Ohmpunctuur | Peter J Gouw, Theodore & Mandy Beekman – LEVEN TUSSEN TWEE WERELDEN, Lessen van een Sound Healer | Sound Healing

Peter J Gouw & Mandy Beekman (foto Ohmpunctuur)
Peter J Gouw, Theodore & Mandy Beekman – LEVEN TUSSEN TWEE WERELDEN, Lessen van een Sound Healer (foto Ohmpunctuur)

Leven tussen Twee Werelden (foto Ohmpunctuur)

LEVEN TUSSEN TWEE WERELDEN

Lessen van een Sound Healer

‘‘Wij, Mensen, zijn als Stemvorken. We stralen in Energie en Frequenties uit Wat we Denken en Voelen. We Trekken aan Wat Hiermee Resoneert. We zijn Één Groot Elektro Magnetisch Veld en staan Altijd in Verbinding met Elkaar. Daarin ligt onze creatiekracht.”

De Nederlandse Sound Healer en Paragnost Peter Gouw leeft Van Jongs Af aan in Meerdere Lagen van Bewustzijn en neemt het Aura Veld van Mensen waar. Geboren met Bijzondere Gaven ontdekt hij de Helende Werking van Muziek en Klank. Dat is zijn Redding als Kind en zijn Roeping.

Vanaf zijn Twaalfde wordt Peter Begeleid door zijn Spirituele Gids Theodore, die hem onderwijst over Esoterie, Bewustzijn Lagen, Geestelijke Wetten en over Licht en Donker. Hij ontdekt, dat de Frequentie van Liefde 432 Hrz – altijd die van Angst transformeert. Peter kan Niet Anders dan Hiermee aan het Werk gaan.

In 2012 komt Schrijver Mandy Beekman op zijn Pad. Acht jaar Lang volgt zij hem op de Voet en tekent zijn Levensverhaal op. Openhartig en Onderzoekend neemt zij je mee in Zijn Wereld, van Trilling en Energie, Synchroniciteit en Afstemming, Oude Kennis en Bijzondere Leermeesters. Peter licht de Sluiers Op Tussen de Aardse en Geestelijke Wereld en maakt Niet Alleen Inzichtelijk Hoe Energie en Frequenties Werken, hij laat het je Dwars door de Woorden Heen ervaren.

Gestart met Schrijven in 2012, Uitgegeven in 2021

Eén Sound Healer, Één Spirituele Gids, Één Schrijver

De Zoektocht naar Zijn

Een Ode aan Sensitiviteit aan Ons Vermogen te Groeien in een Nieuw en Dieper Bewustzijn

Gestart met Schrijven Één Sound Healer | De Zoektocht naar Zijn (foto Ohmpunctuur)

Dit Boek brengt een Ode aan Sensitiviteit en aan Ons Vermogen te Groeien in een Nieuw en Dieper Bewustzijn. Het is ook een Ode aan Al Die Kinderen, die de Afgelopen Decennia Geboren zijn met een Verfijnder Waarnemingsvermogen en Ruimer Weten. Voor Wie de Weg is Vrij Gemaakt door de Spiritueel Bewuste Veertigers, Vijftigers en Zestigers van Nu, die tijdens hun Eigen Opgroeien – in de Jaren Zestig, Zeventig en TachtigVaak Nog een Vrij Eenzaam Pad zijn Gegaan.”

Deze Oudere Generatie is Veel Weerstanden Tegen Gekomen in een Tijd, waarin Nauwelijks Openlijk over Spiritualiteit en Bewustwording Gesproken werd en er Weinig Informatie Voor Handen was”, zegt Peter.

Hun Realiteit werd vaak als Zweverig Weg Gewuifd in een Verstandelijke Wereld. De Worsteling, die de Oudere Generatie heeft Ervaren, mag Nu Los Gelaten worden, want als Deze Tijd ons iets biedt, is het de Energie om het Oude te Transformeren naar het nNeuwe. Het Mooie van deze Tijd is, dat Steeds Meer Mensen – of ze nu Wel of Niet met Spiritualiteit Bezig zijn – de Behoefte krijgen Uit de Rat Race te Stappen, Uit de Consumptie Maatschappij en de Controle aan het Los Laten Zjn. Mensen volgen de Stroom, die hen uitnodigt meer In het Nu te Leven en het Hoofd met het Hart te Verbinden. Want Kijkend Vanuit je Verbonden Hart Ziet de Wereld er Echt heel anders uit. Dát is de Verschuiving in Bewustzijn, die Aan het Plaatsvinden Is.”

Ontmoet

Peter Gouw (1964) is Energetisch Sound Healer en Grondlegger van de Zelf Helingsmethode Ohmpunctuur. Met Behulp van onder andere  Stemvorken, Klankschalen, Gongs, Kristallen en Native Instrumenten heeft hij de Afgelopen 30 Jaar Velen Behandeld, Begeleid en Opgeleid. Hij is een Pionier in zijn Vakgebied met een Belangrijke Boodschap:, “Wij Leven in een Wereld van Frequenties, waarin Wij Zelf het Instrument zijn van een Nieuw Bewustzijn.”

Mandy Beekman

Mandy Beekman (1967) is opgeleid als Journalist, werkte 20 Jaar in de Tijdschrift Journalistiek en schreef eerder als Ghostwriter een Boek over Praktische Spiritualiteit. Vragen Stellen zit in haar Natuur, vanuit een Diepe Interesse in Wat ons als Mens en als Mensheid Beweegt en de Wereld, die We met Elkaar Creëren. “Taal is Mijn Instrument om díe Trilling van Herkenning te Weeg te Brengen, die Jouw Hart en Ruimer Bewustzijn Aanraakt.

Totaal achter Jezelf Staan is Wat de Aardse Wereld Nodig Heeft. Als je Helemaal Eerlijk bent over de Waarheid van je Eigen Hart, Je Eigen Ervaring en Daarin Achter Jezelf Staat, dan kan Jouw Unieke Wijsheid en Kracht Doorstromen en een Zuivere Trilling voor de Aarde Resoneren.”

Theodore

Statement betreffende of Afkomstig van  Theodore (foto Ohmpunctuur)

Door Peter J Gouw, Theodore & Mandy Beekman ( foto Ohmpunctuur)

Sound Healing

(1)

Sound Healing 432 Hz

Peter J. Gouw
(

(2)

Indian River

Peter J. Gouw

(3)

Blessing To Nature

Peter J. Gouw, Brenda Wielders

(4)

Love Sound Journey

Peter J. Gouw, Brenda Wielders

(5)

Gipsy Journey 432 Hz

Peter J Gouw, Brenda Wielders

(6)

Mantra’s For You

Peter J Gouw, Brenda Wielders

(7)

In Harmony

Peter J Gouw

(8)

Tribute to Kokopelli

Peter J Gouw

(9)

Dreamtime

Peter J Gouw

Bestellen?

Leven tussen Twee Werelden is een Eerlijk en Inspirerend Portret van een Sound Healer, die Zijn Weerstand tegen de Zwaartekracht Overwint en Zijn Hoger Bewustzijn leert Aarden en het Verhaal van de Schrijver, die Jaren Met Hem Optrekt en Haar Eigen Leven in een Ander licht leert Zien. Het gaat over Twee Mensen, die Elkaars Spiegel mochten zijn bij de Weg naar Binnen. Een Weg, die Velen zijn Gegaan de Afgelopen Jaren. Op Zoek naar de Krachtigste Frequentie, die Er Is, Hun Zijn.

Bestel Hier

LEVEN TUSSEN TWEE WERELDEN (foto Ohmpunctuur)

Reviews

Dit Boek Leeft (foto Ohmpunctuur)

Een Soort Healing in Words (foto Ohmpunctuur)

De Groei van Allebei Voelen door dit Boek Heen ( (foto Ohmpunctuur)

Allemaal op Zoek naar onze Eigen Ware Frequentie (foto Ohmpunctuur)

Ik lees Heel Veel, maar er zijn maar Weinig Boeken, die Dit in mij Los Maken (foto Ohmpunctuur)

Over de Weg, die een Mens Gaat in Bewustwording (foto Ohmpunctuur)

Het is een Boek, dat je Niet Moet Willen Begrijpen (foto Ohmpunctuur)

Kijken naar je eigen Schaduw Kanten (foto Ohmpunctuur)

Antwoorden op het Eigen Bewustzijnsvragen (foto Ohmpunctuur)

Een Verhaal,waardoor je Als Lezer wordt Uitgenodigd te Kijken naar je eigen Schaduw Kanten

De Worsteling van het Mens Zijn krijgt een Podium. Ultiem Kwetsbaar Durven te Zijn, een Kant, Die In deze Tijd Juist Vaak Onbelicht Blijft. Een Verhaal, Waardoor je Als Lezer wordt Uitgenodigd te Kijken naar je eigen Schaduw Kanten. Het is Puur en Menselijk, maar Zeker Niet Zwaar. Juist Warm, Liefdevol en Vol Compassie. Prachtig.”

Zonder Lijden Geen Lessen, Toch?

Het is Nog Wel Even een Klus,Voordat We Kunnen GaanHandelen Vanuit Wie We Oorspronkelijk Zijn, in Plaats vanuit Wie We Denken te Zijn of Moeten Zijn. Heb je er Wel Eens Over Nagedacht, Mandy, Hoeveel Energie het Mensen Kost om Niet Zichzelf te Zijn? Dat is Toch Raar, Als je er Goed Over Nadenkt?” Hij schiet In de Lach. “De Ene Helft van je Leven ben je Bezig om Iemand te Worden, de Andere Helft om Die Iemand Weer Los te laten en Terug te Keren naar Jezelf.” Ook ik Grinnik. “Ja, ja, de Leerweg van de Ziel, noemen ze Dat! Zonder Lijden Geen Lessen, Toch?

Boek Ons

Beleef het Boek vanuit Peters Perspectief! Je kunt Peter Boeken voor een Lezing over het BoekLeven tussen Twee Werelden’. Ervaar een Glimp van Peters Hogere Dimensies en de Impact van het Boek door zijn Eigen Verhaal. Als de Omstandigheden het Toelaten, komt Theodore tussen de Sluiers door.

Meer Informatie

Mandy Beekman

Beleef het Boek vanuit Mandy’s Perspectief! Je kunt Mandy Boeken voor een ‘Leven tussen Twee WereldenBoek Sessie. Mandy neemt je mee op Haar Reis door het Boek. Haar Heldere Stem laat je een Boodschap van Herkenning Ervaren en Raakt je In Je Eigen Proces. Een Bijzondere Ervaring.

Meer Informatie

Eigenlijk vindt de Basis van de Verandering plaats door Je met Jezelf te Verbinden

Mensen hebben het Idee, dat er iets Groots en Meeslepends gaat gebeuren en dat Ascentie ook Iets Heel Groots Vraagt van Ons”, vervolgt hij. “Maar het is Juist Basic. Het gaat om Zuiverder Leven, met Voeding, in je Woonomgeving, Contact met de Natuur, Contact met Mensen, waar je Blij van wordt, Werk, dat Bij je Klopt. Het gaat dus ook om Aandacht voor je Energetisch Lichaam. Het Mooie is Eigenlijk vindt de Basis van de Verandering plaats door Je met Jezelf te Verbinden.”

LEVEN TUSSEN TWEE WERELDEN (foto Ohmpunctuur)

Liefde is de Meest Helende Resonantie, die er bestaat. Het is Onze Oorsprong.

De Enige Echte Bescherming, die we hebben, is de Frequentie van Liefde”, zegt Peter. “Dat is Altijd Zo Geweest. Niet als Een of Ander Vaag Spiritueel Begrip, Niet als de Liefde, die Vaak Vertaald wordt in een Menselijke Relatie, maar als de Pure Trilling vanuit de Bron, waarmee we ons mogen Voeden. Liefde is de Meest Helende Resonantie, die er bestaat. Het is Onze Oorsprong.”

Heb je vragen. of wil je meer (foto Ohmpunctuur)

Ohmpunctuur (foto Idem)

Ohmpunctuur, januari 2022

https://leventussentweewerelden.nl/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ohmpunctuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mandy+Beekman
https://robscholtemuseum.nl/?s=LEVEN+TUSSEN+TWEE+WERELDEN
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+J+Gouw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Theodore
https://robscholtemuseum.nl/?s=Spirituele+Gids
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paragnost
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sound+Healer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sound+Healing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sound+Healing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stemvork
https://robscholtemuseum.nl/?s=Resonantie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elektro+Magnetisch+Veld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frequentie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Helende+Frequentie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frequentie+van+Liefde
https://robscholtemuseum.nl/?s=432+Hrz