Patriot Freedom Dutch TV – Luister en Huiver !! + WNL – Astrid Kersseboom blikt terug op Achttien Jaar NOS Journaal + Hollandse Vrouwen – Astrid Kersseboom, 22 september 2010

Astrid Kersseboom (fot Pinterest)
Astrid Kersseboom (foto hotzxgirl.com)

Astrid Kersseboom (foto Newscollector)
Astrid Kersseboom (foto Pinterest)
Astrid Kersseboom (foto Roguer Veldman | Lumen Photo)

.Astrid Kersseboom (foto pueblerino.info).

Astrid Kersseboom (foto Facebook)

Astrid Kersseboom (foto Pinterest)

Astrid Kersseboom (foto jeannesweblog.nl)

Luister en Huiver !!

Gepubliceerd 1 feb. 2022

Patriot Freedom Dutch TV

Met Arno Wellens en Astrid Kersseboom.

Reacties
https://youtu.be/65iIFe79iZs

Astrid Kersseboom blikt terug op Achttien Jaar NOS Journaal

Gepubliceerd 26 dec. 2021

WNL

Astrid Kersseboom was bijna Twee Decennia lang het Gezicht van het NOS journaal. Na 18 jaar neemt zij afscheid van het NOS Journaal en gaat nu het NOS Radio 1 Journaal verslaan. In een Korte Terugblik op haar Carrière, bespreekt zij bij WNL op Zondag een Aantal Hoogtepunten. Zoals haar Verslag van het Huwelijk tussen Koning Willem Alexander en Koningin Maxima in 2002, de Aanslag in Apeldoorn tijdens Koninginnedag van 2009 en de Bestorming van het Capitool in Amerika in 2021.

Meer WNL Op Zondag van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start https://www.npostart.nl/wnl-op-zondag.

Maak nu het Verschil. Het telt. Word Lid. Klik hier https://www.steunwnl.tv/

Reacties
https://youtu.be/HJ_QyhrJtig

Astrid Kersseboom, woensdag 22 september 2010

Astrid Kersseboom

Geboren op 14 januari 1966
Geboren in Vlaardingen
Functie Presentator | Redacteur
In Dienst bij de NOS sinds 1998

Toen Astrid Kersseboom besloot Na de Middelbare School naar de Academie voor Journalistiek in Tilburg te gaan, wist ze nog niet voor welk Medium ze zou kiezen. “Maar toen ik eenmaal in aanraking kwam met Radio, vond ik het Geweldig.”

Bij het Energiebedrijf Rotterdam, waar ze na haar Studie terecht kwam als Bedrijfsjournalist, hield ze het dan ook niet langer dan een jaar vol. “Het was Niet Mijn Ding. Ook al was het een Interessante Werkplek, waar veel gebeurde, want het Energiebedrijf had in die Tijd een Slechte Naam. Regelmatig werden Balie Medewerkers door Boze Klanten over de Toonbank getrokken in Verband met Verkeerde Rekeningen.

Haar volgende werkterrein was Omroep Brabant. “Ik was in die Provincie blijven hangen, omdat ik met een Brabander ben getrouwd.” Zo kwam Astrid Kersseboom als Import Brabantse terecht op de Redactie Breda. Negen Jaar Lang werkte ze daar voor de Radio en ontwikkelde ze zich tot All Rounder Het voordeel van zo’n Regionale Omroep is dat je Redacteur, Presentator, Eindredacteur en Verslaggever bent. Je Moet Alles doen en je Doet ook Alles. Je leert ook je Sterke en Minder Sterke Punten Kennen. Mijn Hart bleek te liggen bij Presenteren en Verslag Geven.”

TeleVisie

Na negen jaar Radio kwam ook TV in Beeld voor Astrid toen Omroep Brabant zich met dit Medium ging bezighouden. “Ik heb een jaar Bureau Redactie en Presentatie gedaan.” Hoewel ook dit Werk haar aansprak, was het TV Avontuur na een jaar voorlopig voorbij. “Als je Tien Jaar Ergens Werkt, moet je een Beslissing Nemen. Of je legt je neer bij de Dingen, waar je Tegen Aan loopt. Of je gaat Ergens Anders Werken.”

Zo kwam Astrid Kersseboom in 1998 bij de NOS terecht, waar ze Radio Bulletins ging schrijven en lezen bij het Radio Nieuws. Ook presenteerde ze Af en Toe het Radio 1 Journaal. Na twee jaar zag Astrid een Vacature op het Prikbord hangen, die haar wel aansprak Presentator bij Studio Sport.

Hoewel ze Niet een ‘EchteSport Journalist was, solliciteerde Kersseboom en kwam ze Met Glans door de Screen Test. “Ik had natuurlijk bij Omroep Brabant en bij Radio 1 vaak Berichten over Sport gemaakt. Ik hou van Sport. Toch waren Mensen in mijn Omgeving Soms Verbaasd en riepen ze ‘Wat, ga jij Bij Studio Sport Eerken?’ Maar dat waren Mensen, die Zelf Niet van Sport hielden. Ik had het bij Studio Sport meteen naar mijn zin.

Het overkomt de Beste Presentatrice, zit je Midden in een Uitzending, merkt je dat je Tepels opeens Hard worden en door je Kleren Priemen. Tja, wat doe je dan? Je Handen de Rest van de Uitzending voor je Borsten houden, is Geen Optie, dus presenteer je net als Astrid Kersseboom, alsof er Niets aan de Hand is Gewoon Verder, en zie je de Foto’s van je Harde Tepels later op Dutch Babes.

Bezuinigen

Toen de NOS ging Bezuinigen, verdween het Sport Journaal, dat Astrid Kersseboom presenteerde. Tegelijkertijd besloot het Journaal Meer Bulletins te gaan uitzenden. Astrid was al eens Ingevallen bij het Journaal en dat was aan Beide Kanten Goed Bevallen. Daarom kon ze meteen bij het NOS Journaal Aan de Slag als Presentator van de Bulletins in de Ochtend en Middag. “De Headline Bulletins zijn Leuke Journaals om te Presenteren. Zeker in de Nieuwe Format met Ieder Uur Tien Minuten. Het Nieuws moet Sneller worden gebracht en er zijn Meer Gesprekken en Telefonische Interviews. Dat maakt deze Bulletins Zo Leuk.”

Astrid Kersseboom heeft Nog Geen Moment Spijt gehad van haar (Gedeeltelijke) Overstap van de Sport Vloer terug naar de Nieuws Vloer.

Vanaf het voorjaar van 2006 valt Astrid Kersseboom af en toe in als Presentator bij het Radio 1 Journaal. Ze was in 2006 de Presentatrice van het Jaaroverzicht van het NOS Journaal, daarnaast las ze de Verkiezing Uitslagen in 2006. Astrid Kersseboom wordt genoemd als Opvolgster van Maartje van Weegen als Verslaggeefster Koninklijk Huis bij NOS Actueel. In 2007 en 2008 presenteerde ze de Traditionele Uitzending rondom Koninginnedag.

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patriot+Freedom+Dutch+TV
https://robscholtemuseum.nl/?s=WNL
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wakker+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hollandse+Vrouwen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Astrid+Kersseboom
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arno+Wellens
https://robscholtemuseum.nl/?s=NOS
https://robscholtemuseum.nl/?s=NOS+Radio+1
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sport+Journaal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Liefde+Vrijheid+Geen+Dictatuur