers genoemde bedragen zijn zeer discutabel en wie er uiteindelijk moet betalen staat nog helemaal niet vast. De handelwijze van de gemeente in deze zaak dient als een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Den Helder te worden gezien. Ik beweer niet, dat Rob Scholte een makkelijk persoon is, maar ook moeilijke personen dienen behoorlijk te worden behandeld waarvan in deze geen sprake was en is. De rechtbank heeft dat ook in een vonnis uitgesproken met de duidelijke conclusie: “Onrechtmatig bestuur”!! Van dit vonnis is de gemeente in hoger beroep gegaan. Zien ze de financiële bui al hangen? Ik zal blijven benadrukken, dat de overheid een voorbeeldfunctie heeft en zijn burgers behoorlijk dient te behandelen.
Ik begrijp ook de pers niet, alles in deze zaak wordt als sensatie gepubliceerd, enige terughoudendheid en beschaafd niveau jegens Rob Scholte en zijn gezin zou hier op zijn plaats zijn in afwachting van de eind vonnissen in hoger beroep.

Jaap Holtzapffel
U hebt het in de zaak Scholte helaas al vaker bij het verkeerde einde gehad – ondanks uw enorme ervaring en deskundigheid!

Jeroen Bodewus
Citaat: “De omvangrijke hoeveelheid kunst en dergelijke had hij in het onderhavige perceel moeten laten en opdracht moeten geven voor het aanbrengen van deugdelijke nieuwe sloten etc.” Met als mogelijk eindresultaat, dat er een claim van R. Scholte komt, omdat de kunst niet professioneel beheerd is en daardoor beschadigt?
Citaat: “Te meer daar de gemeente procedeert met overheidsgelden, gelden van de burgers. ” R. Scholte heeft kennelijk meer vermogen dan gedacht, omdat ook hij blijft procederen. Waarom heeft hij deze gelden niet aangesproken om alsnog het oude postkantoor te kopen?
Citaat: “Ik begrijp ook de pers niet, alles in deze zaak wordt als sensatie gepubliceerd, enige terughoudendheid en beschaafd niveau jegens Rob Scholte en zijn gezin zou hier op zijn plaats zijn in afwachting van de eind vonnissen in hoger beroep. ” Ik heb ooit het Rob Scholte museum als “vriend” toegevoegd op Facebook. Na enige publicaties daarop heb ik dat verwijderd. Als er nu toch ergens geen terughoudendheid in vuilspuiterij wordt betracht dan is het op de Facebook pagina dan wel website, die gelinkt is aan het Rob Scholte Museum.

Jan Brenda
Het is heel simpel. B&W Koen Schuiling was mafioïde. het Besluit was niet rechtmatig.
Het betrof hier een Publieksfunctie, waarvoor de Gemeenteraad dient te beslissen. B&W heeft ONRECHTMATIG gehandeld.
Terug naar de Rechtbank!

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191106_7492001/elke-maand-groeit-de-schuld-van-rob-scholte-aan-gemeente-den-helder-met-10-000-euro

Reacties Facebook Jaap Holtzapffel

Veiling museumcollectie is in aantocht…

HUPPAKEE: ELKE MAAND BIJNA € 10.000 DOOR DE PLEE❗️

Facebook, 6 november 2019

Reacties

Jaap Holtzapffel
Peter Klashorst

Peter Klashorst
Jaap Holtzapffel Erg flauw om op die manier met mensen om te gaan. Soort sadisme van de overheid. Natrappen. Geen enkele erecode. De ware verliezers zijn degenen, die Scholte dit aandoen. Ik sta zelf ook op het punt om mijn atelier in Amsterdam uitgegooid te worden. Ze steken het maar in hun reet. Ik zit in Afrika in de ontwikkelingshulp! Einde van Nederland !

Klashorsts Gambia Residential and Working Permit (foto Facebook)

Klashorsts Gambia Residential and Working Permit (foto Facebook)

Herman van den Boom
Peter Klashorst Nederland is Bildfeindlich. Calvinisten, het beeld is zondig. Het vlees is zondig.

Peter Klashorst
Herman van den Boom Ja, niet alleen Nederland hoor. Er loopt nu ook een arrestatiebevel tegen mij in Thailand vanwege blote tekeningetjes maken. Aan de ene kant wordt je op het internet doodgegooid met genadeloze porno en geweld en kunstenaars worden dan gepakt. Heel grappig. Scholte is een held en de gemeente Den Helder tuig van het laagste soort, maar we leven in een wereld, waar alles op z’n kop gezet wordt!

Peter Klashorst accused of painting nudes by the Thai police (foto Facebook)

Two ex girlfriends of Peter Klashorst made a complaint to Thai police as he published their nude pictures on his Facebook pages and refused to remove them, considering them art (foto Facebook)

Jaap Holtzapffel
Peter Klashorst: gaat u nu net zoals Donald J. Trump zo graag doet, in de slachtofferrol? Dat kunt u beter!

Peter Klashorst
Jaap Holtzapffel Ik ben geen slachtoffer. Ik maak slachtoffers. Ik neem het op voor Rob Scholte. Mijn huis en zo interesseert me geen fuck. Den Helder mag van mij ook verdwijnen. Ik eet er geen boterham minder om.

Jaap Holtzapffel
U bent toch in Gambia? Daar eten ze toch geen brood?

Freddy Wissink
Peter Klashorst Pepe, je kent Bea toch goed, zij gaf je nog een mooie prijs vroeger, dus zij kan die Thailand vogels wel uitleggen, dat het KUNST is, gaat zeker lukken.

Peter Klashorst
Jaap Holtzapffel Ik niet. Ze eten veel stokbrood hier. Franse invloed. Ik eet voornamelijk pussy.

Peter Klashorst
Freddy Wissink Ik heb in mei een tentoonstelling in het museum van moderne kunst in Bangkok, dus tja… Hoe dat werkt, weet ik niet.

Jaap Holtzapffel
Wat heeft Bea voor een pussy?

Klashorst met toen nog koningin Beatrix bij uitreiking van de Koninklijke Subsidie, die Klashorst dat jaar won (foto Facebook)

Klashorst met toen nog koningin Beatrix bij de uitreiking van de Koninklijke Subsidie voor de Vrije Schilderkunst in het Paleis op de Dam, die Klashorst 1983 won (foto Facebook)
Peter Klashorst op dezelfde gelegenheid met zijn geliefde Simone Doorman, familie van Karel, in onderonsje met koningen Beatrix (foto Facebook)
Op een andere gelegenheid Peter Klashorst met zijn geliefde Simone Doorman, familie van Karel, in een onderonsje met koningin Beatrix (foto Ferry André de la Porte/Rijksmuseum/Facebook)

Jaap Holtzapffel
Peter Klashorst: die expo gaat dus niet door!

Freddy Wissink
Peter Klashorst Direct aan haar via die organisatie een bericht sturen van de prijs organisatie benaderen.

Jaap Holtzapffel
En anders breng je info over Bea’s pussy naar buiten. Zoals Stormy Daniels over Trump’s champignon lul!

Peter Klashorst
Geweldige oplossingen. Bedankt, heren !

Jaap Holtzapffel
Suck my Duck!

Jaap Holtzapffel - Suck my Duck!

Jaap Holtzapffel – Suck my Duck!

Jaap Holtzapffel
Beschilder mijn plas luier!

Jaap Holtzapffel - Beschilder mijn plasluier!

Jaap Holtzapffel – Beschilder mijn plasluier!

Orkun Hasacar
Peter Klashorst “Cuntkannibal.”👍

Peter Shoe
Plee.

Jaap Holtzapffel
Past niet op één zin.

Jaap Holtzapffel
Toch gelukt!

Tony Verlinde
Het is maar geld. Lekker belangrijk.

Jaap Holtzapffel
U eet elke avond alleen, omdat u geen geld heeft. Lekker gezellig!

Tony Verlinde
Jaap Holtzapffel Geen geld, geen zorgen.

Jaap Holtzapffel
Maar gezellig is anders.

Tony Verlinde
Jaap Holtzapffel Gezelligheid maak je zelf. Gewoon leuke mensen zoeken.

Jaap Holtzapffel
Altijd gezellig met Tony!

Altijd gezellig met Tony! (foto Facebook)

Altijd gezellig met Tony! (foto Facebook)

Tony Verlinde
Jaap Holtzapffel Lekker. Neem de tijd om te koken. Is belangrijk

Jaap Holtzapffel
Maar altijd alleen.

Tony Verlinde
Jaap Holtzapffel Nooit alleen.

Jaap Holtzapffel
Want?

Tony Verlinde
Jaap Holtzapffel Mensen zat en de mensen in de Bijlmer (waar ik woon) zijn gemakkelijk in de omgang.

Jaap Holtzapffel
Waarom eet u dan niet samen?

Da Beanski
Ik kap met dat inloggen!!

Da Beanski
Ik lees al de fabeltjes krant. Is wat mij betreft genoeg.

https://www.facebook.com/jaap.holtzapffel

Reactie Facebook Rob Scholte Museum

Facebook, 6 november 2019

Reactie:

Jones Smith
Word zo moe van deze Holtzapffel feuilleton, excuus, maar vind de man de woorden en aandacht niet waard, denk ik.

Jaap Holtzapffel
Gewoon lekker verder gaan!

Evelien de Viet
Jaap Holtzapffel Oh, jeeh, Jaap, moet ik mij nu zorgen gaan maken, dat je het geile Klapworst boek nooit aan mij zal opsturen? 😎

Jaap Holtzapffel
Vooral doen!

Evelien de Viet
Jaap Holtzapffel Nee hoor, Jaap 😉

Jaap Holtzapffel
Peter Klashorst: wanneer krijgt Evelien de Viet haar Geile Vinger Boek?

Evelien de Viet
Jaap Holtzapffel Ja, Peter Klashorst, schiet eens op joh! Zijn een jaar verder onderhand.

Jaap Holtzapffel
Nou, er is deze week een arrestatiebevel tegen Peter uitgevaardigd in Thailand. Wees een beetje lief tegen hem!

Alberdine Liewes
Jones Smith Ja, vreselijk, wat een rot vent!

Evelien de Viet
Jaap Holtzapffel Gelukkig voor hem zit hij in Afrika! Hij maakt zich er vast niet druk over! Ik al helemaal niet.

Evelien de Viet
Het wachten duurt gewoon lang.

Jaap Holtzapffel
Evelien de Viet: Ik heb u Peters lul toch doorgestuurd om het wachten te verlichten?

Evelien de Viet
Jaap Holtzapffel Ja, joh, ik zit maar wat te plagen. 😉 Ben blij met de foto en wacht het rustig af.

Jaap Holtzapffel
Na elke week wachten een nieuwe lul!

Jaap Holtzapffel
Alberdine Liewes: kan ik u een beetje opvrolijken met een mooie foto van Peter Klashorst’s stijve lul?

https://www.facebook.com/robscholtemuseum

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Zandvliet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herman+Brinkert
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michiel+Wouters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Imming
https://robscholtemuseum.nl/?s=Imming+Logistics

https://robscholtemuseum.nl/?s=Dani%C3%ABl+Groen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koos+Dalstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Studulski
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+Blanca
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Klashorst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+Holtzapffel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oscar+Hammerstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eef+Hoos

2 Comments

  1. “Wie het laatst lacht, lacht het best”. Ik zoek een dergelijk wandbord in kringloopwinkels voor het RSMuseum. Als er uiteindelijk normale rechters naar deze zaak kijken, dan moet de kop van het NHD worden: “Elke maand groeit de schuld van de gemeente Den Helder aan Rob Scholte met tienduizend euro”.

  2. Charlatan Jaap Holtzapffel toont iedere keer weer zijn superieure intelligentie, zelfs Nederlands grootste cabaretiers zouden er nog geen geen woord aan verspillen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image