Ongehoord Nederland | Binnenhof Report – Met Gideon van Meijeren “De feiten Liegen Er Niet Om” + LNN Media | Rick Kuitems – Met Gideon van Meijeren Onderzoek Satanisch Ritueel Kindermisbruik

Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie) “De feiten Liegen Er Niet Om” (foto YouTube)

Met Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie) “De Feiten Liegen Er Niet Om

Gepubliceerd 16 nov. 2021

Ongehoord Nederland

Binnenhof Report

Volg ons op
Twitter https://twitter.com/OmroepON
Facebook https://bit.ly/2RT9hyB
Instagram https://www.instagram.com/omroep_on/
Telegram https://t.me/OmroepON
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederland/
Parler https://parler.com/#/user/OmroepON

Word Lid https://www.ongehoordnederland.nl/word-hier-lid-van-on/
En Doneer https://www.ongehoordnederland.nl/steun-on-met-een-donatie/

Reacties
https://youtu.be/rPF1vwVyQyM

Gesprek met Gideon van Meijeren over Onderzoek naar Satanisch  Ritueel Kindermisbruik

Rick Kuitems in gesprek met Gideon van Meijeren bij LNN Media (foto YouTube)

Gepubliceerd 14 nov. 2021

LNN Media

Vandaag was de LNN Opname Crew op Bezoek in de Tweede Kamer bij Gideon van Meijeren. Reden voor het Bezoek was de Motie van Gideon voor een Werkelijk Onafhankelijk Onderzoek in Plaats van het Gedrocht van de Commissie, die Demissionair Minister Grapperhaus Nu heeft Ingesteld. Slachtoffers van Satanisch (Sadistisch) Kindermisbruik hebben Massaal Aangegeven Totaal Geen Vertrouwen te Hebben in Commissie Hendriks, die Onder Directe Leiding van Ferdinand Grapperhaus dit Onderzoek moet gaan doen. Gideon roept de Mensen op om vooral Alle Kamerleden Persoonlijk met een Persoonlijk Oproep te Mailen om zijn Motie voor een Werkelijk Onafhankelijk Onderzoek Te Steunen.

Email Lijst Tweede Kamer Leden


Steun LNN

2 Comments

 1. Niets is lastiger dan het bestrijden van onrecht. Voor je het weet bedrijf je het daarbij zelf. Vandaag een ernstig incident in de Tweede Kamer. Pepijn van Houwelingen (FvD) beet zijn politieke tegenstander toe, dat hij binnenkort voor een tribunaal gesleept zou worden. Een volstrekt ontoelaatbare bedreiging! Onbegrijpelijk dat de kamervoorzitter dat geaccepteerd heeft.

  Diverse FvD kamerleden -waaronder tot mijn grote spijt mijn voormalige held Gideon van Meijeren- proberen nu te doen, alsof een tribunaal een keurige rechtbank is en er dus geen sprake was van een bedreiging. Bullshit! ‘Tribunaal’ is een breed begrip met een overwegend negatieve lading. De betekenis zal dus uit de context moeten worden afgeleid. En die is een woedende reactie in de richting van een politieke tegenstander…. Dan is een tribunaal een groep burgers die zich aan eigenrichting schuldig maken, tot en met het onthoofden van politieke tegenstanders aan toe. De geschiedenis staat vol met dergelijke groepjes klootzakken die hun wangedrag met een legitiem sausje probeerden te overgieten. Bijvoorbeeld de Franse Revolutie, die zichzelf opvrat, doordat aan het einde zowat iedereen door het een of andere tribunaal naar het schavot werd gestuurd.

  Ook hier is mijn lijfspreuk weer van toepassing: “De beste manier om je op iemand te wreken, is door niet te worden zoals hij is” (Marcus Aurelius). Juist als ik boos op iemand word, probeer ik er op te letten dat ik hem of haar geen onrecht aan doe. Dat is niet makkelijk. Hetzelfde geldt voor het innemen van standpunten als deze. Voor je het weet word je dan gehaat door beide partijen. Het zei zo. Populair worden heb ik in mijn puberteit al opgegeven als doelstelling. Niet in de laatste plaats omdat ik daarbij toch kansloos was. Smiley.

  Uiteraard is het een bloederig schandaal dat er geen onafhankelijk onderzoek komt naar kindermisbruik. De zaak Demmink is de grootste beerput uit de Nederlandse geschiedenis. Ministers van Justitie hebben feitelijk maar een taak; De deksel op die beerput houden. Dat zie je nu ook. Het onderzoek naar Demmink wordt al jarenlang aantoonbaar op een meer dan griezelige manier gesaboteerd. Maar als dat er uiteindelijk toe leidt, dat Demmink voor een tribunaal wordt gesleept dat zijn rechten verkracht, dan zal ik het voor hem opnemen. Waarschijnlijk als enige en waarschijnlijk zal ik dan ook tot pedo bestempeld worden. De prijs voor een poging om in de waarheid te leven is hoog. Maar de waarheid is mij zeer dierbaar. Meer dan wat dan ook.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Revolutionair_tribunaal

 2. Net Gerdi Verbeet op Radio 4. Die plaatste FvD in het kader van de overal opkomende dictaturen en riep dat FvD alleen maar uit is op rellen. Diepe zucht, dan sla je ook weer helemaal naar de andere kant door. Zoals vrijwel iedereen nu in de media. FvD mag vrijwel nergens meer aan debatten meedoen. Zeer dom en zeer onrechtvaardig.

  “Those who speak do not know. Those who know do not speak” (Lao Tzu).

  Ik ben ook weer veel te luidruchtig…..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image