Petra Bies – Samen brainstormen in Cultuurcafé Den Helder

Den Helder – Het Cultuurplatform houdt aanstaande dinsdag 1 november een Cultuurcafé, waarin iedereen die zich actief bezighoudt met kunst en cultuur welkom is.

In het Cultuurplatform zijn diverse instellingen vertegenwoordigd. Via het café in bibliotheek School 7 aan de Keizersgracht wordt contact gezocht met alle andere mensen die een hart hebben voor cultuur.

Cultuurwethouder Trees van der Paard en de nieuwe citymanager Anke de Vries zijn gastsprekers. Er wordt onder meer verteld over de cultuurnota, waarin het nieuwe cultuurbeleid van de gemeente staat.

Daarnaast is er alle ruimte voor het uitwisselen van gedachten over kunst en cultuur. Vragen, initiatieven, ideeën, een opmerking, een zorg, een gewenste verandering: het kan allemaal naar voren worden gebracht, nodigen de organisatoren uit.

Het Cultuurcafé begint om half acht en duurt tot een uur of negen. Het is een informele avond en om de gezelligheid te verhogen zijn er hapjes en drankjes. De inloop is vanaf zeven uur. Aanmelden kan tot en met 31 oktober, via: cultuurmakelaar@kampanje.nl.

NHD, 29-10-2016, 8:19 (Update 29-10-2016, 8:19)

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article28688408.ece/Samen-brainstormen-in-Cultuurcafe-Den-Helder?lref=SL_4