NRC | Marcel Haenen – Complot Denker Micha K wacht Slepend Proces

Bloemen Terrorisme in Bodegraven (foto rtlnieuws.nl)
Begraaf Plaats in Bodegraven, die werd Bezocht door Complot Denkers na dat Micha K, beweerde dat er Kinder Slacht Offers zouden liggen (foto Werry Crone)

Complot Denker Micha K wacht Slepend Proces

Zelf Verklaard Klokken Luider Micha K is woensdag door de Marechaussee van uit Belfast naar Nederland gebracht. Hij wordt Berecht wegens Op Ruiing.  

Micha K (59), Recidiverend Complot Denker, kondigde zijn Terug Keer naar het Vader Land vorige week al aan. „Het Ierse Feest is Af Gelopen”, klonk het in een Gesproken Boodschap. Het was een Bericht, zoals hij die Vrij Wel Dagelijks van uit zijn Gevangenis Cel in het Noord Ierse Belfast verspreidde via de Web Site van Kunstenaar Rob Scholte.

Na Ruim Ander Half Jaar Juridisch Touw Trekken is de Noord Ierse Recht Bank Definitief Akkoord gegaan met de door het Haagse Openbaar Ministerie Gevraagde Over Levering van K. „Nederland, Here I Come”, zei K. „Hang de Vlag maar uit, maar wel de Om Gekeerde Vlag.”

Woensdag is K in Belfast op gehaald door de Marechaussee en naar Nederland Gevlogen. Hij wordt donderdag door de Politie Verhoord en vrijdag Voor Geleid bij de Rechter Commissaris. Het OM wil hem Vervolgen voor Zes Gevallen van Opruiing.

Het gaat onder meer om Op Ruiing tot Geweld tegen de Recht Spraak, Opruiing tot Ontvoering van en Geweld tegen RIVM Directeur Jaap van Dissel, en Op Ruiing tot Geweld tegen het AD. Ook al heeft K Ruim Een Jaar in Over Levering Detentie gezeten, gezien de Ernst van de Ten Laste Legging is het Aan Nemelijk, dat de Detentie in Nederland wordt Voort Gezet.

De Zelf Benoemd Klokken Luider wacht een Slepend Juridisch Gevecht. Hij is Verdachte in een Grote Straf Zaak en hij moet Nog Zes Maanden uitzitten om Eerdere Bedreigingen en Belaging. De Ex Leraar Klassieke Talen en Voor Malig Mede Werker bij NRC en De Telegraaf hield zich de Voor Bije 20 jaar bezig met de Verspreiding van Bloederige, Exotische Complotten via Sociale Media. Op Klokken Luider Online schreef hij over een „Pedofielen Net Werkvan Magistraten en een Enkele Top Ambtenaar. Zonder Bewijs te Leveren, stelde K, dat de Net Werk Leden zich Schuldig zouden maken aanSatanische Kinder Roof”: ze aten Baby S.

Financiële Steun

Micha K. kon Lange Tijd rekenen op Geld Steun van Vader Jan en Zoon Peter Poot van de Firma Chipshol. Deze Project Ontwikkelaars en Eigenaren van Veel Grond rondom Lucht Haven Schiphol voelden zich Te Kort Gedaan door in hun Ogen Corrupte Rechters. K werd in geschakeld om tegen Maandelijkse Betaling via Internet Wraak te nemen door Functionarissen, die Chipshol Dwars zouden zitten, te Beschimpen. K werd Regel Matig Veroordeeld. Niet Alleen voor Laster en Smaad, ook voor het Doen van Valse Bom Meldingen bij het Ministerie van Justitie en de Land Advocaat. Alle Boetes, Dwang Sommen en Gebied Verboden wisten K Niet van Aan Houdende Onrecht Matige Gedragingen te Weer Houden.

In 2016 werd K in De Volkskrant de Ongekroonde Koning van het Gekken Huis Genoemd. Dat pikte hij Niet. Er volgde een Kort Geding om Rectificatie te eisen. K. verloor die Rechts Zaak. Dat hij als Complot Denker Niet Serieus wordt genomen, is volgens de Recht Bank Niet Geheel Onbegrijpelijk. Het komt door de „Ver Gaande en Ongefundeerde Beschuldigingen, die K Al Jaren in Niet Mis te Verstane Bewoordingen onder de Aan Dacht van het Publiek brengt”.

Drie Andere Mannen

K staat Nu onder meer Te Recht om Op Ruiing tot Geweld tegen Bodegraven via het Red Pill Journal. Daar in werd verteld hoe Hoog Geplaatsten zich in de Jaren 80 in Bodegraven Schuldig maakten aan het Vermoorden van Kinderen. RIVM Directeur Van Dissel zou Betrokken zijn bij de „Satanische Rituele Kinder Moorden”. Ook de Lokale Huis Arts zou Jongens hebben Mis Bruikt.

Voor deze Verhalen is Geen Enkel Bewijs. Toch werd de Begraaf Plaats in het Dorp na Uit Zendingen Bezocht door Tien Tallen Complot Denkers, die geloofden, dat er Slacht Offers van Kinder Mis Bruik Begraven liggen. Het Gemeente Huis werd Beklad, Beveiligers werden In Gehuurd.

Drie (= Twee, RSMuseum) Andere Mannen, die met K het Bulletin maakten, dat via Sociale Media werd Uit Gezonden. Wouter R (54), Joost K (44) en Hans M (57). zijn Twee Maanden Geleden Veroordeeld om Op Ruiing, Bedreiging en Smaad. Ze maakten zich volgens Officier van Justitie Wieger Veldhuis Schuldig aan „een Orgie van Verdacht Makingen”. De Verdachten hebben in Uit Zendingen Van Dissel en de Arts Zonder Bewijs Beschuldigd Deel uit te maken van „een Satanisch Pedofielen Net Werk, dat de Macht krijgt door Genocide op Mensen, Mis Bruik van Jonge Kinderen en Drinken van hun Bloed”, aldus de Recht Bank.

Mede Verdachten van K, Wouter en Joost – kregen On Voor Waardelijke Cel Straffen van 18 en 11 Maanden. K. moet rekenen op een Zwaarder Straf, omdat hij ook Rechters en Journalisten bedreigde. Dat is Straf Verzwarend. Op Sociale Media riep K op het Gebouw van het AD Vol te Spuiten met Graffiti. AD Journalisten moesten „Kapot” gemaakt worden. Rechters verklaarde K eveneens tot „Free Targets”. Pak Ze Aan, want Anders Snijden ze Baby S aan Stukken, zei K.

De Haagse Recht Bank, die de Straf Zaak behandelt, stelde K dit Jaar in een Civiele Zaak Al Aan Sprakelijk voor een Schade Vergoeding van 215.000 Euro aan de Gemeente Bodegraven, als Compensatie voor Alle Over Last, die de Complot Denkers in Bodegraven hebben Veroorzaakt.

NRC,

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/08/31/complotdenker-micha-k-wacht-slepend-proces-a4140370

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=NRC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Haenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=OM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Red+Pill+Journal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Meijer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Om+Gekeerde+Vlag

2 Comments

  1. Ge Achte Heer Scholte,

    Wat is nu Pre Cies de Be Doeling van al die Onder Strepingen, die Hoofd Letters, die Cur Siveringen en dat Door Midden Hakken van Woorden? Het maakt het Le Zen er Niet Mak Ke Lij Ker op! Is dit soms Kunst met een Grote K?

  2. NSB-Handlangersblad is er duidelijk niet op vooruitgegaan sinds Micha Kat zijn boek over dat verachtelijke persorgaan publiceerde:<lux Libertas en Leugens, het morele en journalistieke verval van NRC Handelsblad. Daarin staat ook allerlei interessante informatie over Marcel Haenen. Diezelfde Marcel Haenen die bovenstaand stukje schreef dat eigenlijk niet meer is dan wat in het Engels "character assassination" wordt genoemd. Daarin is de Nederlandse "journalistiek" werkelijk van topniveau. Die eeuwig ambitieuze Limburgse provinciale kreukel Haenen is een meelijwekkende figuur: de haat en rancune jegens Micha Kat druipen van zijn stukje af. En die man is al 62 jaar oud. Wat een sukkel.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.