Omroep West | Westdoc – Bolland & Bolland Terug met Afscheid Single + Genoegen met Optreden Bolland & Bolland + Ziekte Rob brengt Bolland & Bolland Nog Één Keer Samen

Ongeneeslijke Ziekte brengt Broers Samen (foto YouTube)

Bolland & Bolland zijn Terug met Afscheid Single

Gepubliceerd 29 okt. 2021

Omroep West

Het Haagse Duo Bolland & Bolland verkocht Wereld wijd 67 Miljoen Platen. De Haagse Broers scoorden Monster Hits met Falco en Status Quo. Maar Botsende Karakters maakte een Eind aan de Samenwerking. Totdat Rob Bolland Ongeneeslijk Ziek werd Verklaard. Samen met Broer Ferdi dook hij Toch Nog Een Keer de Studio in om Gezamenlijk een Nieuwe Single op te nemen.

Reacties
https://youtu.be/OBbqfAxgfNw

Een Onverwacht Genoegen bij Radio West met een Optreden van Bolland & Bolland

Gepubliceerd 14 dec. 2021

Omroep West“>

Een Onverwacht Genoegen bij Radio West met een Optreden van Bolland & Bolland. De Broers waren Plotseling te Gast bij Ron Davids. Rob sprak en zong daar over zijn Ziekte en Hoe hij Daar Mee Om Gaat.

Reacties
https://youtu.be/Oe6yqi98u7k

Ongeneeslijke Ziekte Rob brengt Bolland & Bolland Nog Één Keer Samen

Gepubliceerd 19 feb. 2022

Omroep West

Het Haagse Duo Bolland & Bolland begon vijftig jaar geleden aan een Opmerkelijke en Succes Volle Carrière. Wereld wijd verkochten ze Sindsdien 67 Miljoen Platen. De Haagse Broers scoorden Monster Hits met Artiesten als Falco en Status Quo.

In de WestdocRob Bolland, Heaven Can Wait’ praat de Haagse Muzikant Uitgebreid over zijn Ongeneeslijke Ziekte, de Nieuwe Single met zijn Broer Ferdi, hun Soms Moeizame Relatie, de Nieuwe Rock Musical over het Leven van Falco (waaraan ze Samen werken) en Nog Heel Veel Meer.

Abonneer je Hier https://bit.ly/Omroepwest

Wie zijn Wij?

Via het Kanaal van Omroep West houden wij je Op de Hoogte van het Laatste Nieuws en de Meest Bijzondere Verhalen uit het Noordelijke Deel van de Regio Zuid Holland (Den Haag, Leiden, Delft, Alphen aan den Rijn, Gouda en Meer). Je bent Hier ook aan het Juiste Adres voor Sport Nieuws. Van Kick Boksen en Amateur Voetbal tot Samenvattingen van ADO Den Haag. In het Opsporings Programma Team West vraagt de Politie Eenheid Den Haag Jouw Hulp bij het Oplossen van Misdrijven. Daarnaast plaatsen wij Mooie Documentaires van Westdoc, o.a. over de Schilderswijk, Haagse Tradities, Parkpop, Vreugde Vuren en Golden Earring.

Abonneer op Ons Kanaal en blijf op de Hoogte van het Laatste Nieuws van Omroep West! Abonneer je hier https://bit.ly/Omroepwest

Volg ons op Social Media