NL 247 – Drastisch besluit + Bas van Thiel – Neemt Leontine afscheid van achternaam? + Bianca Rueter – 💈Marco en Leontine huilen + Weekend – Verhuiswagens + Lege gezinsvilla

Marco Borsato triest bij lege gezinsvilla (foto Weekend)

Leontine Borsato neemt drastisch besluit

Gepubliceerd op 6 apr. 2020

Bron Leontine Borsato neemt drastisch besluit
https://www.shownieuws.nl/rubrieken/sterren/2020/Leontine-borsato-neemt-drastisch-besluit/
Marco (53) en Leontine (52) Borsato zijn al een tijdje uit elkaar. Het lijkt erop dat Leontine een flinke eerste stap naar haar vrijgezellenbestaan zet: ze zegt vaarwel tegen haar achternaam Borsato.

Leontine is ambassadrice van de BankGiro Loterij en ondertekent zo nu en dan een brief naar alle leden. De brief, die leden deze week op de mat kregen bevat een opvallende wijziging. Ze ondertekent de brief niet met Leontine Borsato, zoals ze gewoonlijk doet, maar met enkel haar voornaam Leontine. Het lijkt er dus op dat ze langzaam maar zeker afscheid neemt van de achternaam van Marco.

Een woordvoerder van de BankGiro Loterij laat maandag aan Shownieuws weten. dat het inderdaad klopt. dat Leontine de brief niet heeft ondertekend met haar achternaam erbij, dus alleen met Leontine. Waarom daarvoor gekozen is, laat de Bank Giro Loterij niet weten.

Marco en Leontine lieten op 4 februari weten niet meer samen te zijn na een huwelijk van 23 jaar. Het ene na het andere schandaal kwam vervolgens boven water. 💈Marco Borsato zou zijn Leontine jarenlang hebben bedrogen met een lid van zijn fanclub. Ook kwam uit, dat 💈Marco een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond en zijn voormalig secretaresse.

Leontine gaat ondanks haar verdriet niet bij de pakken neerzitten: ze genoot onlangs nog van een heerlijke vakantie in Thailand.
De video kan inhoud bevatten die auteursrecht bevat op basis van FairUse & fair use law.
Alle problemen die beleid, community richtlijnen, auteursrecht wetten schenden, neem rechtstreeks contact met ons op via email tuannguyecfd@gmail.com

Muzie: Long Road Ahead – Kevin MacLeod heeft een licentie onder een Creative Commons Attribution licentie

https://creativecommons.org/licenses

Bron https://incompetech.com/music/royalty
Artiest https://incompetech.com/

Foto’s in licentie gegeven onder CC
https://www.pexels.com/photo-license/

Video’s gelicentieerd onder CC
https://videos.pexels.com/video-license

Reacties
https://youtu.be/itORXxKAoKg

💈Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen

💈Marco Borsato bezocht afgelopen weekend zijn gezin in Blaricum. Het viel hem zwaar toen hij het huis weer moest verlaten. Bij vertrek lijkt de zanger het niet droog te kunnen houden en probeert zijn ex Leontine hem te troosten, meldt weekblad Weekend woensdag in hun blad.

De kinderen zijn dol op hem

Op de cover van weekblad Weekend zien we een paar exclusieve foto’s van de gebeurtenis voor de villa in Blaricum. Op de foto’s is te zien hoe Leontine 💈Marco omhelst en hoe de zanger een traantje wegpinkt. Volgens een goede vriend van het stel, mist 💈Marco zijn gezin verschrikkelijk. Daarom komt hij ongeveer een keer per week langs om voor hen te koken: “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Bekijk hieronder weekblad Weekend, dat vanaf woensdag 27 mei een week in de winkels ligt.

weekbladweekend@weekbladweekend

Vers van de pers de nieuwe Weekend! (foto Twitter)

Vers van de pers; de nieuwe Weekend! #weekend #showbizz #gossip

Twitter, 11:00 AM · May 27, 2020

https://twitter.com/weekbladweekend/status/1265568425579028480

Sinds de bekendmaking van de scheiding heeft 💈Marco zijn villa in Blaricum verlaten en woont hij (tijdelijk) bij zijn moeder in Stompetoren“, aldus Shownieuws.

Bekijk hieronder een fragment van Shownieuws over de breuk tussen 💈Marco Borsato en Leontine.

GiDS.TV, woensdag 27 mei om 16:17

https://www.gids.tv/video/215912/zien-💈marco-borsato-en-leontine-huilen-uit-in-elkaars-armen

Neemt Leontine Borsato binnenkort afscheid van haar bekende achternaam?

Shownieuws was deze week in rep en roer, toen ze hoorden dat Leontine Ruiters aanwezig zou zijn bij de boekpresentatie van Saskia Noort. “Je begrijpt, wij hebben alle cameraploegen richting die presentatie gestuurd want het zou voor het eerst zijn, dat we haar zouden kunnen horen praten over de scheiding van Marco“, aldus Weekend hoofdredacteur Bart Ettekoven.

Naamswijziging nabij?

Extra opvallend was dat de achternaam Ruiters gebruikt werd, in plaats van Borsato. “Dat was opvallend. In april verscheen al een folder van een loterij waar toen ineens Leontine stond, op de plek waar altijd Leontine Borsato had gestaan.” Op Instagram gebruikt de blondine overigens nog wel de achternaam van 💈Marco maar verandering daarvan zou zomaar eens nabij kunnen zijn. “Wellicht, dat ze dat elk moment zal gaan aanpassen, als ze zichzelf nu ook al zo laat noemen op gastenlijsten.”

GiDS.TV, Vrijdag 3 juli om 10:50

https://www.gids.tv/video/229580/video-neemt-Leontine-borsato-binnenkort-afscheid-van-haar-bekende-achternaam

Verhuiswagens rijden voor bij Leontine Borsato

Hoewel veel fans hoop bleven houden, lijkt er geen weg terug te zijn voor 💈Marco en Leontine Borsato. De verhuis­wagens zijn inmiddels voorgereden bij de nieuwe woning van Leontine Borsato in het Gooi.

De harde realiteit daalt daarmee in. Haar leven samen met de beroemdste zanger van Nederland is verleden tijd. Samen met de kinderen focust Leontine zich nu op een leven alleen. Haar middelste zoon Senna zit nog in Italië, waar hij afgelopen najaar naartoe verhuisde om de taal te leren, maar op dochter Jada, haar vriend Roeland en zoon Luca kon zij rekenen toen de verhuizing werd ingezet.

Leontine begint haar nieuwe leven in een twee onder één kap in Huizen. Deze is ruim 200 m² groot en heeft een riante tuin. In de achtertuin staat een riant gastenverblijf, waar haar kinderen kunnen wonen. Het huis in de tuin heeft namelijk een riante woonkamer, een eigen keuken en twee slaapkamers, in eerste instantie voor Luca en zijn zus, aangezien Senna voorlopig nog in Italië zit.

Weekend, 29 juli 2020

https://www.weekend-online.nl/wonen/verhuiswagens-rijden-voor-bij-Leontine-borsato/

💈Marco Borsato triest bij lege gezinsvilla

Na Leontine is ook 💈Marco Borsato nu definitief verhuisd. Met hulp van zijn broer Armando, zijn steun en toeverlaat in deze trieste tijden, werden de dozen in Blaricum ingeladen en naar Alkmaar gebracht.

Het is wel over, maar nog niet voorbij‘, zingt 💈Marco Borsato in zijn hit Voorbij, maar dat gaat in zijn echte leven niet op. Zijn huwelijk met Leontine, de vrouw met wie hij meer dan twintig jaar samen was, is echt voorbij. Dat blijkt nu de villa in Blaricum is leeggehaald. Nadat Leontine vorige week haar spullen had gepakt en die met hulp van haar kinderen Jada en Luca had verhuisd naar haar nieuwe stek in Huizen, was de beurt aan 💈Marco. Met zijn broer Armando, zijn steun en toeverlaat in deze moeilijke dagen, pakte 💈Marco met een sip gezicht de verhuisdozen, laadde ze in het gereedstaande busje en bracht alles naar z’n nieuwe penthouse in Alkmaar, de plaats waar hij geboren werd. Even later stond 💈Marco daar op zijn riante terras en overzag hij zijn nieuwe woonomgeving, die hij nu als single vorm moet geven. Vanaf zijn terras heeft hij uitzicht over de gracht, waar, zeker in de zomer, tal van bootjes varen. Zo is er genoeg te zien en te doen om niet weg te kwijnen.

Weekend. 5 augustus 2020

https://www.weekend-online.nl/nieuws/💈marco-borsato-triest-bij-lege-gezinsvilla/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Ruiters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato