NOS | Nieuwsuur | Rudy Bouma – Gemeente Bodegraven onderneemt Juridische stappen tegen Complotdenkers + De Telegraaf – ’Bodegraven stapt naar Rechter’

Bloemen op Begraafplaats Vredehof in Bodegraven ter nagedachtenis aan de door Pedo Netwerk Bodegraven Vermoorde Getuigen, vrienden en bekenden van Joost Knevel (foto De Telegraaf)

Gemeente Bodegraven onderneemt Juridische stappen tegen Complotdenkers

De Gemeente Bodegraven Reeuwijk plant Juridische stappen tegen drie Complotdenkers vanwege beschuldigingen over Satanisch Rituele Kindermoorden in de Jaren 80. De Gemeente eis, dat de Ongefundeerde Verhalen binnen 48 uur worden verwijderd van alle Sociale Media Platforms. Zo niet, dan volgt mogelijk een Kort Geding.

De beweringen van de drie mannen leidden er deze winter toe, dat drommen aanhangers de Begraafplaats in Bodegraven overstelpten met boeketten en briefjes. De Gemeente voelde zich daarop gedwongen een Noodverordening in te stellen.

Een van de gedaagde Complotdenkers is Joost K. De voormalige Inwoner van Bodegraven woont nu in Spanje en claimt Hervonden Herinneringen te hebben aan Kindermoorden, waar hij getuige van zegt te zijn geweest.

Micha K

De man krijgt steun van YouTube‘er Wouter R en de Complotdenker Micha K Laatstgenoemde heeft nog ruim een half jaar Gevangenisstraf uitstaan voor Smaad en Laster aan het adres van de Hoofdredacteur van de NOS en Bedreiging van een Telegraaf journalist. Hij ontloopt zijn straf in Noord Ierland. K werd afgelopen december aangehouden in de hoofdstad Belfast, maar is op Borgtocht weer vrijgelaten. De Noord Ierse Justitie buigt zich sindsdien over een Uitleveringsverzoek van Nederland. K moet vrijdagmiddag voorkomen.

De Complotdenkers betrekken ook RIVM Directeur Jaap van Dissel in hun beschuldigingen. Twee vrouwen werden vorige week veroordeeld tot Gevangenisstraffen wegens Opruiing tegen Van Dissel. Een van hen was een aanhanger van de nu gesommeerde Complotdenkers.

Sociale Media Platforms gesommeerd?

De Gemeente Bodegraven Reeuwijk wil niet zeggen, of ook de Platforms, die de drie Complotdenkers faciliteren (zoals YouTube, Twitter en Telegram) worden gesommeerd de uitlatingen te verwijderen.

John de Mol dwong Facebook in 2019 al via de Rechter om Nep Advertenties te weren, waarin uit zijn naam Bitcoins en andere Crypto Valuta werden aangeprezen. De zaak werd geschikt. Facebook moest ook wereldwijd Smadelijke Uitingen over een linkse Oostenrijkse politica wegfilteren, nadat zij in 2019 een Zaak aan het Europese Hof van Justitie had gewonnen.

Ga naar het Twitter account van Rudy Bouma

Stuur een email naar Rudy Bouma

NOS, 20 mei 2021, 13:16

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2381549-gemeente-bodegraven-onderneemt-juridische-stappen-tegen-complotdenkers

Gemeente Bodegraven stapt naar Rechter om actie tegen Complotdenkers

De Gemeente Bodegraven Reeuwijk overweegt Juridische stappen te nemen tegen drie Complotdenkers, die stellen, dat er Satanisch Rituele Kindermoorden’ in de Jaren 80 plaatsvonden. Dat meldt de NOS. Een van de vermeende ’daders’ is RIVM directeur Jaap van Dissel, die Zonder Bewijs en Weerwoord in de video’s van de drie mannen dagelijks wordt zwartgemaakt. Ook is op beelden te zien, dat mensen hem volgen, terwijl hij op de fiets zit naar zijn werk.

De Gemeente eist, dat de wilde verhalen en ’Journaals’ van de drie mannen binnen enkele dagen uit eigen beweging van alle Platforms worden verwijderd. Doen ze dat niet, dan volgt mogelijk een Kort Geding. Ze zijn vooral actief op Telegram.

Eerder werden twee vrouwen veroordeeld voor het bedreigen van Van Dissel. Dat kwam niet uit de lucht vallen: een van hen, anti Vaxxer Dieuwke P, is een trouwe kijker van de omstreden video’s van Joost K, Wouter R en Micha K. Die drie wonen allen in het buitenland en werden eerder ook in verband gebracht met Justitie.

Ze legde eerder ook bloemen bij een Begraafplaats in Bodegraven vanwege de vermeende Kindermoorden, net als andere activisten, blijkt uit haar Sociale Media. Ze legden daar boeketten en briefjes, tot afgrijzen van familieleden, van wie dierbaren op de Begraafplaats liggen. Er werd daarop een Noodverordening door de Gemeente ingesteld.

De 53 jarige Dieuwke P kreeg onlangs voor de Bedreigingen zes weken, waarvan vier Voorwaardelijk. De 54 jarige Geertruida T kreeg acht weken, waarvan de helft Voorwaardelijk. In haar geval achtte de Politierechter ook Opruiing tot Geweld bewezen. Meer aanhoudingen werden niet uitgesloten.

Bekijk ook
Van Dissel Bedreigers terug de cel in ‘Hij is MK Ultra Sado Pedo
Woede en ongeloof over bezoedelen graven door Complotdenkers
Bodegraven weert Complotdenkers en Actievoerders op Begraafplaats

De Telegraaf, 20 mei 2021, 16:35

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2112396896/gemeente-bodegraven-stapt-naar-rechter-om-actie-tegen-complotdenkers

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395273618968416257

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395291337260519427

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395319875959205888

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395350739913003008

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395357134532001800

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395382407935799305

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395397851912581121

https://twitter.com/drsmichakat/status/1395838438688055299

https://twitter.com/drsmichakat/status/1396154235516030981

https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bataafse+Republiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL+JOURNAL
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL+JOURNAL+LIVE
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=OMT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Outbreak+Management+Team
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-vooruitblik-jaap-van-dissel-exposed/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-1/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-2/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-3/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-4/
https://robscholtemuseum.nl/?s=Noodverordening

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image