NineForNews – Docente Nederlands gaat Internet over ‘Wij doen niet mee aan Medische Apartheid’ + Willemijn van Brenk – Je bent goed, zoals Je bent

Willemijn van Brenk (1) (foto TikTok)

Willemijn van Brenk (2) (foto TikTok)

Docente Nederlands gaat Internet over ‘Wij doen niet mee aan Medische Apartheid

Willemijn van Brenk, Docente Nederlands, vond het na tientallen Berichten van Verdrietige en Hulpeloze Kinderen tijd om een Bericht naar buiten te gooien. “Ik heb lang nagedacht, lang getwijfeld of ik dit wel zou moeten doen. Maar ik ga het wel doen,” zegt ze in een TikTok Filmpje, dat inmiddels zo’n 100.000 keer is bekeken.

Ik lees in het Nieuws over Diverse Landen hier ook Direct om ons heen, dat Ongevaccineerden Niet Meer Binnen Welkom Zijn,” zegt Willemijn. “Ik Schrik Behoorlijk van dit Bericht. En ik hoop Dat Dit in Nederland niet gaat Gebeuren. Dat is mijn Vrees op dit Moment.”

Wij doen niet mee aan Medische Discriminatie

“Ik heb dan ook besloten om Uit Persoonlijke Titel de Volgende Mededeling te doen. Wij doen niet mee aan Medische Apartheid. Wij doen niet mee aan Medische Discriminatie,” benadrukt ze. Wij hebben Nog Nooit Iemand Hier Geweigerd op Basis van Geloofsovertuiging, Seksuele Geaardheid, Seksuele Voorkeur of Medische Achtergrond. Dat gaan wij In de Toekomst ook Niet doen.”

Maak wat betreft het Vaccin Gewoon Een Persoonlijke Weloverwogen Keuze,” aldus Willemijn. “Het is Oké, wat je ook kiest. Prik je wel: Oké. Prik je niet: Het is Oké. Als je een Keuze maakt, Waar Je Zelf Achter Staat, dan is je Keuze Hoe dan ook Goed.”

Mijn Lokaaldeur staat Altijd Open

Laat je niet leiden door Angst. Angst is een Slechte Raadgever. Angst en Uitsluiting in Welke Vorm Dan Ook zijn wat mij betreft Niet de Manier om dit alsnog Af te Dwingen bij Mensen, zegt ze. “Iedereen is Welkom en mijn Lokaaldeur staat Altijd Open.”

NineForNews, 23 augustus 2021 21:45

xhttps://www.ninefornews.nl/docente-nederlands-gaat-internet-over-wij-doen-niet-mee-aan-medische-apartheid/

Je bent Goed, zoals Je bent

Mevrouw Van Brenk · 8-5

Je bent Goed zoals Je bent. Liefde overwint Uiteindelijk Altijd. 💛💛 Dikke kus!

@willemijnvbrenkJe bent goed zoals je bent. Liefde overwint uiteindelijk altijd. 💛💛 Dikke kus!♬ origineel geluid – Mevrouw Van Brenk

TikTok, 23 augustus 2021

https://www.tiktok.com/@willemijnvbrenk/video/6992903836981677318

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=NineForNews
https://robscholtemuseum.nl/?s=Medische+Apartheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Medische+Discriminatie