NineForNews – Doutzen Kroes deelt Preek Dominee Paul Visser:‘Great Reset Niet voor Ons!’ + De Ontmoeting Middelburg – Avonddienst, Zondag, 10 Oktober 2021 | Dr PJ Visser

Doutzen Kroes deelt Preek van Dominee Paul Visser: ‘De Great Reset is er Niet voor Ons!

Topmodel Doutzen Kroes heeft de Preek van Dominee Paul Visser over The Great Reset op Instagram gedeeld met haar 6,9 miljoen Volgers. De Preek is alleen al op YouTube inmiddels ruim 150.000 keer bekeken. “Ik weet dat het lLink is Om Dit te Zeggen, maar ik weet, dat het Nog Veel Linker is Om Niets te Zeggen,” citeerde Kroes de Bekende Dominee.

Het Model, dat Kritisch is op het Corona Virus Beleid, schreef erbij: “De ‘Great Reset’ is er Niet voor Ons, Hoe Mooi Ze het Ook Gaan Brengen! Blijf Scherp en Kritisch in Liefde en Respect voor Elkaar.

Als je een Klein Beetje Op de Hoogte bent Van Vat er Gaande is, dan is datgene wat er na Covid 19 aan het komen is Misschien Nog Wel Veel Heftiger dan die Crisis, die we Nu Achter de Rug hebben, zei Visser, Verwijzend naar de Great Reset.

Ik laat me Niet Dwingen Om de Prik te Nemen

Vorige maand schreef Kroes op Instagram, dat ze zich Niet laat Vaccineren tegen Corona. “Hoewel mijn Handen Trillen, terwijl ik dit schrijf Niet Dwingen om te Bewijzen, Dat ik Gezond Ben om Deel te Kunnen Nemen aan de Samenleving. Ik accepteer niet, dat Mensen worden Uitgesloten op Basis van hun Medische Status.

Hebben ze wel Het Beste met Ons Voor?

In juli vorig jaar zette ze als Eerste Internationale Ster Publiekelijk Vraagtekens bij de Motieven van Regeringen. Kroes liet weten, dat ze Sterk het Idee heeft, dat Media en Overheden Niet het Beste met ons Voorhebben.

NineForNews,18 oktober 2021 21:50

https://www.ninefornews.nl/doutzen-kroes-deelt-preek-van-dominee-paul-visser-de-great-reset-is-er-niet-voor-ons/

Avonddienst, Zondag, 10 Oktober 2021 | Dr PJ Visser

Verbaasd over het Beest (foto YouTube)
Dominee Paul Visser De Great Reset is er Niet voor Ons! (foto YouTube)

Live gestreamd op 10 okt. 2021

De Ontmoeting Middelburg

Avonddienst Zondag 10 Oktober | Dr PJ Visser

Reacties
https://youtu.be/usT8T0H9eGs

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=NineForNews
https://robscholtemuseum.nl/?s=Doutzen+Kroes
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Ontmoeting+Middelberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dominee+Visser
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+Visser
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Great+Reset
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+Beest