Nine for News | Robin de Boer – Lareb kreeg Soms Wel 1.000 Meldingen per Dag en Zo reageerden Ambtenaren van het Ministerie van Volk Gezondheid, Wel Zijn & Sport

Lareb kreeg Soms Wel 1.000 Meldingen per Dag en Zo reageerden Ambtenaren van het Ministerie van Volk Gezondheid, Wel Zijn & Sport

In 2021, toen de Corona Vaccins werden Uit Gerold, kwamen er Soms Wel 1.000 Meldingen op een Dag binnen bij het Lareb. Dat blijkt uit Vrij Gegeven WOB Documenten.

Een Ambtenaar van het Ministerie van VWSschreef op 24 februari 2021 in een Email, “Lareb heeft Aan Gegeven, dat er op Sommige Dagen Zo’n 1.000 Meldingen Binnen Komen en dat ze Daarom Snel moeten Op Schalen.” Daar moest Geld voor worden Vrij Gemaakt.

Een Andere Ambtenaarschreef die DagGoed, dat We met Ze Mee Denken op dat het Soepel kan Verlopen in de Monitoring.

Daar Naast vraagt Iemand of de Financiering van het Larebvoor COVID Vaccinatie Werkzaamheden bij VWS ligt of bij PG  [Programma Directie Covid 19, Redactie].

Verschrikkelijk

Data Analist Cees van den Bos, die de Stukken boven Water heeft Gehaald, merkt op “De Ambtenaren van VWS zien het Probleem en gaan Brain Stormen over een Betere Financiering van Lareb. Geen Woord over dat Dit Best Wel Eens een Ernstig Signaal zou kunnen zijn. Just Following Orders. Of te wel Befehl ist Befehl.

Verschrikkelijk. 1.000 Meldingen per Dag, terwijl de Vaccinaties Nog Maar Net Gegeven werden Begin2021. Gewoon Op Drachten Uit Voeren en Niet Na Denken is Ook een Aspect van het Kwaad,” stelt Huis Arts Els van Veen.

Niets Aan de Hand

Eind 2021 zei Directeurvan het Lareb Agnes Kant Opmerkelijk Genoeg in een InterviewIk denk, dat we In Middels kunnen Stellen, dat de Angst voor de Corona Vaccins Onterecht is Geweest. Over de Gehele Linie zien we Weinig Af Wijkends ten Opzichte van Andere Vaccins. Gelukkig zijn de Bij Werkingen Zeldzaam.”

Data Analist Daniël van der Tuin reageerde des TijdsRuim 800.000 Gemelde Bij Werkingen, 3.500 Zieken Huis Op Names en 550 Doden volgens haar Eigen Database. Maar volgens Mevrouw Kant is er Niets aan de Hand.”

Nine for News, 12 maart 2023 12:10

https://www.ninefornews.nl/lareb-kreeg-soms-wel-1000-meldingen-per-dag-en-zo-reageerden-ambtenaren-van-vws/