NU.nl – Er worden Weer Zend Masten in Brand Gestoken, dit is er aan de Hand

5G Tower on Fire (gif Megami Tensei Wiki | Fandom)

Zendmast in s=

5G Tower on Fire (foto NU.nl)

Er worden Weer Zend Masten in Brand Gestoken, dit is Er Aan de Hand

Op Verschillende Plekken in Nederland zijn de Afgelopen Tijd Weer Zend Masten in Brand Gestoken. Autoriteiten gaan uit van Brand Stichting. Waarom worden er Zend Masten in Brand gestoken? Wat is hier van het Risico?

In de Nacht van dinsdag op woensdag heeft een Zend Mast langs de A50 bij het Gelderse Loenen in Brand gestaan. Door de Vlammen is Forse Schade ontstaan. In december Vorig Jaar was het Ook Al Raak bij die Zend Mast.

Maar er vinden Meer Branden plaats, ook op Andere Plekken. Onlangs brak er Brand uit bij Drie Verschillende Zend Masten in de Regio Amersfoort. Deze vonden Allemaal Plaats binnen Ongeveer een Maand.

Maar gaat het om ‘GewoonVandalisme, of zijn er weer 5G Activisten Actief? De Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid (NCTV) stelde in 2019 Al Vast, dat Protesten tegen Zend Masten een Nieuwe Impuls hadden gekregen na de Aan Kondiging van 5G Net Werken in Nederland.

Die Protesten vonden in Eerste Instantie Veel Al in de Vorm van Demonstraties plaats. Maar Uit Eindelijk hebben ze Geleid totExtremistische Protest Acties, zoals  Sabotage en Brand Stichting“, zei de Organisatie des Tijd S. “Een Zorgelijke Ontwikkeling.”

Zorgen over Schadelijkheid voor Gezondheid

Voor het 5G Net Werk, dat voor Onder Meer Sneller Mobiel Internet zorgt, werden Nieuwe Zend Masten geplaatst. Critici uitten hun Zorgen over de Straling van de Masten. Ze beweren, dat die Schadelijk voor de Gezondheid zijn. Maar uit Verschillende Onderzoeken blijkt, dat daar Helemaal Geen Aanwijzingen voor zijn.

De Af Gelopen Jaren werden Vaker Zend Masten in Brand Gestoken in Nederland. In Verband met Verschillende Branden in 2020 werden Zes Verdachten Op Gepakt. Een Paar Verdachten zeiden Bang te zijn voor de Uit Rol van het Nieuwe 5G Net Werk. Of de Recente Branden om de Zelfde Reden zijn Aan Gestoken, wordt Nog Onderzocht door de Politie.

5G is er al, maar écht veel sneller internet komt pas eind 2022 in zicht

5G Phone (foto NU.nl)

Op Verschillende Plekken in Nederland zijn de Af Gelopen Tijd Weer Zend Masten in Brand Gestoken. Autoriteiten gaan uit van Brand Stichting. Waarom worden er Zend Masten in Brand Gestoken en Wat is Hier Van het Risico?

In de Nacht van dinsdag op woensdag heeft een Zend Mast langs de A50 bij het Gelderse Loenen in Brand gestaan. Door de Vlammen is Forse Schade ontstaan. In december Vorig Jaar was het Ook Al Raak bij die Zend Mast.

Maar er vinden Meer Branden Plaats, Ook op Andere Plekken. Onlangs brak er Brand uit bij Drie Verschillende Zend Masten in de Regio Amersfoort. Deze vonden Allemaal Plaats binnen ongeveer een Maand.

Maar gaat het om ‘GewoonVandalisme, of zijn er Weer 5G Activisten Actief? De Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid (NCTV) stelde in 2019 al vast, dat Protesten tegen Zend Masten een Nieuwe Impuls hadden gekregen na de Aan Kondiging van 5G Net Werken in Nederland.

Die Protesten vonden in Eerste Instantie Veel Al in de Vorm van Demonstraties plaats. Maar Uiteindelijk hebben ze Geleid totExtremistische Protest Acties, zo als Sabotage en Brand Stichting“, zei de Organisatie des Tijds. “Een Zorgelijke Ontwikkeling.”

Brand uitgebroken in zendmast in Loenen, mogelijk aangestoken

5G Tower on Fire (foto NU.nl)

Zorgen over Schadelijkheid voor Gezondheid

Voor het 5G Net Werk, dat voor Onder Meer Sneller Mobiel Internet zorgt, werden Nieuwe Zend Masten geplaatst. Critici uitten hun Zorgen over de Straling van de Masten. Ze beweren, dat die Schadelijk voor de Gezondheid zijn. Maar uit Verschillende Onderzoeken blijkt, dat daar Helemaal Geen aanwijzingen voor zijn.

De Af Gelopen Jaren werden Vaker Zend Masten in Brand Gestoken in Nederland. In Verband met Verschillende Branden in 2020 werden Zes Verdachten Op Gepakt. Een Paar Verdachten zeiden Bang te zijn voor de Uit Rol van het Nieuwe 5G Net Werk. Of de Recente Branden om de Zelfde Reden zijn Aan Gestoken, wordt Nog Onderzocht door de Politie.

Verminderde Mobiele Bereikbaarheid in de Regio

Een Brand in een Zend Mast kan Grote Gevolgen hebben. Het Weg Vallen van een Zend Mast kan leiden tot een Verminderde Mobiele Bereikbaarheid in de Regio. Hulp Diensten kunnen dan Minder Goed Bereikbaar zijn in de Omgeving, door dat het Mensen Niet Lukt om 112 te bereiken.

Bij de Uit Val van een Zend Mast wordt daarom Zo Snel Mogelijk een Nood Mast geplaatst om er voor te zorgen, dat het Mobiele Verkeer kan door gaan. Boven Dien worden de Normale Masten sinds de Branden in 2020 Extra Beveiligd. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft Nooit willen uit leggen Hoe Precies, om “Mensen Niet op Ideeën te brengen“.

Nederland is Niet het Enige Land, dat te maken heeft met Zend Mast Branden. Ook in het Buiten Land zijn Masten in Brand Gestoken. Dat gebeurde in bij Voorbeeld het Verenigd Koninkrijk, na Verspreiding van On Line NepNieuws, waar in een Link tussen 5G Straling en het Corona Virus werd gelegd.

Brand Uit Gebroken in Zend Mast in Loenen, Mogelijk Aan Gestoken.

5G is er Al, maar Écht Veel Sneller Internet komt pas Eind 2022 in Zicht.

NU.nl, 22 sep 2022 om 05:34

https://www.nu.nl/tech/6225322/er-worden-weer-zendmasten-in-brand-gestoken-dit-is-er-aan-de-hand.html

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=NU.nl
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zend+Mast+Brand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brand+Stichting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sabotage
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Activist
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Activisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Toren
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Tower
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Net+Werk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mobiel+Telefoon+Verkeer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mobiele+Bereikbaarheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Minder+Mobiele+Bereikbaarheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie+en+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=NCTV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nationaal+Coördinator+Terrorisme+Bestrijding+en+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amersfoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Loenen