NineForNews – De ‘Antwoorden’ van Hugo de Jonge op Vragen over Gelekte Pfizer Contracten ‘Ongelofelijk!’

Hugo de Prikker (Niet voor Publicatie!) (foto Blokkentorentje)

Hugo de Jong op Weg naar Het Torentje (foto Blokkentorenje)
Als Slak de Spoedwetten Presenteren (foto Blokkentorentje)

Horny Hugo (foto Blokkendoosje)

Dit zijn de ‘Antwoorden’ van De Jonge op Vragen over Gelekte Pfizer ContractenOngelofelijk!’

In juli lekten de Wurgcontracten uit die Albania en Brazilië sloten met Farmaceut Pfizer voor de Levering van Corona Virus Vaccins. Forum voor Democratie spitte de Contracten door en constateerdem. dat de Inhoud ervan ‘Schokkend’ is. De Partij heeft vervolgens Kamervragen Gesteld aan Minister Hugo de Jonge.

De Antwoorden zijn Binnen. Kamerlid Pepijn van Houwelingen (Forum voor Democtatie) laat weten: “Ongelofelijk! Zojuist Onze ‘Antwoorden’ Ontvangen Op de 33 Vragen, die we hebben Gesteld over de Gelekte Pfizer Contracten. Vrijwel Geen Enkele Vraag is Beantwoord! De Minister Weigert Inhoudelijk te Reageren, doet Beroep op ‘Geheimhouding’ of zegt ‘ik kan Geen Antwoord Geven’.”

In het Belang van de Nederlandse Bevolking

Hiermee schendt de Minister het Grondwettelijk Informatierecht van de Slaapkamer. Ook stelt hij DoodleukNiet Bekend’ te zijn met Zorgen Onder de Nederlandse Bevolking en (Absurd) denkt zelf te kunnen Bepalen wat in het Belang van de Bevolking is,” vervolgt Van Houwelingen.

Hij vroeg De Jonge Welk doel de Geheimhouding van Leveringscontracten met Farmaceuten Dient. “Het Punt van de Geheimhouding was een Wens van de Bedrijven. De Totale Overeenkomst is naar Mijn Mening in het Belang van de Nederlandse Bevolking,” aldus de Corona Virus Minister.

Geheimhoudingsplicht

De Jonge antwoordde op de Vraag, of Nederland en of de Europese Unie een Leveringscontract met Pfizer Getekend heeft Met Gelijke of Soortgelijke Voorwaarden, zoals die zijn Gesteld in de Uitgelekte Leveringscontracten met Albanië en Brazilië, dat ‘Op Onze Contracten een Geheimhoudingsplicht Rust’.Op de Vraag Waarom hij Akkoord is gegaan met Geheimhouding van de Leveringsovereenkomst met Pfizer en Andere Farmaceuten antwoordde de Minister: “In het Geval van deze Contracten was het de Wens van Onze Industriepartners Om de inhoud ervan Geheim te Houden. Geheimhouding is ook Niet Ongebruikelijk bij het Aangaan van Contracten in de Farmaceutische Sector.”

Contract Breuk

De Jonge schreef ook, dat het Openbaar Maken van de Overeenkomsten een Vorm van Contract Breuk is. “De Contracten kunnen Alleen worden Geopenbaard als de Bedrijven Zelf Aangeven, dat de Geheimhouding kan worden Opgeheven.”

Zoals Gezegd zijn Veel Vragen Onbeantwoord Gebleven. Zo vroeg Forum voor Democratie, of De Jonge zelf ook in het Leveringscontract tussen Nederland en of de Europese Unie en Pfizer heeft Erkend, dat de Lange Termijn Effecten van de Pfizer injectie Onduidelijk zijn. “Ik kan Geen Uitspraken Doen over die Contracten,” zei de Minister.

Geheimhouding, Geheimhouding

Ook op de Vraag, of hij per ‘Corona Vaccin’ kan Aangeven In Hoeverre de Nederlandse Staat Aansprakelijk is voor Schade en of Letsel als Gevolg van de Toediening ervan Weigerde hij Inhoudelijk te Reageren. “Op de Overeenkomsten Rust Geheimhouding,” luidde het Standaard Antwoord.

De Jonge wilde zelfs Niet Zeggen welke Prijs Nederland heeft Betaald per Dosis van het Pfizer Vaccin. “De Prijs Aanspraken zijn Vertrouwelijk. Deze Informatie valt onder Geheimhouding.

9 for News, 22 september 2021 06:00

https://www.ninefornews.nl/dit-zijn-de-antwoorden-van-de-jonge-op-vragen-over-gelekte-pfizer-contracten-ongelofelijk/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=NineForNews
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pepijn+van+Houwelingen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus+Vaccins
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pfizer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pfizer+Contract
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pfizer+Contract+Albania
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geheimhouding
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geheimhouding+Contract
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bezorgd+Nederland

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image