Ongehoord Nederland | Marijn Poels – Paradogma (DOCU PREMIÈRE)

Paradogma (DOCU PREMIÈRE)

12 juni om 22:18 in première gegaan

Paradogma thematiseert de polarisering in onze Westerse maatschappij en de demonisering van het andere geluid. Poels gaat op zoek naar antwoorden achter dit fenomeen, dat het debat lijkt te verstikken en het volk te verdelen in links, rechts, goed of slecht.

Wie zich kritisch uitspreekt of vragen stelt over bepaalde vraagstukken wordt al snel weggezet als verdacht of gevaarlijk. Dat ondervindt documentairemaker Marijn Poels in zijn tweede documentaire Paradogma. Waarom eigenlijk? Poels gaat op zoek naar antwoorden achter dit fenomeen, dat het debat lijkt te verstikken en het volk te verdelen in links, rechts, goed of slecht.

Hoe vrij en liberaal is het Westen eigenlijk en moeten we andere perspectieven negeren of juist omarmen? Een kritische en persoonlijke reis langs oeroude conflicten in een nieuwe tijd, waarin Wereldbeelden met elkaar botsen, en het vrije woord steeds verder onder druk lijkt te staan.

https://www.Paradogma-film.com/

Vanaf eind mei tot aan september zal de complete trilogie van onafhankelijk documentairemaker Marijn Poels via het YouTube Kanaal van ON exclusief worden uitgezonden in het Nederlands.

Reacties
https://youtu.be/XwSTVu7V4bA

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Ongehoord+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marijn+Poels

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image