NineForNews – Filmpjes, die Jongeren moeten Verleiden tot Corona Prik schieten in Verkeerde Keelgat ‘Tenenkrommend’

Corona Minister Hugo de Jonge (foto tenor.com)
GGD Vaccinatie –> (foto 9 For News)

Filmpjes, die Jongeren moeten Verleiden tot Corona Prik schieten In Verkeerde KeelgatTenenkrommend

Corona Minister Hugo de Jonge wil Jongeren met Korte Filmpjes op Social Media en in de Bioscoop verleiden om een Corona Vaccin te halen. Daarin speelt GGD arts Ashis Brahma de Hoofdrol. Het Ministerie van Volksgezondheid heeft de Filmpjes opgenomen in Samenwerking met het Productiehuis van de Populaire YouTuber Kalvijn.

Na de Grootschalige Campagne gericht op Alle Doelgroepen, zetten we nu alles op alles om ook de Laatste 14 Procent te Bereiken,” schrijft De Jonge bij één van de Filmpjes. “GGD arts Ashis Brahma richt zich tot Jongeren, die Twijfelen over de Prik. Met Snelle Antwoorden op hun Belangrijkste Vragen.”

Over de Bijwerkingen zegt Brahma in een Filmpje, dat Vandaag is Verschenen op Social Media. “Pijn op de Prikplek, soms wat Spierpijn, Beetje Koorts. Maar Paracetamol Helpt Daar Goed Tegen hoor. Het zijn Kortdurende Effecten!

https://twitter.com/MinVWS/status/1445731789310287888

Misleiding en Leugens

“Andere Bijwerkingen zijn Zeldzaam, maar kunnen Binnen Dagen tot Weken Voorkomen,” aldus de GGD Arts. “Maar zeker Niet na Maanden! Omdat het Lichaam het Vaccin in Dagen tot Weken Afbreekt.”

Het DNA wordt Niet Veranderd en je wordt er Níet Magnetisch van,” beweert hij.

Veel Mensen krijgen hier een Nare Smaak van in hun Mond. Zo schrijft regisseur Dick Maas “Misleiding en leugens. Lijkt me iets voor de Reclame Code Commissie. Nep Nieuws.”

Moeten er eerst Kinderen Overlijden?

Tenenkrommend. Hugo, Stop Hiermee. Het maakt het Vertrouwen in de Medische Stand en in Vaccins Kapot. Moeten er eerst Kinderen Overlijden Voordat Dit Stopt?” vraagt huisarts Els van Veen.

Forum voor Democratie Voorman Thierry Baudet zegt tegen De Jonge “Shame on you!

https://twitter.com/hugodejonge/status/1445709933962412032